Egyik oldalon Allen és KG, másik oldalon Bosh off.
Amúgy nagyon szenvedős meccs.
Sport TV? Melyik adja, mikor?Bob_Marley írta:baglyoknak:
http://www.firstrowsports.eu/watch/6308 ... ltics.html
Első egész szépen muzsikál, még van valami hülye sorozat, de 10 perc, s pattog a labda![]()
Ma már 2 találkozóból 1 megvan, nem szeretnék csalódni a kelta harcosokban, úgyhogy LETS GO C's
Hülye vagyok hisz adja a Sport TV is
Hirtelen azt hittem, hogy rólam van szó...Messithebest írta:Eddig tényleg meglepetés a Playoff! Pláne a Spurs. Én akár végső győztesnek is el tudtam volna képzelni őket. Memphis meg valami brutál.... Atlanta szerintem képes lehet egy Game 7re a Bulls ellen, ott meg ugye bármi lehet.... Dallas is szerintem megcsinálhatja, Memphis talán Game 6ig el tud jutni de belőlük ezután már bármit kinézek. Mi meg remélem hogy akárhány Gameben is de letudjuk verni a Bostont. Miután bejutottunk a BL döntőbe, 1től remélem 2-0ra elhúzunk. Ha sikerül, onnan már elég nehéz lesz a Bostonnak! Szóval LETS GO HEAT!
messideco írta:Igaz, daffy, te is Red Wings szurkoló vagy
Remélem mégis sikerül valamit összehozni a csapatnak.
így van és ami a legfájóbb,nagyon nem csípem a san jose csapatát. így duplán sírnék,ha nem a red wings menne továbbmessideco írta:Jah igaz, elnéztem.
Ez esetben nem örülök ennek. Nagyon nehéz lesz a továbbjutás...
nem akarlak elkeseríteni,de a san jose 2-0ra vezet,nem 1-0ra. vagy másra gondoltál?messideco írta:Egyik szemem sír, a másik nevet.
A síró az, hogy a Red Wings 2-1-es vereséget szenvedett a Sharks ellen, így összesítésben 1-0-ás hátrányban van a San Jose mögött.
Na ezt nem tudtam, így összeomolhat a Bulls ha nem tud játszani 100%ban Rose.hölör írta:Ettől fontosabb lehet, hogy rose az utolsó másodpercben megrántotta a bokáját egy felesleges szituban. Ez jobban fájhat, mint az első meccs.Messithebest írta:ATLANTAAAAAA103-95re elgyalázni a Bullst? Szép volt
Ettől fontosabb lehet, hogy rose az utolsó másodpercben megrántotta a bokáját egy felesleges szituban. Ez jobban fájhat, mint az első meccs.Messithebest írta:ATLANTAAAAAA103-95re elgyalázni a Bullst? Szép volt
Ezt mondtam.... úgyis össze lesztek kapva, de nagyon nagyon remélem hogy ez is kevés lesz még....MessiFan írta:Mtb élvezd ki amíg csak lehet mert Doc helyrerázza a csapatot és a 2. meccsen remélhetőleg úgy fognak majd védekezni mint ti.
Nem lehet a tegnapi teljesítményre mit mondani, ez egy nagy nulla volt.
De 4 nyert meccsik játszák a PO-t úgyhogy fel a fejjel és mutassák meg, hogy nem a semmiért 3-1-es az alapszakaszban a Miami ellen!
GO CELTICS!