Barça vs. Real - El Clásico
A játékvezető (mert hát ugye biztos ő is tehet a vereségről ezúttal is) hasonmásai óvakodjanak![/quote]
Egy tök tét nélküli meccsbe kötsz bele senki nem bírózik, ez egy moderátor..
Nem értem, erre jön majd a sok válasz ..
[/quote]
Most úgy csinálsz antifoci, mintha nem tudnád, hogy ez a hozzászólás még mindig a szerdai és az azóta elejtett nevetséges és szánalmas csapatod kommunikációjáról szólna, hanem tényleg erről a meccsről.[/quote]
Ne haragudj de szánalmas egy csapat azért mert van nála 1-2-3 jobb? de inkább annyi se.
Azért mert tele lett a tökök a színészekkel? Az a szánalmas hogy szerintetek , ez egy válasz, gusztustalan taktikával de mi igen is tartottuk magunkat a kiállításig egy nyílt párharc volt a hentesek fc a földre szállt angyalok ellen.
Mért van az és erre válaszolj kérlek hogy a barca szurkolókon kívül mindenki a színészkedésekről beszél?
Talán azért mert ez harcos taktikai faltos stílus mindenhol bevett az erősebb ellenfél ellen , születtek már hasonló szabálytalanságok mint amiket mi elkövettünk..
De valahogy ilyen színészi teljesítményeken mindenki felkapja fejét, nevet rajta , nem reál henteléstől hangos a sajtó ..
Nem véletlen...
Jó csapatod de igen bántó volt amit műveltek..
Az hogy egy moderátor szánalmasozik az meg.. mit várunk mástól.
gondolom vélemény nyilvánítás --ban.
Danke.
Egy tök tét nélküli meccsbe kötsz bele senki nem bírózik, ez egy moderátor..
[/quote]
Most úgy csinálsz antifoci, mintha nem tudnád, hogy ez a hozzászólás még mindig a szerdai és az azóta elejtett nevetséges és szánalmas csapatod kommunikációjáról szólna, hanem tényleg erről a meccsről.[/quote]
Ne haragudj de szánalmas egy csapat azért mert van nála 1-2-3 jobb? de inkább annyi se.
Azért mert tele lett a tökök a színészekkel? Az a szánalmas hogy szerintetek , ez egy válasz, gusztustalan taktikával de mi igen is tartottuk magunkat a kiállításig egy nyílt párharc volt a hentesek fc a földre szállt angyalok ellen.
Mért van az és erre válaszolj kérlek hogy a barca szurkolókon kívül mindenki a színészkedésekről beszél?
Talán azért mert ez harcos taktikai faltos stílus mindenhol bevett az erősebb ellenfél ellen , születtek már hasonló szabálytalanságok mint amiket mi elkövettünk..
De valahogy ilyen színészi teljesítményeken mindenki felkapja fejét, nevet rajta , nem reál henteléstől hangos a sajtó ..
Nem véletlen...
Jó csapatod de igen bántó volt amit műveltek..
Az hogy egy moderátor szánalmasozik az meg.. mit várunk mástól.
gondolom vélemény nyilvánítás --ban.
Danke.
- hölör
- Jugador del Barça
trey88 írta:José nyilatkozata a mérkőzés után: "Szégyellném, ha a Zaragoza bennmaradna"
"A Zaragoza egy fantasztikus csapat, de nem értem miért kell egy ilyen kiegyenlített meccsen ilyet tenni. Mindenki látta 1-2-nél a 11-es szituációt, csak a játékvezető nem. Ma bebizonyosodott, hogy a Zaragoza ellen nincs semmi esélyed, mert a mezszponzoruk, a Pronino nem hagyja a többi csapatot, hogy játsszanak ellene. Nem értem, hogy miért... porké? porké? A Zaragoza edzője egy kíváló edző, de kívánom neki, hogy egyszer mellékzönge nélkül maradjon benn a bajnokságban. Én már nem egyszer végigvittem ezt tisztességesen. Botrány botrány botrány!!!"
hahahaha
még 4 pont és megvan a bajnokság, erre van 5 meccsünk
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Antifoci írta:Egy tök tét nélküli meccsbe kötsz bele senki nem bírózik, ez egy moderátor..
Ajánlom figyelmedbe a másik oldal fórumán az "Értékeld a legutóbbi meccset" című topikon az adminisztrátor TZOLI 19:58-as hozzászólását.
Ennyit arról, hogy senki nem bírózik, pláne az adminok nem.

-
- aka Game90
Mourinho azért elkezdte gyűjtögetni a hazai vereségeket...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bizony, ha azóta Jose legalább belátta volna, hogy mit és hogy reagált, nem hoznék ilyesmit fel
Nekem nem ez az öröm, hanem az,hogy nem Jose van a padunkon, áldom a vezetőséget,hogy anno nem hoztuk el. Képes lenne Messiből kapust csinálni
az érzékenyebb lelkű madridistáktól elnézést,hogy ezúttal megengedtem magamnak egy kis szurkát, legyen ez a legnagyobb gondod Antifoci, és ne az,hogy mi a szitu a csapatodnál.
szerk: jah és ezt nem az ellenfél oldalán teszem, hanem itt. Szerintem a hasonló piszkák meg hazai pályán beleférnek. Akkor lenne baj, ha átmennék és ott szítanám ilyesmivel a hangulatot. Lásd pár szurkolótársad itt

az érzékenyebb lelkű madridistáktól elnézést,hogy ezúttal megengedtem magamnak egy kis szurkát, legyen ez a legnagyobb gondod Antifoci, és ne az,hogy mi a szitu a csapatodnál.

szerk: jah és ezt nem az ellenfél oldalán teszem, hanem itt. Szerintem a hasonló piszkák meg hazai pályán beleférnek. Akkor lenne baj, ha átmennék és ott szítanám ilyesmivel a hangulatot. Lásd pár szurkolótársad itt

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.04.30. 20:07:04-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
José nyilatkozata a mérkőzés után: "Szégyellném, ha a Zaragoza bennmaradna"
"A Zaragoza egy fantasztikus csapat, de nem értem miért kell egy ilyen kiegyenlített meccsen ilyet tenni. Mindenki látta 1-2-nél a 11-es szituációt, csak a játékvezető nem. Ma bebizonyosodott, hogy a Zaragoza ellen nincs semmi esélyed, mert a mezszponzoruk, a Pronino nem hagyja a többi csapatot, hogy játsszanak ellene. Nem értem, hogy miért... porké? porké? A Zaragoza edzője egy kíváló edző, de kívánom neki, hogy egyszer mellékzönge nélkül maradjon benn a bajnokságban. Én már nem egyszer végigvittem ezt tisztességesen. Botrány botrány botrány!!!"
ha igazi szurkoló vagy, te is ugyan ezt csinálnád "antifoci".. szurkolsz a csapatodnak, és a rivális aktuális ellenfelének!
a bírózás meg jogos, mert állllandóan megkapjuk..
a bírózás meg jogos, mert állllandóan megkapjuk..

- Andris
- Adminisztrátor
Most úgy csinálsz antifoci, mintha nem tudnád, hogy ez a hozzászólás még mindig a nevetséges és szánalmas csapatod szerdai és azutáni kommunikációjáról szólna, hanem tényleg erről a meccsről.Antifoci írta:Egy tök tét nélküli meccsbe kötsz bele senki nem bírózik, ez egy moderátor..ozsimiki írta:Nah ha minden jól megy, a következő fordulóban, hazai pályán bajnokavatás![]()
A játékvezető (mert hát ugye biztos ő is tehet a vereségről ezúttal is) hasonmásai óvakodjanak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.04.30. 20:01:58-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Azt azért tegyük hozzá, hogy a második félidőben győzelmet érdemeltek volna, mert tele voltak helyzettel. Di Maria egyre jobb és jobb lesz, nem az első olyan meccs, ahol nem csak egy gyors, agilis, életveszélyes szélső, hanem szinte irányító. És hatalmas labdákat ad! Mindenesetre kíváncsian várom ezek után a hazug majom nyilatkozatát...Andris írta:A Real Zaragozát is segítette az UEFA, a NATO és a Szabadkőművesek, azért kapott csak ki a Madrid tőlük is, és azért fejezték be ellenük is 10 emberrel. Nem azért, mert egy hentes favágó brigád.
Lájkolom a Zaragozát

Egy tök tét nélküli meccsbe kötsz bele senki nem bírózik, ez egy moderátor..ozsimiki írta:Nah ha minden jól megy, a következő fordulóban, hazai pályán bajnokavatás![]()
A játékvezető (mert hát ugye biztos ő is tehet a vereségről ezúttal is) hasonmásai óvakodjanak!
Erre mi szükség van, te is tudtad én is ha reál 30-0 ra nyeri hátralévő meccseit akkor is ti vagytok a bajnokok..
Ha meg ez neked az öröm így szombat este felé akkor..

- Andris
- Adminisztrátor
A Real Zaragozát is segítette az UEFA, a NATO és a Szabadkőművesek, azért kapott csak ki a Madrid tőlük is, és azért fejezték be ellenük is 10 emberrel. Nem azért, mert egy hentes favágó brigád.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
köszönjük Zaragoza

- Facsy
- Jugador d'estrella
ezek szerint nem csak a Barcának fújnak a bírók,hanem a Zaragoza ellen se tudnak 11 emberrel végig játszani...ezek a spanyol bírók mienek már.... lollllll mehet amadrid a levesbe......6 perc és kezdődik a meccs!! Visca el Barca!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Röhej, hogy nem tudnak egyetlen meccset kibírni piros lap nélkül. Ami viszont inkább zavar, hogy ahelyett, hogy magukba néznének e miatt, inkább mindenféle baromsággal áltatják magukat.
Ezt a meccset is sikerrel megvettük!
Thx Spori!
Ezt a meccset is sikerrel megvettük!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Messithebest
- Director del Fútbol
MEGVAN
remélhetőleg kövi fordulóban bajnokavatás 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Llegenda del Barça
természetesen most is mindenki ellenük van, egy világösszeesküvés zajlik azért, h megborítsa a madridot. mint a startrek b+...
egyébként nem értem, h a madridnál miért nem tudnak találni egy olyan maximálisan elkötelezett, a klubjukban felnövő és azt minden szinten ismerő, edzői képesítéssel rendelkező embert, mint amilyen nálunk guardiola? dobálóznak itt a nevekkel, odavisznek mindenféle bohócot, kiszórnak egy valag pénzt tulajdonképpen a semmiért. el kellene felejteniük a megalomániát és onnantól talán masszívan feljöhetnének. az uccsó ilyen emberük delbosque volt, emlékezhetünk rá, h milyen eredménnyel melózott az öreg.
viszont ha ezen a hozzáálláson változtatnának, akkor már nem a realmadridról beszélnénk.
egyébként nem értem, h a madridnál miért nem tudnak találni egy olyan maximálisan elkötelezett, a klubjukban felnövő és azt minden szinten ismerő, edzői képesítéssel rendelkező embert, mint amilyen nálunk guardiola? dobálóznak itt a nevekkel, odavisznek mindenféle bohócot, kiszórnak egy valag pénzt tulajdonképpen a semmiért. el kellene felejteniük a megalomániát és onnantól talán masszívan feljöhetnének. az uccsó ilyen emberük delbosque volt, emlékezhetünk rá, h milyen eredménnyel melózott az öreg.
viszont ha ezen a hozzáálláson változtatnának, akkor már nem a realmadridról beszélnénk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah ha minden jól megy, a következő fordulóban, hazai pályán bajnokavatás

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.