Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt korábban már én is említettem. Ez a tavasz a takarékosságról szól, sajnos vagy nem nem sajnos. Értem én hogy a fáradtság, és hogy pihenni kell a következő meccsekre, de egyáltalán nem látom hogy a csapat megerőltetné magát még egy gólért. Ahogy te is írtad, ez nem kevés csupán kevesebb. Mert nem túlzás azt írni hogy így is simán verjük a legtöbb ellenfelünket, de-és ismét téged kell hogy idézzelekLionel85 írta: Ha olyan színtelen játékot mutat be az ellenfél, mint az Espanyol, szerintem nyugodtan ki lehet őket tömni. Minek tartalékolni? Pep is azért dobta be egy kivétellel a legjobbakat, hogy minél előbb lezárja a bajnokságot. Akkor mire fel ez a tili-toli? Persze most jó a 3 pont, csak annyi a csalódottságom, hogy nem csak ezen a meccsen, de egész tavasszal számomra kevesebbet nyújt a csapat, mint mondjuk az ősszel. Nem keveset, kevesebbet. Ettől persze megvan a bajnoki cím, csak hát ugye az ember azért várja a hétvégét, hogy ismét hódolatát tegye szeretett csapata előtt a tv előtt ülve és ne fancsali képpel álljon fel előle.
nyomhatják helyette,mivel pep balszélsőként számít rá(sajnos). de ebből adódik az,hogy pep hibája is.Lionel85 írta:Afellay és Jeffrén szélsők, tehát nehezebben nyomhatnák helyette. Bár sztem az zavar meg, hogy Villa rendszerint balszélső, de a helyzeteit így sem lövi be. Ahogy a kapuralövései is inkább hazaadás-jellegűek. Afellay pedig egy gólpasszal még nem fogja tudni kiszorítani Villát, Pep nem engedi. A töméntelen gólhelyzetet pedig arra írtam, hogy az lenne az elvárás. De Villa sem teszi, ember.
Ha olyan színtelen játékot mutat be az ellenfél, mint az Espanyol, szerintem nyugodtan ki lehet őket tömni. Minek tartalékolni? Pep is azért dobta be egy kivétellel a legjobbakat, hogy minél előbb lezárja a bajnokságot. Akkor mire fel ez a tili-toli? Persze most jó a 3 pont, csak annyi a csalódottságom, hogy nem csak ezen a meccsen, de egész tavasszal számomra kevesebbet nyújt a csapat, mint mondjuk az ősszel. Nem keveset, kevesebbet. Ettől persze megvan a bajnoki cím, csak hát ugye az ember azért várja a hétvégét, hogy ismét hódolatát tegye szeretett csapata előtt a tv előtt ülve és ne fancsali képpel álljon fel előle.Bob Marley írta:Lionel85 szerintem nem elvárás, hogy 5el verjük a városi riválist!És igen az hogy 1 helyzete volt az Espanyolnak, rólunk mond el mindent, hogy nagyszerűen zárunk vissza, s Mascherano, Busival az élen sokszor megállítjuk őket már a középpályán!De ezen aztán nem fogunk összeveszni, legyen meg a ter akaratod, s legyen 5:0
szerk: feljebb jöttek, s elég agresszívan letámadnak, kezd talán kicsit alábbhagyni a figyelem, lassan érkezni fog szerintem Keita, hogy bebiztosítsuk a kp-t
Afellay és Jeffrén szélsők, tehát nehezebben nyomhatnák helyette. Bár sztem az zavar meg, hogy Villa rendszerint balszélső, de a helyzeteit így sem lövi be. Ahogy a kapuralövései is inkább hazaadás-jellegűek. Afellay pedig egy gólpasszal még nem fogja tudni kiszorítani Villát, Pep nem engedi. A töméntelen gólhelyzetet pedig arra írtam, hogy az lenne az elvárás. De Villa sem teszi, ember.szajko írta:hát villa nem képes az tuti. afellay vagy jeffren simán nyomhatná helyette.
és itt amúgy konkrétan nem csak a góllövésről van szó,hanem a játékról is...
afellay beállt a madrid ellen és továbbjutást érő gólpasszt adott. rémlik? Rolling Eyes
és a töménytelen helyzet gólraváltása?az utóbbi 3 hónapban 1 gólt lőtt,ember!
Nem mondhatni,hogy rosszEl fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Fontàs; Xavi, Busquets, Iniesta; Messi, Villa y Pedro
Hivatalos kezdőnk. Sport.es-ről.
Egyetértek holnap legerősebb kezdő tizeneggyel kell pályára lépni, és elhozni a három pontot. Egyrészt amit mondtál, hogy tudjanak pihenni a fiúk. Másrészt viszont presztizs kérdés is, hogy verjük e az Espanyolt. A maradék három bajnokin már az ifik is lehoznak 1 pontot, szóval akkor minden happy volna.Rivaldo11 írta:Azt gondolom, hogy a reménybeli minél több pihenő miatt holnap a legerősebb csapattal kell kiállnunk. Ha nyerünk, minimum két hét tiszta regenerálódás-és hangolódás jöhet a döntőre! Ez pedig, a szezonnak ebben a szakaszában hihetetlenül sokat érhet! Meg azt se feledjük, hogy az Espanyol nem fogja tálcán kínálni holnap a 3 pontot, sőt...
Fecooo írta:ma még biztos nem leszünk bajnokok, mert holnap játszunkBob_Marley írta:Na végre katalán derbiEgyik legjobban várt meccs az évben, s remélhetőleg otthon nyerünk is!Ki tudja mit produkál az Espanyol, elég rapszodikusak, s az EL helyek miatt kellene nekik is a pont!Egy vereséggel le is mondhatnak a nemzetközi kupáról!Úgyhogy szokásos szenvedélyes jó csata, s otthon azért be kell húzni a 3pontot!A fővárosiaknak meg nem lesz könnyű dolguk Sevillában, s ott is a Sevillának is jól jönnek a pontok!Én is remélem bajnokok leszünk már ma, mert Ligát megnyerni mindig a legfelemelőbb pillanat!Úgyhogy gyerünk gyerekek
V.e.B
(hiába kap ki a Madrid, nekünk legalább 1 pontot szereznünk kell
)
Vagy akkor, ha a Real X-el, mi pedig megverjük az Espanyolt ugyeFecooo írta:ma még biztos nem leszünk bajnokok, mert holnap játszunk(hiába kap ki a Madrid, nekünk legalább 1 pontot szereznünk kell
)
ma még biztos nem leszünk bajnokok, mert holnap játszunkBob_Marley írta:Na végre katalán derbiEgyik legjobban várt meccs az évben, s remélhetőleg otthon nyerünk is!Ki tudja mit produkál az Espanyol, elég rapszodikusak, s az EL helyek miatt kellene nekik is a pont!Egy vereséggel le is mondhatnak a nemzetközi kupáról!Úgyhogy szokásos szenvedélyes jó csata, s otthon azért be kell húzni a 3pontot!A fővárosiaknak meg nem lesz könnyű dolguk Sevillában, s ott is a Sevillának is jól jönnek a pontok!Én is remélem bajnokok leszünk már ma, mert Ligát megnyerni mindig a legfelemelőbb pillanat!Úgyhogy gyerünk gyerekek
V.e.B