Bob Marley írta:Lionel85 szerintem nem elvárás, hogy 5el verjük a városi riválist!És igen az hogy 1 helyzete volt az Espanyolnak, rólunk mond el mindent, hogy nagyszerűen zárunk vissza, s Mascherano, Busival az élen sokszor megállítjuk őket már a középpályán!De ezen aztán nem fogunk összeveszni, legyen meg a ter akaratod, s legyen 5:0
szerk: feljebb jöttek, s elég agresszívan letámadnak, kezd talán kicsit alábbhagyni a figyelem, lassan érkezni fog szerintem Keita, hogy bebiztosítsuk a kp-t
Ha olyan színtelen játékot mutat be az ellenfél, mint az Espanyol, szerintem nyugodtan ki lehet őket tömni. Minek tartalékolni? Pep is azért dobta be egy kivétellel a legjobbakat, hogy minél előbb lezárja a bajnokságot. Akkor mire fel ez a tili-toli? Persze most jó a 3 pont, csak annyi a csalódottságom, hogy nem csak ezen a meccsen, de egész tavasszal számomra kevesebbet nyújt a csapat, mint mondjuk az ősszel. Nem keveset, kevesebbet. Ettől persze megvan a bajnoki cím, csak hát ugye az ember azért várja a hétvégét, hogy ismét hódolatát tegye szeretett csapata előtt a tv előtt ülve és ne fancsali képpel álljon fel előle.
szajko írta:hát villa nem képes az tuti. afellay vagy jeffren simán nyomhatná helyette.
és itt amúgy konkrétan nem csak a góllövésről van szó,hanem a játékról is...
afellay beállt a madrid ellen és továbbjutást érő gólpasszt adott. rémlik? Rolling Eyes
és a töménytelen helyzet gólraváltása?az utóbbi 3 hónapban 1 gólt lőtt,ember!
Afellay és Jeffrén szélsők, tehát nehezebben nyomhatnák helyette. Bár sztem az zavar meg, hogy Villa rendszerint balszélső, de a helyzeteit így sem lövi be. Ahogy a kapuralövései is inkább hazaadás-jellegűek. Afellay pedig egy gólpasszal még nem fogja tudni kiszorítani Villát, Pep nem engedi. A töméntelen gólhelyzetet pedig arra írtam, hogy az lenne az elvárás. De Villa sem teszi, ember.