Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Szia!adam_1519 írta:Engem is érdekelne ez az Audi Cup csak magán utazás keretein belül.
Olyan kérdésem lenne h ha lefoglalom a jegyet akkor h tudok fizetni bankártány keresztül vagy kapok egy kódot amit a pénztárnál fel kell mutatnom ?
Jegyet hol lehet foglalni ?
Júniusban suli után melózok is, szóval nagy eséllyel ha nem lesz orbitálisan drága a bugi, akkor meheteksocio66 írta:ez az audi-kupa engem is foglalkoztat,már el is kezdtük szervezni a dolgot.
második napra mennénk,remélem bayern-barca döntő lesz,egyrészt mert haverom bayern-drukker,másrészt akkor jobb eséllyel megtelik a stadion.
nálunk is a vonatos megoldás játszik,a jegyre kb 50 eurót szánok,bár részletesebben még nem néztem utána.
ha itt komolyabban elindul a szervezkedés és esetleg úgy alakul hogy veletek jobban megéri elmennünk,akkor biztos elgondolkodom rajta.
szerintem aki komolyan gondolja az utat,az nézzen utána,írja be ide a lehetőségeket,árakat és akkor másnak is lehet viszonyítani,tervezni.
Igen, egy ilyen meccsre gyakorlatilag nem lehet jegyet szerezni, ettől függetlenül, csak a stadion előtt meg a reptéren találkoztam vagy 100 magyarral, akik a meccsre jöttek!Sanama írta:Az igen...Barcaforever írta:Egy kis beszámoló keddről, bár azt az érzést, azt a hangulatot, megszállottságot, nem lehet képekben visszaadni.
Másnap mentünk az FCBotigába vásárolni, beszélünk Nagy Laciról, h a válogatott meg minden, erre ott ül a büfében.Gergő barátomat gyorsan le is kaptam vele.
Jegyet hogy tudtatok szerezni a meccsre? (mennyi volt?)

Meg fogsz lepődni, de www.audicup.com ... Igaz onnan átirányít majd a Bayern honlapjára.galandi írta:Sziasztok!
Audi kupára, hol lehet ilyen olcsón jegyet venni? Mert amit én néztem a két napra a legolcsóbb jegy 133 euró.
Az igen...Barcaforever írta:Egy kis beszámoló keddről, bár azt az érzést, azt a hangulatot, megszállottságot, nem lehet képekben visszaadni.
Másnap mentünk az FCBotigába vásárolni, beszélünk Nagy Laciról, h a válogatott meg minden, erre ott ül a büfében.Gergő barátomat gyorsan le is kaptam vele.
Bányász írta:Nem tudom ki hogy áll anyagilag,én rosszul.Így most még nem engedhetek meg magamnak egy Barcelonai meccsnézést viszont arra gondoltam,h esetleg tiszteletünket tehetnénk Münchenben az Audi kupán.Mert tudtommal részt vesz rajta a Barca.Nem az igazi ugyan de mégis csak egy Barca meccs egy rangos ellenfél ellen,szép stadionban és a közelben.
Sok elképzelésem még nincs a dologról de 2-3 sofőrrel megoldható úgy is a dolog,h csak jövünk meg megyünk és szállásra nem költünk.Kb 600 km ami személyautóval vagy egy bérelt mikrobusszal is könnyedén megtehető és szinte biztos vagyok benne,h 30ezer ft körüli összegből kihozható.(persze a meccsjegy árát meg a benzinárat nem tudom illetve ez függne attól is,h mennyien mennénk)
Na a lényeg,h ez csak úgy kipattant a fejemből és még terv szinten nem állt össze de gondoltam megemlítem és ha esetlegesen a jövőben lesz érdeklődő akkor akár komolyabban is el lehetne kezdeni foglalkozni a dologgal.

Ilúvatar írta:hogyhogy már nem tudom megvenni?! mikor kellett volna lefoglalni?ilpe0920 írta:Szia!
Hát a jegyvétellel már szerintem elkéstél.
Mi az Espanyol elleni meccsre megyünk, és itt vettem a jegyeket: www.spainticketbureau.com, ha beszélsz vmilyen idegen nyelvet (angol, spanyol, német, estleg olasz) pikpak elintéznek mindent. A la Coruna meccsre ennél az irodánál, csak Vip Silver jegyet lehet venni 300 Euróért.
Egyébként Kb 7-10 nappal a meccs előtt lehet megtudni mikor lesz pontosan a meccs.
Jó próbálkozást!
Ilúvatar írta:Hány nappal/héttel korábban szokták a meccsek időpontját véglegesíteni?
Deportivo elleni meccsre megyünk ki haverral, és még nem lehet lefoglalni a jegyeket mert nincs fix időpont. Tudnom kell pontosan hogy mikor bocsátják áruba a jegyeket.
hogyhogy már nem tudom megvenni?! mikor kellett volna lefoglalni?ilpe0920 írta:Szia!
Hát a jegyvétellel már szerintem elkéstél.
Mi az Espanyol elleni meccsre megyünk, és itt vettem a jegyeket: www.spainticketbureau.com, ha beszélsz vmilyen idegen nyelvet (angol, spanyol, német, estleg olasz) pikpak elintéznek mindent. A la Coruna meccsre ennél az irodánál, csak Vip Silver jegyet lehet venni 300 Euróért.
Egyébként Kb 7-10 nappal a meccs előtt lehet megtudni mikor lesz pontosan a meccs.
Jó próbálkozást!
Ilúvatar írta:Hány nappal/héttel korábban szokták a meccsek időpontját véglegesíteni?
Deportivo elleni meccsre megyünk ki haverral, és még nem lehet lefoglalni a jegyeket mert nincs fix időpont. Tudnom kell pontosan hogy mikor bocsátják áruba a jegyeket.

Hali!Giuly írta:Szia Hau30!
Privát üzenetet nem tudtam Neked írni ezért írok ide. Én is kint leszek a katalán derbin, május 6. reggel 06.00 kor indul a repülőm a Liszt Ferenc Repülőtér 1-es termináljáról. Ha gondolod találkozhatunk kint, egyedül megyek. Üdv