daffy, neked valami egészen elképesztően rengeteg időd van erre a fórumra.
és megbeszéltük számtalanszor, én olyan vagyok amilyen, egy határt nem lépek át de csak mert alapvetően munkaköri kötelességem a fórumon tisztogatni, még nem fogok kevésbé élesen fogalmazni vagy bármit is bent tartani. Van egy határ amit sose lépek át, ennyi. Nem mutatok példát, megbeszéltük rég, felajánlottam hogy lemondok az egészről, ha hozzá kell hogy tartozzon az abszolút mintaszerű fórumozás. És nem lett így, nem kellett. Az életben a legtöbb dologban egyáltalán nem vagyok ilyen (viszonylag sokan ismernek személyesen), de foci témában fórumon és azon kívül is kicsit arrogáns, vagy éles, vagy cinikus tudok lenni. Mikor melyik. A focival kapcsolatos vitákat egyszerűen így élvezem, pont. Szerintem belefért ez is. Remélem erről többet nem kell beszélnünk, és nem fogja senki leírni 69. alkalommal is hogy
moderátor létemre mutathatnék példát
..
Hogy érdemben hozzászóljak: öröm látni, hogy ilyen nagy edzők mondják oda Mourinhonak, és igazuk van, de alapvetően mégiscsak az UEFA kellene hogy lépjen komolyabban.
És hogy előre tisztázzuk: a legutóbbi BL clasico játékszabályai érvényesek ma is!!
szerk:
csak most nézem ezt a majmozást

ez mióta számít rasszista kifejezésnek ? legközelebb talán már elég lesz csúnyán nézni Marcira, hogy eltiltsák a csapatot ?
Szerintem a mai fellebbezésbe amúgy észrevétlenül becsempészik már Abidal nevét is, most hogy felépült és ott lesz.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila