Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igen...Barcaforever írta:Egy kis beszámoló keddről, bár azt az érzést, azt a hangulatot, megszállottságot, nem lehet képekben visszaadni.
Másnap mentünk az FCBotigába vásárolni, beszélünk Nagy Laciról, h a válogatott meg minden, erre ott ül a büfében.Gergő barátomat gyorsan le is kaptam vele.
Bányász írta:Nem tudom ki hogy áll anyagilag,én rosszul.Így most még nem engedhetek meg magamnak egy Barcelonai meccsnézést viszont arra gondoltam,h esetleg tiszteletünket tehetnénk Münchenben az Audi kupán.Mert tudtommal részt vesz rajta a Barca.Nem az igazi ugyan de mégis csak egy Barca meccs egy rangos ellenfél ellen,szép stadionban és a közelben.
Sok elképzelésem még nincs a dologról de 2-3 sofőrrel megoldható úgy is a dolog,h csak jövünk meg megyünk és szállásra nem költünk.Kb 600 km ami személyautóval vagy egy bérelt mikrobusszal is könnyedén megtehető és szinte biztos vagyok benne,h 30ezer ft körüli összegből kihozható.(persze a meccsjegy árát meg a benzinárat nem tudom illetve ez függne attól is,h mennyien mennénk)
Na a lényeg,h ez csak úgy kipattant a fejemből és még terv szinten nem állt össze de gondoltam megemlítem és ha esetlegesen a jövőben lesz érdeklődő akkor akár komolyabban is el lehetne kezdeni foglalkozni a dologgal.
Ilúvatar írta:hogyhogy már nem tudom megvenni?! mikor kellett volna lefoglalni?ilpe0920 írta:Szia!
Hát a jegyvétellel már szerintem elkéstél.
Mi az Espanyol elleni meccsre megyünk, és itt vettem a jegyeket: www.spainticketbureau.com, ha beszélsz vmilyen idegen nyelvet (angol, spanyol, német, estleg olasz) pikpak elintéznek mindent. A la Coruna meccsre ennél az irodánál, csak Vip Silver jegyet lehet venni 300 Euróért.
Egyébként Kb 7-10 nappal a meccs előtt lehet megtudni mikor lesz pontosan a meccs.
Jó próbálkozást!
Ilúvatar írta:Hány nappal/héttel korábban szokták a meccsek időpontját véglegesíteni?
Deportivo elleni meccsre megyünk ki haverral, és még nem lehet lefoglalni a jegyeket mert nincs fix időpont. Tudnom kell pontosan hogy mikor bocsátják áruba a jegyeket.
hogyhogy már nem tudom megvenni?! mikor kellett volna lefoglalni?ilpe0920 írta:Szia!
Hát a jegyvétellel már szerintem elkéstél.
Mi az Espanyol elleni meccsre megyünk, és itt vettem a jegyeket: www.spainticketbureau.com, ha beszélsz vmilyen idegen nyelvet (angol, spanyol, német, estleg olasz) pikpak elintéznek mindent. A la Coruna meccsre ennél az irodánál, csak Vip Silver jegyet lehet venni 300 Euróért.
Egyébként Kb 7-10 nappal a meccs előtt lehet megtudni mikor lesz pontosan a meccs.
Jó próbálkozást!
Ilúvatar írta:Hány nappal/héttel korábban szokták a meccsek időpontját véglegesíteni?
Deportivo elleni meccsre megyünk ki haverral, és még nem lehet lefoglalni a jegyeket mert nincs fix időpont. Tudnom kell pontosan hogy mikor bocsátják áruba a jegyeket.
Hali!Giuly írta:Szia Hau30!
Privát üzenetet nem tudtam Neked írni ezért írok ide. Én is kint leszek a katalán derbin, május 6. reggel 06.00 kor indul a repülőm a Liszt Ferenc Repülőtér 1-es termináljáról. Ha gondolod találkozhatunk kint, egyedül megyek. Üdv
Meccs előtt többszörös áron? Amikor én voltam, akkor volt egy feles jegyem és örültem, hogy az eredeti vételár negyedéért sikerült elpasszolnom. Ha találsz ott valakit, aki úgy járt mint én anno, akkor jó áron lehet meccs előtt jegyhez jutni. Csak úgy elmenni Barcelonába, hogy vagy kapsz jegyet vagy nem, az elég necces.galandi írta:Szia!
Tavaly voltunk a Barca utolsó meccsén, és a neten rendeltük a jegyet. A honlapjukról fc barcelona.com-ról nem engedett rendelni, de a servicaixa. com-ról ugyanannyiért lehet rendelni. A visszaigazoló e-mailt kinyomtatjátok, és vigyétek magatokkal azt a kártyát amivel a neten fizettetek, mert ezzel lehet kinyomtatni a jegyeket kint a servicaixa automatájából. Nem kell aggódni rengeteg helyen van a cégnek irodája, és az alkalmazottak segítenek. De szerintem már nem fogtok kapni a depor-ra jegyet, max. feketén a meccs előtt, többszörös áron.
Okés, meglett végül, csak a barátom akivel megyek nem ért hozzá, és ő szervezte egy spanyol sráccal.barca 1986 írta:kérdezz rá, akitől veszed,h hova a pélóba szól a jegy. a többit tudod: barca honlap v servicaixaBarcaforever írta:Egy kis segítséget hagy kérjek már attól, aki volt kinn meccsen.Van/lesz egy 2. kategóriás jegyem és már nagyon idegesít, h minden képen és oldalon máshol vannak a 2. kategóriák.Kérdezném, h aki esetleg egy ilyen jeggyel élvezte a meccset, h így középen tudom nézni vagy ezek a kapu mögé szólnak? ( Egyáltalán van-e középre 2. kategória )
Előre is köszönöm.
kérdezz rá, akitől veszed,h hova a pélóba szól a jegy. a többit tudod: barca honlap v servicaixaBarcaforever írta:Egy kis segítséget hagy kérjek már attól, aki volt kinn meccsen.Van/lesz egy 2. kategóriás jegyem és már nagyon idegesít, h minden képen és oldalon máshol vannak a 2. kategóriák.Kérdezném, h aki esetleg egy ilyen jeggyel élvezte a meccset, h így középen tudom nézni vagy ezek a kapu mögé szólnak? ( Egyáltalán van-e középre 2. kategória )
Előre is köszönöm.