ők érkeztek olcsóbaLM10 írta: Kikre gondolsz?
nem taiwo-ra gondoltam,őt madridban is szívesen láttam volna.
bejöhetnek,csak azt írtam,hogy a télen nem húztak túl nagyot az olcsókkal
ők érkeztek olcsóbaLM10 írta: Kikre gondolsz?
Nagyon csípem Taiwot, szerintem mindenképpen jobb megoldás, mint Abate (vagy Antonini, bocs nem tudom melyikük van melyik oldalon). Véleményem szerint a Milan jövőre Európában is ütőképes lehet. Idén még ott nem volt az, a bajnokságot behúzták, mert bár nem olyan félelmetes játékkal játszottak, a nagy riválisok közül mindenkinek gyenge szezonja volt. Szóval lehet ebből a Milanból valami. Pláne a 60-as éveket idéző retro mezzel. Nagyon bejövős, Katalóniában is előjöhetnének valami hasonlóval.LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/ca2a24-m ... -folytatja
Hát ezt már most kimerem jelenteni, hogy nagy vételek, főleg 0 euróért
Remélem nem Taiwo-ra mondtad...daffy írta:a milan 0 eurós igazolásai nem túl jók mostonába...LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/ca2a24-m ... -folytatja
Kikre gondolsz?daffy írta:a milan 0 eurós igazolásai nem túl jók mostonába...LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/ca2a24-m ... -folytatja
a milan 0 eurós igazolásai nem túl jók mostonába...LM10 írta:http://www.hatharom.hu/article/ca2a24-m ... -folytatja
Egyetértek!kanty írta:Azért azt is hozzá kell tenni, h ehhez a bajnoki címhez kellett a Seria A borzasztó színvonala is.
Hú, én ennek nagyon örülnék, mint Milan és Barca szurkolóab1daL írta:Én örülök a Milan győzelmének, kicsit unalmas volt már az Inter egyeduralma.Remélem nyáron tovább erősítik a keretet, és alakítanak valamit a nemzetközi porondon is. Mondjuk jövőre egy Milan-Barca BL döntő?
emlékezzetek vissza egy évekkel ezelőtti inter-sampra. ott ugyanígy 5 perc alatt nyerte meg az inter vesztes állásból a bugit, és az annyira nem volt bunda, h még én sem bírtam ki artikulálatlan üvöltés nélkül, pedig nagyon nem kenyerem semmilyen szinten sem együtt érezni az interrel. vagy ott a '99es bl-döntő, a mu-bajjern, az sem volt piskóta.LG írta:Sajnos nem ok nélkül. Nem mondom, h bunda volt, de a mai labdarúgásban sajnos benne van ennek a lehetősége is.Barcaman14 írta:Érdekes... Én csak az eredményt követtem, a meccset nem néztem, de lövésem nincs hogy fordított az Inter pár perc leforgása alatt egy Pazzini duplával!? Bár lehet hogy már túl sokat képzelünk egy egy furcsa eredmény mögé...Game90 írta:Bunda?
Cesena - Inter 1-2, az 5 perces hosszabbításban fordított az Inter...
Sajnos nem ok nélkül. Nem mondom, h bunda volt, de a mai labdarúgásban sajnos benne van ennek a lehetősége is.Barcaman14 írta:Érdekes... Én csak az eredményt követtem, a meccset nem néztem, de lövésem nincs hogy fordított az Inter pár perc leforgása alatt egy Pazzini duplával!? Bár lehet hogy már túl sokat képzelünk egy egy furcsa eredmény mögé...Game90 írta:Bunda?
Érdekes... Én csak az eredményt követtem, a meccset nem néztem, de lövésem nincs hogy fordított az Inter pár perc leforgása alatt egy Pazzini duplával!? Bár lehet hogy már túl sokat képzelünk egy egy furcsa eredmény mögé...Game90 írta:Bunda?
A bajnokságban már nem oszt,nem szoroz ez az Inter győzelem.A Milan szinte már bajnok úgyis,Inter második.Cesena meg nem esik ki.Még a tippmixemet is hozta így az Inter,szóval nincs gondGame90 írta:Bunda?
Bírom, hogy az össze botlábúnak megy, ha eligazol tőlünk... Remélem a fiatal Brazil testvérpár (Guilherme Appelt Pires , Gabriel Appelt Pires), akit tegnap igazoltunk, beválik.messideco írta: Udinese–Parma 0–2 (Amauri 13, 90.)
OMG belelendült rendesen Amauri. A múltkor az Internek is lőtt egyet.
A Milan sajnos gyakorlatilag bajnok, a Napoli mostmár nem fogja megállítani
Az Udinese nem sokáig fogja megtartani Sanchezt szerintem. Nem tudom hogy mennyi eséllyel indulnak a nemzetközi porondon.Game90 írta:Aminek örülök, hogy nem a megszokott csapatokat fogjuk jövőre látni a nemzetközi porondon, Napoli, Lazio és az Udinese gyakorlatilag BL ill. EL-résztvevő. Csak az a kérdés, hogy mit fognak ott alkotni...