Pep mindig. És ebben sosem fogunk csalódni.lluisllach89 írta:Ezek szerint ma is nyerni akar Pep
Bajnoki Mérkőzések 10-11
Valaki el tudná mondani, hogy pontosan miről szól a videó? http://www.youtube.com/watch?v=o9GLU9hNgVE&feature=aso
-
- Director del Fútbol
Hivatalos oldalon is ez van.
Ezek szerint ma is nyerni akar Pep, remélem Xavi és Messi nem tolja végig.
Ezek szerint ma is nyerni akar Pep, remélem Xavi és Messi nem tolja végig.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- aka Game90
Messi kivételével tökéletes, remélem Leo nem játszik 60-65 percnél többet.El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
Hivatalos kezdő. Sport.es-ről.
Csak nyerjünk

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messi helyére én Pedrot tettem magamban és Pinto-ra nem számítottam, de egyébként fullosan eltaláltam, amire azért büszke vagyok, ismerve Pepp kiszámíthatatlanságát!:D Ja és rohadtul örülök a kezdőnek, nemtom mostanában sokkal szívesebben ülök le meccset nézni, ha van 2-3 fiatal is a csapatban akiknek a jó játékáért lehet szurkolni, mintha a gála 11 van fenn és nyerünk 1,2,3-0-ra...El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Minden tökéletes kivéve Messi kezdő tagságát!
Értem én hogy játszani akar, de az egészség fontosabb nem!? Iazonyatosan fáradt, kisebb sérüléssel bajlódik mégis kezd. Ha már agy alakult akkor rúgjon vagy 2-3-at, aztán kapja le Pep. Xavi-Thiago középpálya!
Tippem: 1-3!

Tippem: 1-3!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Amúgy a védelem elég tartalékos, de most végre Fontas is bizonyíthat, akit én nagyon hiányoltam már 

-
- Director del Fútbol
Nagyon állat kezdő, 11-es közben a Zaragozának!
Na a lényeg, hogy hivatalos oldalon nincs is még fenn. Lehet hogy Pep megvárja ezt a meccset?
Közben 0-2
Na a lényeg, hogy hivatalos oldalon nincs is még fenn. Lehet hogy Pep megvárja ezt a meccset?

Közben 0-2

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Gondolom gólt akar rúgniMessi-Ini írta:De Messi mééééééértttt???El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
Hivatalos kezdő. Sport.es-ről.![]()
Inkáb kezdene Delofeu ha már ennyire pihentetni akarja Villát meg Pedrot,de Messi minek kezd megin?

-
- Director del Fútbol
arról volt szó hogy Messi nem is játszik 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Kiváló kezdő!
Tipp:
0-3
Messi2, Ibi
Végén lehet x lesz.
Ha ma kikapna real mi megy nyernénk akkor már csak 1 pontot kéne szereznünk az utolsó 4 meccsen a bajnoki címhez.
visca el barca
Tipp:
0-3
Messi2, Ibi

Végén lehet x lesz.

Ha ma kikapna real mi megy nyernénk akkor már csak 1 pontot kéne szereznünk az utolsó 4 meccsen a bajnoki címhez.

visca el barca
- Tdavid
- Entrenador del Barça
El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
Akkor Messi tényleg nagyon sérült lehetett.

Nyerni kell h meglegyen a bajnokság és a tippmixem.

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
De Messi mééééééértttt???El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren

Inkáb kezdene Delofeu ha már ennyire pihentetni akarja Villát meg Pedrot,de Messi minek kezd megin?

- El fanático
- Entrenador del Barça
Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem számítok könnyű meccsre, úgy általában baszkföldön megszoktunk szenvedni!Pinto szerepeltetése tényleg nem lenne butaság, de pl Delu. szerintem esélytelen, s jelen helyzetben értelmetlen is!17 éves, 0 km az első osztályban, s a B csapatban is kevés lehetőséget kap!Tehetséges, de azért az első osztályt mind gyorsaságban mind fizikumban még nem hiszem, hogy elérte!
Nyerni kell nincs mese, s remélem még a felbolygatott kezdővel is sikerül elérni a 3 pontot!
V.e.B
Nyerni kell nincs mese, s remélem még a felbolygatott kezdővel is sikerül elérni a 3 pontot!
V.e.B

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Előzetesen egy tarcsicsapat áll ki a Sociedad ellen. Idegenben nehéz meccsre lehet számítani, bár van pár kulcsember így is, akik tudják hozni a 3 pontot. Montoyára és Deulofeura kíváncsi vagyok, hogy állnak helyt, remélem minden rendben lesz ma este! Sör bekészítve! VISCA EL BARCA!!!

-
- Entrenador del Barça
[quote="Gyulai27"]Szerintem biztos,hogy nem fog Valdes védeni a mai meccsen . És nem azért mert fáradt, vagy sérült hanem, mivel Pintot ki állították a Real meccsen, ha netán ma védene Valdes, és megsérülne, akkor egy olyan kapusunk lenne a visszavágóra aki szinte soha nem védett a felnőtt csapatban.
Én lennék az edző, akkor nálam Pinto védene.[/quote
Ez jogos! Inkább Pinto, nehogy baj legyen!
Én lennék az edző, akkor nálam Pinto védene.[/quote
Ez jogos! Inkább Pinto, nehogy baj legyen!
Szerintem biztos,hogy nem fog Valdes védeni a mai meccsen . És nem azért mert fáradt, vagy sérült hanem, mivel Pintot ki állították a Real meccsen, ha netán ma védene Valdes, és megsérülne, akkor egy olyan kapusunk lenne a visszavágóra aki szinte soha nem védett a felnőtt csapatban.
Én lennék az edző, akkor nálam Pinto védene.
Én lennék az edző, akkor nálam Pinto védene.
Az Elmundo szerint hét közben, szerdán játszunk a Levante ellen, május 11-én. Ez eddig is így volt?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Deulofeu játszatását szerintem sem kell elhamarkodni. Már az is nagy szó hogy bekerült az utazó keretbe, legalább szokja a légkört. Ezuttal nem tippelek semmilyen kezdőt. Amit szeretnék hogy Messi és Xavi mindenképpen pihenjen, Afellay, Thiago pedig mindenképpen kezdjen.
Természetesen cél a győzelem, ami nagyon nehéz lesz.
Visca el Barca
Természetesen cél a győzelem, ami nagyon nehéz lesz.
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Llegenda del Barça
SZerintem Dealofeu-t óriási hülyeség lenne kezdőbe rakni. Bár Pep úgysem fogja. Ez a srác még a Barca B-ben sem játszott sokat, ami a spanyol másodosztály (ráadásul nem tudom, h ott hogy játszott). Ha min. 3 gólos az előnyünk akkor jöhet egy 10-15 percre. Montoyaval kevésbé vagyok képbe, de ha ő bizonyít a második ligában, itt beraknám a kezdőbe, de őt se szeretném különösebben/várom a kezdőbe. Sergi Robertót meg szintén csereként, de őt már előbb is becserélhetnék
De hát van 2 fiatal kapusunk...+Valdés, és még Pinto is. Minek?ab1daL írta:A SPORT azt írja, hogy ugyan semmi sérülése nincs, de lehet hogy Valdés helyett Pinto védhet ma. Valamint (tudom nem a megfelelő topic, és még messze a nyár), de ha már kapusok, a SPORT arról számol be, hogy Zubizarreta elutazik Argentínába, hogy érdeklődjön (finoman fogalmaztam, a SPORT azt írja, hogy leigazolja(!) ) a Lanús kapusánál, Esteban Andrada-nál.
Amúgy nem bánnám ha ma Pinto védene, Valdésre is ráfér a pihenő, főleg fejben...és Pinto nem adott rá okot, hogy ne bízzunk benne, nem hinném, hogy gyengülünk