Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Logan10
Jugador d'estrella

2011.05.01. 16:07:50

Ki lesz az a nagyon ügyes aki fel tudja sorolni a Barca sérültjeit ?? :P :P :oops: :lol: :evil:
Csak a Barça
Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 15:26:23

Hehe :D Szerintem ez egy plusz fricska Josénak az UEFAtol, nem elég nekik az az eltiltás amit jogosan kiszabhatnak majd. (nekem se )
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kurdt
Megmentő :)

2011.05.01. 15:25:26

Azt persze elfelejtik, hogy egyben ő az a bíró is aki nem adta meg Bojan (szabályos) gólját, ami ugye döntőbe jutást ért volna... :roll:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 15:08:49

LG ezért írtam, hogy piszok nehéz a dolguk!De nem is velük kell foglalkozni, hanem azzal, hogy majd 100 ezer ember előtt szinte 0-val egyenlő, hogy leadjunk egy 2 gólos előnyt!Okosan kell focizzunk, hogy minden lehetséges kontra lehetőséget meg kell akadályozni!Egyáltalán nem lennék boldogtalan, ha lecsorogna a meccs egy békés 0-0al, itt csak a továbbjutás számít, s az meg is lesz!
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.01. 15:06:14

miihii írta:
Az amúgy is partihangulatnak jót tesznek az ilyen felhangú cikkek :roll: Mintha túl sok olyan kaliberű bíró lenne aki meccset kaphat ebben a fázisban, akinek ne kellett volna még a piros kártyához nyúlnia egy-egy tétmeccsen egy Jo5é csapat ellen,köszönhetően a téttel arányos paraszt mentalitású játékstílusuknak.Emlékeim szerint minden beszedett kiállításuk jogosnak mondható,de legalább annyira védhető,mint amennyire vitatja a csórikám és követői.Nem biztos,h a bírók tehetnek róla h kihúzatták velük a gyufát és a pirosat...
Övreböről se mi tehetünk. Nem a Barca küldötte volt, de mégis minket hibáztatnak azzal a meccsel. Egyébként a MU-Schalke meccsre Proencát nevezték ki. Ha már az El Clásicót nem vezethette, ezt adják neki. Mindenesetre nagyon akarnak neki BL-meccset adni...
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.01. 14:56:42

Bob_Marley írta:Chelsea-vel egyszer csúnyán meglepett minket a nagyon kemény első 15 perccel, de akkor otthon volt Mourinho!
Most a védelmük szétesett, nincs a szellemi vezér a padon, romokban az önbizalom, innen nem fognak tudni felállni!
Egyik dolog, h otthon volt, a másik dolog, h már akkor az első gól után ők álltak továbbjutásra, a harmadik, h az akkori védelmünk sokkal gyengébb volt. Csodaszámba menne a Madrid továbbjutása.
miihii
KHAL

2011.05.01. 14:41:23

Az amúgy is partihangulatnak jót tesznek az ilyen felhangú cikkek :roll: Mintha túl sok olyan kaliberű bíró lenne aki meccset kaphat ebben a fázisban, akinek ne kellett volna még a piros kártyához nyúlnia egy-egy tétmeccsen egy Jo5é csapat ellen,köszönhetően a téttel arányos paraszt mentalitású játékstílusuknak.Emlékeim szerint minden beszedett kiállításuk jogosnak mondható,de legalább annyira védhető,mint amennyire vitatja a csórikám és követői.Nem biztos,h a bírók tehetnek róla h kihúzatták velük a gyufát és a pirosat...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.01. 14:38:56

Szerintem ez a 4ik semmiben nem fog különbözni az eddigiektől, ugyanaz parázs hangulat!Részünkről 2 gólos előnyben semmit nem kell kockáztatni, ahogy Madridban is okosan passzolni 30-40 méterre a kapujuktól, s várni a lehetőséget!
A Madridnak meg lehet támadni kell, de nem hiszem, hogy Mourinho kockáztat, s értelmetlen is lenne!Első félidőt megpróbálják túlélni, s a másodikban feljebb jönni!Persze minden taktikai elem az eredmény alakulásától függ!Chelsea-vel egyszer csúnyán meglepett minket a nagyon kemény első 15 perccel, de akkor otthon volt Mourinho!
Most a védelmük szétesett, nincs a szellemi vezér a padon, romokban az önbizalom, innen nem fognak tudni felállni!
Jó kis meccs lesz ez is, tele rafkókkal, s biztos vagyok benne, hogy nem engedjük ki a továbbjutást a kezünkből!
Kép
Kép
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.05.01. 14:29:03

miihii
KHAL

2011.05.01. 14:23:56

daffy írta:amíg mourinho az edző,addig nem hiszem,hogy megnyugodnának a kedélyek. focit a bl döntőben lehet majd látni,illetve a mu - schalke meccsen.várható volt egyébként,hogy a klasszikusokon ez lesz. sajnos
Persze,lehetett rá számítani,h nem lesz zökkenőmentes a többfrontos párharc az előzmények és a tét tükrében,de azért messze alulmúlta minden várakozásunkat sztem h ennyire elfajult a dolog.És ezért is rühellem ennyire Jo5ét,mert a pályán kívül és belül is szabályos háborús zónát alakít ki és lehetetlen végig higgadtnak maradni ellene.Sajnos nekünk sem sikerült ez az idény végéig,pedig jól álltuk a sarat.Elkorcsosította a játékot és a futballból médiaháborút kerekített,évekre megalapozva a feszkót.Mert h sokáig lesz még emlegetve ez a hónap pro és kontra,abban biztos vagyok...Kösz,Zso5é :evil:
d
Entrenador del Barça

2011.05.01. 14:19:39

Mourinho sosem adja fel. És nincs is rá oka, a párosítás még nem dőlt el. Persze, mi vagyunk a jobb csapat papíron, megvan a két gól előny idegenben, és persze hazai közönség is segítségünkre lesz, de ha valamelyik csapat képes meglepni minket, akkor az a Madrid. Nem sok esélyt adnék a Realnak a továbbjutásra, de hogy meg fogják próbálni az biztos.

Amúgy meg botrányos meccset várok.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.01. 14:14:16

ozsimiki írta: "inkább jó lenne végre focizni egyet", ha ezt végre bevállaljátok, akkor Barcaman14 által leírt dolog is könnyen bekövetkezhet. Így mindenki megkapja amit kívánt :lol:
Így van! :) Én is ebben bízom. Gondolom Mou is tovább akar jutni?! Biztos vagyok benne hogy még nem adta fel teljesen. Tehát gólók kellenek, így ha nem is fog esztelenül kinyílni a Real, de mindenképpen könyebb dolgunk lesz. Természetesen egy szűk győzelemnek is örülnék, de mondjon akárki akármit, nagyon jó lenne alaposan megverni őket.
Na de a lényeg hogy méltóképpen zárjuk le a klasszikus sorozatot, és a kedd este, még ha lehetetlennek tűnik is, szóljon csak a fociról, és lássunk egy jó meccset!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.01. 14:08:19

miihii írta:
daffy írta:inkább jó lenne végre focizni egyet.
Sztem erre vár már a futballvilág is,szőröstől-bőröstől.Eddig egy piszok nagy csalódás ez a nagy dérrel-dúrral beharangozott Klasszikus maraton.Egyáltalán nem arról szól,amiről kéne és igen nagy hiányérzete van az embernek miatta.Maguk a meccsek is elég fájdalmasak,de a körítés meg egyenesen undorító hozzá,uh igen keserű szájízt ad a szezonnak az,aminek a csúcspontjának kéne lennie elvileg...Talán az utolsó felvonás legalább némi futballt is hoz és nem a botrányoktól lesz hangos.Bár eléggé kétlem,tekintve a felhevült helyzetet...
Ez nagyon így van! Hiába volt már tavasszal 3 El Clasico, valószínűleg 1 sem fog sokáig fennmaradni az emberek emlékezetében. Talán a negyedik....itt annyiban más lehet a helyzet, h a Madrid már szinte az esélytelek nyugalmával minden-mind1 alapon neki állhat támadni, és akkor talán lehet egy nyílt, sok gólos meccs. Reméljük a legjobbakat!
daffy
Madridista

2011.05.01. 14:00:18

lluisllach89 írta: Az Özil-DM dologról.. Lehet hogy nem tud védekezni, de én meg DM-t nem láttam még középen. És szerintem 3 vkp helyett lehetne 2, feltéve ha tovább akartok menni..
én sem láttam középen MÉG :)
lehet 2 vkp,de az ne 4-2-3-1be legyen,hanem 4-3-3ba. gyanítom,hogy hasonló lesz
...... lass,xabi,granero-özil,cé,maris
mout így "ismerem".
Sztem erre vár már a futballvilág is,szőröstől-bőröstől.Eddig egy piszok nagy csalódás ez a nagy dérrel-dúrral beharangozott Klasszikus maraton.Egyáltalán nem arról szól,amiről kéne és igen nagy hiányérzete van az embernek miatta.Maguk a meccsek is elég fájdalmasak,de a körítés meg egyenesen undorító hozzá,uh igen keserű szájízt ad a szezonnak az,aminek a csúcspontjának kéne lennie elvileg...Talán az utolsó felvonás legalább némi futballt is hoz és nem a botrányoktól lesz hangos.Bár eléggé kétlem,tekintve a felhevült helyzetet...
amíg mourinho az edző,addig nem hiszem,hogy megnyugodnának a kedélyek. focit a bl döntőben lehet majd látni,illetve a mu - schalke meccsen.várható volt egyébként,hogy a klasszikusokon ez lesz. sajnos
miihii
KHAL

2011.05.01. 13:58:51

daffy írta:inkább jó lenne végre focizni egyet.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.01. 13:57:06

daffy írta:
lluisllach89 írta: Canales :D

Szerintem kapóra jöhet Mou-nak Pepe eltiltása. Helyén játszhatna egy Özil két vkp mellett, elöl meg lehetne Cr, Benzema, Kaká.

Feltéve ha kockáztat ,de nem fog. Nem mer meglépni egy olyat ami tartalmazhatná a Madrid továbbjutását de egy esetleges újabb nagy Mourinho zakót...
mi bajod van canalessel? megvettük,de nem játszatjuk. itt lenne a lehetőség,hogy egy nagy csapat ellen kipróbálja magát.
özil nem játszhat a canales helyén,mert nem a védőmunkájáról híres,akkor már dm.
Nem mondtam hogy ügyetlen srác lenne, na de mégis egy Bl elődöntőről beszélünk :D Fokozatosan kéne beépülni, másrészt meg egyértelmű szerintem hogy JELENLEG nem fér be a kezdőbe, főleg egy ilyen téttel bíró meccsen.

Az Özil-DM dologról.. Lehet hogy nem tud védekezni, de én meg DM-t nem láttam még középen. És szerintem 3 vkp helyett lehetne 2, feltéve ha tovább akartok menni..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.01. 13:54:45

daffy írta:
barca2010 írta: Végül is csak 5-6 éve játsszuk a világ legjobb TÁMADÓ futballját, de igazad van nem érdemeljük meg ezeket a címeket! Minden hozzád hasonlónak gratulálok ehhez a felfogáshoz!
ezt már régóta meg akarom kérdezni,de most komolyan... neked/nektek a legjobb és legszebb futball,de létezik ám foci a tili-toli-n túl is. nem kell úgy kezelni,mintha a "passzoljunk 200at 3m-en belül" foci lenne az egyetlen egyetemesen elfogadott szép játék. én-más szurkolókkal beszélve- úgy vettem észre,hogy egyre inkább kezd elege lenni belőle a nem barcás nézőknek. az első évben,mikor ezt játszotta a csapat,akkor nekem is tetszett,mert újdonság volt,de mára nekem a barca meccs 80 perce unalom. a letámadás része az,ami nagyon tetszik,de az pedig elenyésző ugye,mert 80%os labdabirtoklás van.(nem kell jönni a real meccsekkel,mert arról szó nincs,nem is sokat nézek)
és ami még feltűnt az a 2 hete tartó tömény utálat,ami elfogta a forumot. gyakorlatilag a hsz-ek 95%a tartalmaz kötekedő v lenéző v utálkozó részt.
ez eddig nem volt jellemző. tudom,hogy mourinho meg minden,de ilyenkor kéne,hogy a szurkolótáborok között meglátszódjon a különbség,de nem látszik. persze,meg kell említeni és meg kell vitatni,de hosszú napok óta mindig ugyan az jön elő és az utóbbi 20 oldal hozzászólásai kb 4 sorban összefoglalhatók,csak más szavakkal vannak leírva. ezt nem madridistaként írom,mert több barcás is szóvá tette már. jó ez így? ez csak azért érdekelne,hogy tudja az ember,mire számítson és érdemes-e használni a forumot.
Ebben egyetértünk Wink Lehet hasogatni a szőrszálat,ha van türelme az embernek hozzá Very Happy De nekem nincs,meg ezek szerint neked sem,meg amúgy sem olyan téma ami több szót érdemel mostmár Wink
persze. nekem is elegem van az egészből,csak témába vágott :)
Pl. Villarreal szerintem atomszép focit játszik nem tilitolival. Ők is mindig támadni akarnak, és mindezt szépen teszik. Szívesen is nézem a meccseiket :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.01. 13:54:37

Andris írta:Kérdés, hogy a nagy José mit tud nyújtani, amikor valószínűleg legalább 3 gólt kell rúgni idegenben.
Ez jó kérdés, majd meglátjuk, de nem hinném, h sok mindent. De ez most nem feltétlenül Josén múlik, sztem akárki ülhetne most a Real padján, ez a továbbjutás szinte lehetetlen feladat.
Arra is kíváncsi leszek, h mennyire erőltetjük a támadásokat, győzelemre fogunk játszani otthon is, vagy inkább a biztos továbbjutásra.
daffy
Madridista

2011.05.01. 13:52:45

lluisllach89 írta: Canales :D

Szerintem kapóra jöhet Mou-nak Pepe eltiltása. Helyén játszhatna egy Özil két vkp mellett, elöl meg lehetne Cr, Benzema, Kaká.

Feltéve ha kockáztat ,de nem fog. Nem mer meglépni egy olyat ami tartalmazhatná a Madrid továbbjutását de egy esetleges újabb nagy Mourinho zakót...
mi bajod van canalessel? megvettük,de nem játszatjuk. itt lenne a lehetőség,hogy egy nagy csapat ellen kipróbálja magát.
özil nem játszhat a canales helyén,mert nem a védőmunkájáról híres,akkor már dm.
(értetted,hogy értette.)

"inkább jó lenne végre focizni egyet", ha ezt végre bevállaljátok, akkor Barcaman14 által leírt dolog is könnyen bekövetkezhet. Így mindenki megkapja amit kívánt
persze értettem. amúgy a pofont az este szerintem arbeloa "állja" :)
nem baj,kapjunk ki 5-3ra,de játszunk egyet!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.01. 13:51:18

daffy írta:
Barcaman14 írta: Jó lenne egy nagy pofont kiosztani ismét!
inkább jó lenne végre focizni egyet.
casillas-arbeloa,carvalho,garay,marci-lass,xabi,canales-cé,benzema,kaka
ezzel mennék ki. a második félidőben az eredménytől függően beállhat dm és mesut.
(értetted,hogy értette.)

"inkább jó lenne végre focizni egyet", ha ezt végre bevállaljátok, akkor Barcaman14 által leírt dolog is könnyen bekövetkezhet. Így mindenki megkapja amit kívánt :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2011.05.01. 13:50:31

Kérdés, hogy a nagy José mit tud nyújtani, amikor valószínűleg legalább 3 gólt kell rúgni idegenben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.01. 13:50:06

daffy írta:
ezzel mennék ki. a második félidőben az eredménytől függően beállhat dm és mesut.
Canales :D

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2011.05.01. 13:43:11

Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.01. 13:40:14

LG írta:Nemcsak José, nemcsak madridisták, hanem rengetegen teszik már most is ezt, és valljuk be, nem is teljesen jogtalanul.
És ez engem nagyon tud idegesíteni! :evil: Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. Mindig lesznek irigykedők, akik előhozzák majd azokat a dolgokat, amikkel megkérdőjelezhetik a sikereinket. De szerencsére ők vannak kevesebben, és a futballvilág nagy többsége képes elimserni ha egy csapat jobb a másiknál, és itt nem feltétlenül magunkra gondolok.
A visszavágón már előre meg lesznek ezek a kifogások, mivel Ramos és Pepe nélkül jön a Madrid. Jó lenne egy nagy pofont kiosztani ismét!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
G.Gabe
Capitá del Barça

2011.05.01. 13:39:56

Ha jól emlékszem Persie-t a labdaelrúgás miatt állították, ki.
Ezért mindenhol sárgát szoktak adni, felelőtlen volt.
Mindenki hallotta a sípszót, mindenki megállt, csak ő nem.
Ennyi.

A tegnapi meccs:
nem tudom miért játszottak ilyen kényelmesen a fiúk.
Három évvel ezelőtt, mikor ugyanígy a végén bevetette az újoncokat, hajtottak ezerrel. Most nem. Miért?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Válasz küldése