Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta: Mellesleg All Defensive 1st team:
LBJ
Bob_Marley írta:szerk: PP is elmegy 1. negyed 14 pont![]()
Én azért nem írnám le az általad említetteket, főleg a SA-t nem. A Lakersnek egy új csapatot kell építenie, mert ez így nem fog tovább menni. Sajnos Kobe elérte, hogy csak azok legyenek mellette, akik csíp/elvisel, ez azonban egyértelműen a csapat kárára volt. Nehéz éve lesz az LA-nek jövőre, nem tudom Bryantben mennyi tűz lesz, ha azért fognak hajtani, hogy jövőre becsorogjanak a rájátszásba. Ha egyáltalán lesz szezon.Bob_Marley írta:Ugyanazt akartam írni, mint Kalaphttp://hoopshype.com/salaries/la_lakers.htm
Bynum szerintem cserélhető, de Gasol ezzel a kontraktussal nem mozdítható szerintem!Walton, Blake, Fisher nem tudom kinek kell?Szóval annyira nem egyszerű a dolga a GM-nek L.A-ben, s így utólag persze nagy gonoszság, de a szezon előtt több szakember is azt mondta, erősebb a Lakers mint tavaly, hát nem így lett…..
Sok minden elfog dőlni, hogy lesz-e lockout vagy nem, az biztos kisebb őrségváltás van kialakulóban, utóbbi prá év meghatározó csapatai, Lakers, Orlando, Suns, Spurs lemenőben!
Hát lehet, hogy eretnek lesz, de én a helyetekben Gasoltól és Bynumtól válnék meg a kezdőcsapatból. Bynumtól a sérülései miatt, amúgy, ha azt a formát futná, mint idén a Po-ban, akkor nem lenne vele gond, de nem kiszámítható, hogy mikor dől ki. Gasoltól pedig azért, mert nagyon kiszámíthatatlan. Akár mehetne Odom is mondjuk, mert ő szintén kiszámíthatatlan. Pl egy Gasoltól sokkal jobban járnátok egy megszerezhető Randolphal is... Ezt borítékolom. Kellene egy erősebb és kiszámíthatóbb PF a csapatba ( persze a cserepad is katasztrófa). Illetve, ha D12-re rá akartok feküdni, akkor legalább két játékostól meg kell szabadulni ( Gasol+Bynum), hogy működjön a dolog. Nem tudom, nem szeretnék GM-et játszani, de nálam ez a két játékos mehetne és jöhetnek érte D12+ 1 vagy két ember a cserepadra.Ronaldinho&Barca írta:Szomorú vagyok, nagy Lakers drukker vagyok. De azt be kell látni, ez a vereség most muszáj volt, nem úgy ment ez az év, ahogy azt szerintem sokan elvárták. Bryant, Gasol és talán még Bynum, akikre lehet építeni. Ők vitték a csapatot a hátukon, leginkább Bryant és Gasol. 2 emberrel pedig sokat nem lehet csinálni, padot Brown kivételével kompletten lehet cserélni..
Remélem jövőre egy nagy vérfrissítéssel a bajnoki címig fog menetelni a csapat. Valahogy befásult az egész gárda, de leginkább ott látom a gondot, hogy 3 ponterős játékos volt az egész csapatban, nem volt aki padról beszállva feltudta volna rázni a többieket.
Hát igen, a bajnok kieshetett volna méltóságteljesebben is....Bob_Marley írta:Azért ez a Bynum megmozdulás kiritkán aluli....
Egyet értek veled, természetesen, látod ahogy nézted nyertünk!Kalap1988 írta:.....