2011.05.09. 11:46:56
Sziasztok.
Ritkán írok nektek, de folyamatosan olvasom amiket írtok.
Nekem Villa egy hatalmas csalódás.
Vb. után nagyon boldog voltam, hogy őt leigazoltuk, azt hittem, hogy csatár gondunk megint sokáig megoldódik. Sajnos nem így lett.
Sokan azt mondják, hogy első éve a Barcelonánál, Vb után vagyunk, biztos el fáradt. Így is lőtt 16-18 gólt.
Ezekkel egyet is értek.
Problémám vele.
1. Lehet, hogy lőtt a bajnokságban 16-18 gólt, de ezek közül talán 4 vagy 5 gól volt olyan amit ő saját maga harcolta ki. Szerintem a gólok 90% vagy Messitől, Xavitól, vagy Iniestától kapott egy nagy labdád, amit már csak a kapus mellett kellett berúgnia, ami sokszor még így sem sikerült.
2. Cselezése szinte a 0-val egyenlő. Megkapja a labdát, befelé tol egyet rajta, majd izomból elrúgja. Szinte minden mecset láttam az idén, de nem tudok most hirtelen mondani olyant amikor 1 vagy 2 védő mellett elvitte, és berúgta.
3. Sajnos persze nehéz dolga van. Mert én őt Etóo, Rivaldo, Rondaldo, talán még Kluvert-hez hasonlítom. Ezeket láttam játszani, és azon kivül, hogy ők is kaptak nagyon nagy labdákat, amiket már csak a kapus mellett kellett berúgni, de mindig tudtak valami hirtelen, váratlan dolgot csinálni.
Nem biztos, hogy el kéne adni, de nem biztos, hogy meg kéne tartani.
Én jobban hajlok arra, hogy eladni.
Biztos, hogy sok mindenben igazam van, de biztos, hogy vannak olyan dolgok amiket rosszul látok.
Vezetőség majd eldönti.