Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pep mindig. És ebben sosem fogunk csalódni.lluisllach89 írta:Ezek szerint ma is nyerni akar Pep
Messi kivételével tökéletes, remélem Leo nem játszik 60-65 percnél többet.El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
Hivatalos kezdő. Sport.es-ről.
Messi helyére én Pedrot tettem magamban és Pinto-ra nem számítottam, de egyébként fullosan eltaláltam, amire azért büszke vagyok, ismerve Pepp kiszámíthatatlanságát!:D Ja és rohadtul örülök a kezdőnek, nemtom mostanában sokkal szívesebben ülök le meccset nézni, ha van 2-3 fiatal is a csapatban akiknek a jó játékáért lehet szurkolni, mintha a gála 11 van fenn és nyerünk 1,2,3-0-ra...El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
Gondolom gólt akar rúgniMessi-Ini írta:De Messi mééééééértttt???El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
Hivatalos kezdő. Sport.es-ről.![]()
Inkáb kezdene Delofeu ha már ennyire pihentetni akarja Villát meg Pedrot,de Messi minek kezd megin?
El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
De Messi mééééééértttt???El fanático írta:Pinto; Montoya, Milito, Piqué, Fontàs, Xavi, Keita, Thiago, Afellay, Messi y Jeffren
De hát van 2 fiatal kapusunk...+Valdés, és még Pinto is. Minek?ab1daL írta:A SPORT azt írja, hogy ugyan semmi sérülése nincs, de lehet hogy Valdés helyett Pinto védhet ma. Valamint (tudom nem a megfelelő topic, és még messze a nyár), de ha már kapusok, a SPORT arról számol be, hogy Zubizarreta elutazik Argentínába, hogy érdeklődjön (finoman fogalmaztam, a SPORT azt írja, hogy leigazolja(!) ) a Lanús kapusánál, Esteban Andrada-nál.