Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg az arcokat is érdemes megnézni. Pepéjét mint aki éppen gyilkolni készül, Alvesén ott van a félelem, és Alonsóén pedig minden...Megnézve ezt a videót, szvsz ez a mozdulatsor egyszerre meríti ki a durva szabálytalanság és az erőszakos cselekedet fogalmát úgyhogy a jutalma nem egy, hanem két piroslap. Ja és RM - Zaragoza 0:1Kelemen Berti írta:a videón csak Pepe lábfejét nézd...úgy mozdul el hogy eltalálja
Persze, ha csak az a legnagyobb kockázat, hogy a Zaragoza kapusa jön ki rosszul vagy a védőjük ad gólpasszt HiguainnakTocy írta: Ez nagyon jó! Jééé, lehet két csatárral is játszani?![]()
a videón csak Pepe lábfejét nézd...úgy mozdul el hogy eltaláljaSuperMessi írta:Mégis elérte? Na nem mintha sokat számítana, de ezt találtam...
Ebből merevítettem ki:
http://www.youtube.com/watch?v=QaBlMTUc ... dded#at=21
Vegyél már vissza öcskös!Taslit? Ember, gondolkozzál! Nem a szerdai játék után. Globálisan! Nem egy évig nem kéne felvenni, hanem SOHA! Ilyen mocskos, undorító, szándékosan, alattomosan szabálytalankodó, stb. csapat mezét nemhogy nem felvenni, még megvenni sem!!! Ez nem nagyképűség, hanem korrekt értékítélet... Akadjál is ki öregem, de ne ezen, hanem a csapatod "játékán" és a hozzáállásán, az edzőtök és a csapatvezetés nyilatkozatain és tettein. Érted miről beszélek??? Ja nem! Egy ILYEN soha nem fogja felfogni...
Nagy igazság!Boixos írta:sztem tök mindegy, h hány meccses eltiltást kapott murinnyó, éppen elég baj az a madridnak, h napok (hetek, hónapok) óta az edzőjük megnyilvánulásairól beszélnek/beszélünk ahelyett, h az lenne a téma, h mekkorát játszott a real.
maradjon is ez így sokáig.
Taslit? Ember, gondolkozzál! Nem a szerdai játék után. Globálisan! Nem egy évig nem kéne felvenni, hanem SOHA! Ilyen mocskos, undorító, szándékosan, alattomosan szabálytalankodó, stb. csapat mezét nemhogy nem felvenni, még megvenni sem!!! Ez nem nagyképűség, hanem korrekt értékítélet... Akadjál is ki öregem, de ne ezen, hanem a csapatod "játékán" és a hozzáállásán, az edzőtök és a csapatvezetés nyilatkozatain és tettein. Érted miről beszélek??? Ja nem! Egy ILYEN soha nem fogja felfogni...blanee írta:na ehhez csak gratulálni tudok. Ha megkérdezted volna, remélem adott volna egy taslit. Szerinted a szerdai játék után minden madridistának el kéne égetnie a meglévő mezét, 1 évig nem hordania? Sajnos erről szoktak beszélni, amikor azt mondják, hogy nagyképűség jellemez sok barca drukkert. Ilyet egy random idegen arctól csak ilyen kérdezne. Bocs de az ilyen nagyon kiakaszt. Haverodnak mondod, oké, de így...szóval érted mi a gondom, jól tetted hogy nem kérdezted.Ma láttam egy srácot BL-es real mezben, 23-as számmal... Majdnem megkérdeztem, hogy büszkén viseli-e a történtek után?
Hát igen ez függetlenül , hogy Barca drukker írta szubjektív írás .Zozzy 5 írta:http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... ek_mindig/
nem tudom, volt e már linkelve, úgy láttam, nem. mindenesetre ajánlom barcások és madridisták figyelmébe egyaránt, mert elfogultság nélkül összefoglalja a kemény igazságot, amit páran már itt is körbejártunk. ezt elolvasva nincs is miről tovább beszélni.
Zozzy 5 írta:http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... ek_mindig/
nem tudom, volt e már linkelve, úgy láttam, nem. mindenesetre ajánlom barcások és madridisták figyelmébe egyaránt, mert elfogultság nélkül összefoglalja a kemény igazságot, amit páran már itt is körbejártunk. ezt elolvasva nincs is miről tovább beszélni.
Meg is csókolhatod, azt a patkány, féreg, öntelt, sírós, labdarúgást tönkretevő nagyképű senkit!Bob_Marley írta:4 meccs teljesen jogos, mire fel legyen már több?
És megint megvédem a portugál edzőt, mert sokak szerint Mourinho felküldi a játékosait rugdalni, de tőlünk meg Pep soha nem mondana, olyat, hogy rá kell játszani!
Továbbra is leszögezem a 3ik meccs egyáltalán nem volt durva!Teljesen lerágott csont az egész sztori, de nem beszélünk, úgy egy emberről, hogy patkány meg féreg!!!!
Igaz! A gyűlölködést mellőzni kellene!Bob_Marley írta:4 meccs teljesen jogos, mire fel legyen már több?
És megint megvédem a portugál edzőt, mert sokak szerint Mourinho felküldi a játékosait rugdalni, de tőlünk meg Pep soha nem mondana, olyat, hogy rá kell játszani!
Továbbra is leszögezem a 3ik meccs egyáltalán nem volt durva!Teljesen lerágott csont az egész sztori, de nem beszélünk, úgy egy emberről, hogy patkány meg féreg!!!!
Ballackot Madridba!Subinho írta: 2., itt a Barca mellett nem rúg labdába, mindíg csak 2. lehet...