socio66 írta:Casillas: "Egy szabályos gólt érvénytelenítettek. Megloptak minket. Aggodalommal tölt el, hogy egy elődöntőben ilyen megtörténhet."
már ő is..?
már a meccs alatt is írtam és továbbra sem értem,hogy lett volna ez a gól szabályos.
hát ronaldo egyértelműen ráesett a védő lábára,tök mindegy hogy a védő rá is játszott,vagy hogy ronaldo nem szándékosan csinálta,de megvolt a testi kontaktus,ami miatt nem tudott továbbmenni a védő.
az ítélet rossz volt,mert szabadrúgást kellett volna adni a madridnak,de gólt semmiképp..
én elismerem,amit el kell,leírtam az odavágó után is hogy a piros nem biztos hogy jogos volt,de most nem értem mi a gond.
olvastam,hogy pedro rúgásáért is járhatott volna a piros,ezt is adom, benne volt a szándék,lehet hogy az előző meccset vezető bírónál meg is kapta volna,a tegnapi viszont kiállítás nélkül akarta hozni a meccset,ez tisztán látszott,bőven kiszórhatott volna több játékost is a madridból.
szabadot se kellett volna adni mivel korábban egy hasonló esetben(Messi vs Lass) se volt szabad
pedro becsúszása piros? vicc, hagyjuk már
még csak nem is hátulról történt
oldalról odacsúszott és elkésett, de annyira, hogy az ember(Lass) már 1lépéssel előrébb járt

xabi alonso hátsó becsúszásai Messi ellen? ne, inkább ne is menjünk bele
mi ne magyarázkodjunk, a győzteseknek nem kell
nem kell őket meggyőzni, a lényeg amit mi érzünk, kit érdekel ők mit gondolnak
felejtse el mindenki a bl-t a döntőig
mi ott vagyunk és ez a lényeg, a többiek meg csak főjenek a saját levükben
a bajnokság is 90% meg lesz, felesleges már ezen az idényen rugózni
csajozzatok, játszatok, tanuljatok, dolgozzatok, ki mit
a csapattal kapcsolatban meg nem maradt más, beszéljünk az igazolásokról