Senki nem várja el,hogy félpályáról indulva 11 embert ki cselezve rúgjon gólt.Gauchomester írta:Gyulai27 írta: 1. Lehet, hogy lőtt a bajnokságban 16-18 gólt, de ezek közül talán 4 vagy 5 gól volt olyan amit ő saját maga harcolta ki. Szerintem a gólok 90% vagy Messitől, Xavitól, vagy Iniestától kapott egy nagy labdád, amit már csak a kapus mellett kellett berúgnia, ami sokszor még így sem sikerült.![]()
![]()
Ja igen, Villa nevében szeretnék elnézést kérni, hogy a kirúgást nem ő végzi el, majd utánaszalad a labdának, elérni a félpályánál, majd kiugratja magát és belövi. Ne vicceljünk már. Csatárról lévén szó szerinted nem tök mindegy, hogy a gólvonal előtt teszi bele a lábát, vagy a félpályáról szlalomozik be a kapuba? Nézzünk már körül a kontinens összes csatára között, és utána írjunk szamárságokat.
Szerintem nem mindegy, hogy a gól vonalról rúgja be maga góljainak nagy részét, vagy úgy rúgja be, hogy közben egy maga oldja meg és rúgja be.
Ha nincs Messi, mert le sérült, akkor ki fog gólt rúgni?
Villa utolsó 16 mecsén 1 gólt rúgott, pedig mindig kezdő volt.
Pár év nem csak Messitől függtünk.
Messi lesérült volna 1-2 hónapra, akkor biztos, hogy nem nyernénk meg bajnokságot, és nem lennék o Bl döntőben.
Ez szerintem tény és nem szamárság