Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lucio mellett a másik olyan ember, akit tisztelni tudok az interből és nyugodtan odaállítanám a fiatalok elé, ha példaképet keresnének maguknak.LG írta:Lenyűgöző! Hihetetlen sportember, remélem győzelemmel ünnepeljük a millenniumát.Game90 írta:A ma esti Roma elleni Olasz Kupa-elődöntő lesz Javier Zanetti 1000. tétmeccse. Eddigi mérlege: 33 mérkőzés a Tallares, 66 a Banfield, 12 a U23-as válogatott, 140 a felnőtt válogatott és 748 az Inter színeiben.
Lenyűgöző! Hihetetlen sportember, remélem győzelemmel ünnepeljük a millenniumát.Game90 írta:A ma esti Roma elleni Olasz Kupa-elődöntő lesz Javier Zanetti 1000. tétmeccse. Eddigi mérlege: 33 mérkőzés a Tallares, 66 a Banfield, 12 a U23-as válogatott, 140 a felnőtt válogatott és 748 az Inter színeiben.
Középpályára kéne ember, Gattusot el kéne felejteni, Seedorfot csak jokerként 20 percekre játszatni. Boateng maradhat, de ilyen Flaminiket el kell zavarni a fenébe, vagy max a padra tenni, és mindenképp hozni 2 játékost a kezdőbe, lehetőleg klasszisokat.ab1daL írta:Még ha erősítenek néhány poszton előre fele, és ha Allegri összetudja őket gyúrni egy igazi csapattá, akkor ez a Milan sokra hivatott lesz szerintem.visca el barca írta:a milan megvette mexest meg taiwot![]()
ezzel megvan a 13. és 14 védőjök a keretben
apám ott nyáron hátul iszonyu nagy tisztogatás lesz
nesta, legrottaglie, zambrotta, jankulovski, oddo ötösből nemtom' kinek jár le a szerzodese, de 35 évesekegy pár biztos el lesz zavarva
Milánóban nem tartanak rá igényt, ingyen vihetik.. Jobban örültem volna, ha a Roma-ba megy mondjuk Ancelottival együtt.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ac ... es-2076945
WTF?!
Ennyi év hű szolgálat után egy nagy riválishoz igazol? Ha ez igaz, sokak szemében nagyot fog esni a tekintélye...
Ez a lényeg. Cassano is olyan bolond, mint Ibra. Mindketten röhögtek rajta. Senkinek nem baj,csak nektek...Zozzy 5 írta:ez is igaz. mind1, tényleg nem emiatt tartja parasztnak sok mindenki.ab1daL írta: Egy Nestanak, vagy Maldininek nem csinált volna ilyet.
nem tudom mi lehet az a poén,amelynek a csattanójaként jól fejbe rúgja cassanot. én semmi esetre sem röhögtem volna és talán cassano is csak a kamerák miatt tette. szerinted ibrának normálisak a rugdosásai?B. írta: nehogy már egy ilyenért szidjátok...
ibrahimovic és cassano is csak egy buta viccként fogta fel, akkor ti miért nem?
nem védeni akaorm, mert van/volt neki jó néhány gusztustalankodása, de azért ne kössünk már bele minden megmozdulásba.
Egy Nestanak, vagy Maldininek nem csinált volna ilyet.Zozzy 5 írta:mondjuk megtalálta sztem az egyetlen játékost Cassano személyében aki ezt viccként tudta felfogni, egy Nesta vagy anno Maldini sztem egy ilyenen annyira nem röhögött volna...B. írta: nehogy már egy ilyenért szidjátok...
nem védeni akaorm, mert van/volt neki jó néhány gusztustalankodása, de azért ne kössünk már bele minden megmozdulásba.
mondjuk megtalálta sztem az egyetlen játékost Cassano személyében aki ezt viccként tudta felfogni, egy Nesta vagy anno Maldini sztem egy ilyenen annyira nem röhögött volna...B. írta: nehogy már egy ilyenért szidjátok...
nehogy már egy ilyenért szidjátok...Xanthor írta:http://www.youtube.com/watch?v=CgyJR-1LYvE
Na Ibra rá jellemzően "ünnepelte" a bajnoki címet... Szerintem ott is már töke kivan pár embernek ezektől.
Még ha erősítenek néhány poszton előre fele, és ha Allegri összetudja őket gyúrni egy igazi csapattá, akkor ez a Milan sokra hivatott lesz szerintem.visca el barca írta:a milan megvette mexest meg taiwot![]()
ezzel megvan a 13. és 14 védőjök a keretben
apám ott nyáron hátul iszonyu nagy tisztogatás lesz
nesta, legrottaglie, zambrotta, jankulovski, oddo ötösből nemtom' kinek jár le a szerzodese, de 35 évesekegy pár biztos el lesz zavarva
számomra a legellenszenvesebb játékos. kívánom,hogy egyszer a drogba-essien packba kössön bele...Xanthor írta:http://www.youtube.com/watch?v=CgyJR-1LYvE
Na Ibra rá jellemzően "ünnepelte" a bajnoki címet... Szerintem ott is már töke kivan pár embernek ezektől.
Hát sztem egyiknek sem lenne jó. A Milannak azért nem, mert Kaká 2-3 éve teljesen elfelejtett futballozni, míg a Realnal sztem meg túl nagy luxus lenne egy Pato-Higuain-Benzema csatártrió, főleg, ha egy csatárral játszanak.daffy írta:remélem meglátjukCapon írta:Még a kp-t kéne felfrissíteni a Milannál mert az nagyon lassú és körülményes.
Kíváncsi lennék Kaká mit tudna produkálni ott.
kaka<->pato csere jó lenne mind2 csapatnak és mind2 játékosnak
remélem meglátjukCapon írta:Még a kp-t kéne felfrissíteni a Milannál mert az nagyon lassú és körülményes.
Én egy kapust, és ahogyan azt említetted, egy középpályást vennék. Akkor nagyon ütős gárda lenne a BL-ben is.Capon írta:Még a kp-t kéne felfrissíteni a Milannál mert az nagyon lassú és körülményes.