Barça vs. Real - El Clásico
- Messithebest
- Director del Fútbol
1-2... 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Xanthor
- Capitá del Barça
1-2, de ha a Real kikap végül, és mi ma nyerünk, akkor drukkolni kell jövőhéten a Realnak a Sevilla ellen, mert ők szombaton játszanak, mi meg vasárnap, és mégis jobb lenne a pályán megnyerni a bajnoki címetMessithebest írta:2-0Ha ez így marad, mi ma nyerünk, akkor a következő fordulóban csak nyerni kell(Espanyol nem fogja könnyen adni...) és megvan a bajnoki cím!!!!

Bár ahogy elnézem most fog itt még gólt lőni a Real.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Igen igaz, mire megírtad már javítottam. Akkor is kell majd még egy pont a négy meccs alatt. Közben 1:2.Tocy írta:Ezt hogy? Ha ma nyerünk, és a Real kikap, akkor 11 pont előnyünk van. 12 megszerezhető. Tehát ha mindet elbukjuk, Madrid mindet nyeri, akkor 1-gyel több pontjuk leszEz esetben 1 pontot kell szereznünk 4 forduló alatt.
Ezt hogy? Ha ma nyerünk, és a Real kikap, akkor 11 pont előnyünk van. 12 megszerezhető. Tehát ha mindet elbukjuk, Madrid mindet nyeri, akkor 1-gyel több pontjuk leszSuperMessi írta:Nem kell. Ha ez így marad és mi nyerünk, akkor 11 pont lesz az előnyünk, és 12 megszerezhető, de nekünk jobb az egymás elleni eredményünk is, úgyhogy amennyire én tudom akár már ma is bajnokok lehetünk.Messithebest írta:2-0Ha ez így marad, mi ma nyerünk, akkor a következő fordulóban csak nyerni kell(Espanyol nem fogja könnyen adni...) és megvan a bajnoki cím!!!!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, arra mindenképp jó lenne, ha maradna így az eredmény, hogy a jövő héten otthon ünnepellhessünk egy nem sokkal szimpatikusabb ellenfél legyőzésével... 
...és lehetőség lenne a reménybeli Bl döntőre pihentetni a kulcsembereket, illetve lehetőséget kaphatnának a fiatalok is.
Mire leírom, 1:2.

...és lehetőség lenne a reménybeli Bl döntőre pihentetni a kulcsembereket, illetve lehetőséget kaphatnának a fiatalok is.
Mire leírom, 1:2.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2011.04.30. 19:18:00-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
Jól számoltam hogy ha a Madrid most kikap, és mi neadjisten véletlenül bírói- és UEFÁS segítséggel egy bundameccsen valahogy nyernénk megint, akkor már csak akkor nem vagyunk bajnokok ha az összes meccsünket elbukjuk, azaz 0 pontot szerzünk?
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Nem kell. Ha ez így marad és mi nyerünk, akkor 11 pont lesz az előnyünk, és 12 megszerezhető, de nekünk jobb az egymás elleni eredményünk úgyhogy amennyire én tudom jövőjéten egy iksz is elég lenne.Messithebest írta:2-0Ha ez így marad, mi ma nyerünk, akkor a következő fordulóban csak nyerni kell(Espanyol nem fogja könnyen adni...) és megvan a bajnoki cím!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2011.04.30. 19:16:39-kor.
- Messithebest
- Director del Fútbol
2-0
Ha ez így marad, mi ma nyerünk, akkor a következő fordulóban csak nyerni kell(Espanyol nem fogja könnyen adni...) és megvan a bajnoki cím!!!!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Capitá del Barça
Most már biztos:) 0-2:) Remélem szétalázzuk őket kedden, és elzavarják ezt a bohóc edzőt.zsoltfree írta:Mourinho a meccs után majd nyilatkozhatja, hogy ezt a piszok Zaragozát is tolja az UEFA és a spanyol liga is.
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Azt hiszem bonthatjuk a pezsgőket
Hahahaaa erre a margit bekapott gólra a matematikai valószínűség alulról konvergál a nullához
Casillas luft, Utche luft, de csak így jó a másik csatárnak... unbelievable

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ez nem kamu felvétel. Ugyanez a mozdulatsor van meg nekem a meccs eredeti felvételén HD-ben, ott is kikockáztam, csak itt közelebbről van és le is van lassítva. Egyértelműen hozzáért annak ellenére hogy Alves nem elhúzta hanem elrántotta a lábát, de tökéletesen egyetértek azzal hogy nem számít. Ezt le is írtam. De az arcok megérnek egy misét szvsz...geridoss írta:Szálljunk már le erről az eltalálta-nem találta el témáról. Annyi az egész, hogy Alves rájátszott az esésre, de magától nem tud ilyen lendülettel megpördülni a levegőben, fél lábról, ahogy azt tette.
Meg amúgy is... Ha nem találta volna el, már magát a szándékot is piros lappal kell honorálni. Szóval lehet itt kamu videókat/képeket linkelgetni, az élő felvételen látszott, a szakértők is jogosnak tartják a pirosat... Ha meg nem jogos, majd utólag eltörlik, és a Real bebizonyíthatja, hogy mekkora jók is ők 11 a 11 ellen Barcelonában.
Mert nem adják fel, az egyszer biztos. Bajnokság már esélytelen, a BL-ben még van némi remény. Murinho arról híres, hogy felad egy BL párharcot? Ugyan már..
- geridoss
- Director del Fútbol
Szálljunk már le erről az eltalálta-nem találta el témáról. Annyi az egész, hogy Alves rájátszott az esésre, de magától nem tud ilyen lendülettel megpördülni a levegőben, fél lábról, ahogy azt tette.
Meg amúgy is... Ha nem találta volna el, már magát a szándékot is piros lappal kell honorálni. Szóval lehet itt kamu videókat/képeket linkelgetni, az élő felvételen látszott, a szakértők is jogosnak tartják a pirosat... Ha meg nem jogos, majd utólag eltörlik, és a Real bebizonyíthatja, hogy mekkora jók is ők 11 a 11 ellen Barcelonában.
Mert nem adják fel, az egyszer biztos. Bajnokság már esélytelen, a BL-ben még van némi remény. Murinho arról híres, hogy felad egy BL párharcot? Ugyan már..
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ilyen hibát ritkán látni tőle, bár azt hiszem, ha felpörögnek, nem lesz gond a fordítás.Tdavid írta:Casillas idegrendszerét is tönkre vágta a szerdai meccs.
Bár ha meggondolom, nem tökmindegy?
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Xanthor
- Capitá del Barça
Már ne haragudjatok, de ez a videó kamu. Nézzétek, hogy megnyúlik Pepe lába az egyik képkockánKelemen Berti írta:a videón csak Pepe lábfejét nézd...úgy mozdul el hogy eltaláljaSuperMessi írta:Mégis elérte? Na nem mintha sokat számítana, de ezt találtam...
Ebből merevítettem ki:
http://www.youtube.com/watch?v=QaBlMTUc ... dded#at=21

De aztán lehet, hogy csak én látom így, már belefáradtam az 5 millió változatba...
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Otthon vezényeljél öcsipók!B. írta:Vegyél már vissza öcskös!Taslit? Ember, gondolkozzál! Nem a szerdai játék után. Globálisan! Nem egy évig nem kéne felvenni, hanem SOHA! Ilyen mocskos, undorító, szándékosan, alattomosan szabálytalankodó, stb. csapat mezét nemhogy nem felvenni, még megvenni sem!!! Ez nem nagyképűség, hanem korrekt értékítélet... Akadjál is ki öregem, de ne ezen, hanem a csapatod "játékán" és a hozzáállásán, az edzőtök és a csapatvezetés nyilatkozatain és tettein. Érted miről beszélek??? Ja nem! Egy ILYEN soha nem fogja felfogni...
Hogy képzeled, hogy így írhatsz 1 klubról?
Asszem túlmentél már egy bizonyos határon
Tudom, hogy fáj! Javaslom próbáld meg feldolgozni.
Asszem a csapatod ment túl egy határon. Ideje lenne észre venni...