Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nyugi Swine!Swineherd írta: az a baj, hogy nem érted, és nem is fogod érteni a lényeget, mert nem akarod érteni...
az egy dolog, hogy szídom a barcát a madridistán, semmi közöd hozzá...viszont egy játékos sérülése más tészta, ha ezt nehéz felfognod, akkor sajnállak...
akkor elég rosszul ismersz minket.. és most nem a divatmadridistákra gondoltam. azok nevében én nem mondok semmit..kralo írta: kíváncsi lennék mi lenne ha Ronaldinho megsérülne mondjuk egy hónapra! örömünnep lenne a madridistán...
és néhány reakció:Enrique írta:Gratulálok .... Röhögjél csak...
Nálunk senki nem röhögött se Ronaldo, se Zidane sérülésén, mert a sérülés a legszerencsétlenebb dolog ami történhet 1 focistával.
Ámbár, csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, hajrá csak így tovább..
én se szeretem etóót, neveccséges is volt, amikor megfejelte a hálótartó vasat, de én sem szeretek sérüléssel viccelni. (úgyhogy most sztem azé enríkének van vmi igaza...
ezt csak azért, mert hogy ugye mi vagyunk a csúnya-rossz madridisták...tényleg csunya dolog volt! lehet hogy nem szereted etoo-t,de ijet ne csinálj. ha tényleg igazi madridista vagy, nemszabad hogy ilyennek örülj.