Hiddink nagyon korrektet nyilatkozott. Mourinhonak lenne kitől tanulnia. Remélem a Real a saját tőrébe esik bele és nem minket, hanem Mourinhot és a Madridot büntetik meg. És ez nem is lehetetlen... Ilyen kirohanást nem lehet csinálni. Azt meg tudom érteni, hogy a játékvezetőt szidják, aztán azt is meg tudom érteni, hogy minket szidnak (bár ismét megint csak mi fociztunk), aztán már kevésbé tudom megérteni, hogy az UEFA-t miért bírálják, de ami a legfelháborítóbb egy civil szervezetet a gyerekeket védő világszervezetet az UNICEF-et szidják

És ez az elítélendő

Ezzel a föld alá ásták magukat (pontosabban Mourinho). A Barca évről évre egy rakatnyi pénzt arra költ, hogy gyerekek milliói ne haljanak éhen és normális körülmények közt tudjanak iskolába járni, vagy esetleg egy normális pályán tudjanak focizni. Mou pedig ez ellen vonul jelenleg fel. Ez már nála nem a fociról szól hanem, hogy igazat adnak-e neki vagy sem.
A Madridnál el kéne gondolkozni, mert akárkit büntetnek meg (bár sztem senkit nem fognak), azért ez mélyen ott lesz sok ember szívében...