USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2011.05.10. 01:33:25

Bosh egy...egy...pussy...Haslemet szívesen megnézném Garnetten.

Eddig 10/15-tel dob a Boston, de így is csak hárommal mennek. Shaq 3,5 perc alatt 2 fault.

Haslem beállt, azonnal T :D

-9...Heat időkérés.
Bob_Marley írta: Mellesleg All Defensive 1st team:
LBJ
:arrow:
Bob_Marley írta:szerk: PP is elmegy 1. negyed 14 pont :D
:oops: :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.10. 01:11:34

http://hulisports1.blogspot.com//
Na megint jól kezdtünk, igaz Kevin Harlan kommentálásával annyira nem megy mostanában, de ez csak úgy eszembe jutott! :lol:

Mellesleg All Defensive 1st team:
Rondo :lol: -Bryant-LBJ-Garnett :lol: -Howard

Rondo ma eddig Hero-ndo üzemmódban
szerk: PP is elmegy 1. negyed 14 pont :D
Rondora azért szépen utaznak, főleg a bal könyökére!Ahogy van lehetőség kcisit odapakolnak neki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.05.10. 01:34:51-kor.
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.05.09. 23:56:43

Messideco, jöttök fel, mint a talajvíz. :) 3-0-ról, felhoztátok 3-2re a párharcot. Datsyuk nagyon keményen tolja, 3 assistot jegyzett a tegnapi meccsen, nagyban hozzájárult a Detroit sikeréhez, Howard kapusról nem is beszélve.

Ma pedig a Vancouver mehet tovább.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2011.05.09. 22:33:39

Sajnos lebetegedtem, délután aludtam kb. 3-4 órát...de legalább 100%, hogy leszek a Miami - Boston meccs alatt :)

Bob, Kalap, Miami-fanok, ti lesztek?
kanty
Llegenda del Barça

2011.05.09. 18:25:19

Reggel megnéztem az eredményt, hát mit mondjak, nem nagyon érzek magamban késztetést, h megnézzem a meccset. :cry:
Grat. a Dallasnak megérdemelten jutottak tovább, három meccs után teljesen összeomlott a Lakers, ezért is voltak a durva megmozdulások, persze ez nem mentség, az igazi bajnokok veszíteni is tudnak.(gondolok itt Bynum esetére)

Egy biztos, egy korszak véget ért, újítani kell, de az nem lesz olyan egyszerű. Valamilyen szinten új csapatot kell építeni, csak nem tudom, h Kobe köré mennyire lehetne. Legnagyobb kedvencem, tisztelem, de azért látszik rajta is, h telik az idő, már ő sem lesz se fiatalabb se gyorsabb. Meglátjuk, h mi lesz.

Innentől számomra már nem annyira érdekes az egész, persze a legfontosabb meccseket megfogom nézni, de drukkolni már nem nagyon fogok senkinek.
A legjobb talán az lenne, ha a Boston és a Miami is egyszerre esne ki. :P :lol:
Az Oklahoma talán még szimpatikus, fiatalok és sikeréhesek, most azt mondom nyerjék meg ők.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.09. 17:50:33

Nagyon örültem a L.A. Sweepnek 8) finoman szólva nem nagyon csípem őket, szóval örülök, így igazából ha bejutunk(bitang nehéz lesz), azt mondom bárki jöhet. Talán az OKC lenne hozzánk a legméltóbb, de nyugaton a Memphis a kedvencem a PO óta, szóval nekik örülnék a legjobban. De ehhez átkell rágni magunkat még Bostonékon és Rosékon, ami nagyon kemény lesz. Ma jó lenne nyerni, 3-1ről már nagyon nehéz lenne tényleg nekik..... SZÓVAL MA GO MIAMI!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.09. 13:07:58

OMG! 4-0! Nem semmi. Meg fogom az utsó meccset is nézni :D

Ma kötelező nyerni, legyen akármennyire is nehéz.
GO CELTIIIICS!!!!!!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.09. 12:12:14

hölör
Elmúlt 5-10 évre értettem, hogy ezek a csapatok lemenőben vannak!A felsorolt 4 csapat közül valamelyik biztos minimum konf döntős volt!Sajnos eljárt az idő 1-2 játékos felett, ez nálunk ugyanúgy igaz sajnos!Orlando évek óta nem tud megújulni, egyre lejjebb süllyed (döntő, konf döntő, 1.kör), Lakersnél olvastam 1 nagyon jó kis kommentet, hogy azért évről vére valakit hoztak a kezdő ötösbe vagy környékére, s ezzel felpezsdítették a keretet, idénre ez talán Barnes lett volna, aki ugye sokáig sérült volt, ez meglátszott rajta!Lakers buktához sok mindent lehetne ecsetelni, Bryantnek nincs ép testrésze, csapategység összeomlott, állítólag voltak összetűzések a csapaton belül…..
Spurs TD nem a régi, Parker csalódást keltően játszott!
S hiába a remek alapszakasz, magas posztokon megették őket, de mondjuk az tény, hogy a Spurs-ben vannak opciók, fiatalok (Neil, Splitter?, Blair, Hill), + draftolni is hagyományosan jól szoktak!Őket „nem írnám le”, de mondjuk a Lakersnek mozogni sincs nagyon tere!Így is a legnagyobb a capjük, tele több éves „használhatatlan” magas fizetésű játékossal!Draft helyük hátul van, szóval nagyon nem egyszerű a helyzetük (megjegyzem ránk is ez vár….sajnos)
Suns meg Nash még mindig hatalmas játékintelligenciával vezeti a csapatát, de már eltűntek körülötte a játszótársak!Carter is már csak abból él, hogy 6-8 méterről vagy bemegy vagy nem….Persze most a gyengébb eredményeknél könnyű okosnak lenni, én is pl a Spursben nagyon bíztam, s az Orlandoban is, de bizony ez a PO megmutatta, új szelek fújnak!

Miami párharcban folyamatosan elmondható a következő meccs élet-halál, az biztos, hogy ha ma kikapnánk 3-1ről, úgyhogy 2szer kellene Miamiban nyerni, hát ez több mint nehéz feladat!
Kép
Kép
Kép
hölör
Jugador del Barça

2011.05.09. 11:51:35

Bob_Marley írta:Ugyanazt akartam írni, mint Kalap :twisted: http://hoopshype.com/salaries/la_lakers.htm
Bynum szerintem cserélhető, de Gasol ezzel a kontraktussal nem mozdítható szerintem!Walton, Blake, Fisher nem tudom kinek kell?Szóval annyira nem egyszerű a dolga a GM-nek L.A-ben, s így utólag persze nagy gonoszság, de a szezon előtt több szakember is azt mondta, erősebb a Lakers mint tavaly, hát nem így lett…..
Sok minden elfog dőlni, hogy lesz-e lockout vagy nem, az biztos kisebb őrségváltás van kialakulóban, utóbbi prá év meghatározó csapatai, Lakers, Orlando, Suns, Spurs lemenőben!
Én azért nem írnám le az általad említetteket, főleg a SA-t nem. A Lakersnek egy új csapatot kell építenie, mert ez így nem fog tovább menni. Sajnos Kobe elérte, hogy csak azok legyenek mellette, akik csíp/elvisel, ez azonban egyértelműen a csapat kárára volt. Nehéz éve lesz az LA-nek jövőre, nem tudom Bryantben mennyi tűz lesz, ha azért fognak hajtani, hogy jövőre becsorogjanak a rájátszásba. Ha egyáltalán lesz szezon.
A Miami nálam még mindig esélyesebb, mint a Boston, bár Rondo sérülés utáni visszatérése elképesztő lökést adhat a többieknek. KG már nem a régi, az utolsó meccsen nagyot játszott, de ezek már a ritkább esetek. A Miami nagy hármasa (inkább kettese) egy jó napon bárkit képes kivégezni. Várható volt, hogy két bukó után a Boston a harmadikat dacból és a párharc életben tartása miatt is behúzza. A következő meccs döntő fontosságú lesz, és azt érzem, hogy a Miami megnyeri ezt, és ennek ellenére nem biztos, hogy a párharcot is hozzák majd.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.09. 11:34:20

hihetetlen volt a dallas a lakers ellen, maximálisan megérdemelték - még a söpréssel is - a továbbjutást. mondjuk a lal zakója kb ugyanolyan érzelmeket vált ki belőlem, mint amikor vmilyen sorozatban a realmadrid bukja a meccsét, de ettől függetlenül az öreg jacksont nagyon sajnálom.
nem ezt érdemelte volna a liga legnagyobb - még pár percig - aktív edzője.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.09. 10:49:03

Ugyanazt akartam írni, mint Kalap :twisted: http://hoopshype.com/salaries/la_lakers.htm
Bynum szerintem cserélhető, de Gasol ezzel a kontraktussal nem mozdítható szerintem!Walton, Blake, Fisher nem tudom kinek kell?Szóval annyira nem egyszerű a dolga a GM-nek L.A-ben, s így utólag persze nagy gonoszság, de a szezon előtt több szakember is azt mondta, erősebb a Lakers mint tavaly, hát nem így lett…..
Sok minden elfog dőlni, hogy lesz-e lockout vagy nem, az biztos kisebb őrségváltás van kialakulóban, utóbbi prá év meghatározó csapatai, Lakers, Orlando, Suns, Spurs lemenőben!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.09. 10:40:57

Ronaldinho&Barca írta:Szomorú vagyok, nagy Lakers drukker vagyok. De azt be kell látni, ez a vereség most muszáj volt, nem úgy ment ez az év, ahogy azt szerintem sokan elvárták. Bryant, Gasol és talán még Bynum, akikre lehet építeni. Ők vitték a csapatot a hátukon, leginkább Bryant és Gasol. 2 emberrel pedig sokat nem lehet csinálni, padot Brown kivételével kompletten lehet cserélni..

Remélem jövőre egy nagy vérfrissítéssel a bajnoki címig fog menetelni a csapat. Valahogy befásult az egész gárda, de leginkább ott látom a gondot, hogy 3 ponterős játékos volt az egész csapatban, nem volt aki padról beszállva feltudta volna rázni a többieket.
Hát lehet, hogy eretnek lesz, de én a helyetekben Gasoltól és Bynumtól válnék meg a kezdőcsapatból. Bynumtól a sérülései miatt, amúgy, ha azt a formát futná, mint idén a Po-ban, akkor nem lenne vele gond, de nem kiszámítható, hogy mikor dől ki. Gasoltól pedig azért, mert nagyon kiszámíthatatlan. Akár mehetne Odom is mondjuk, mert ő szintén kiszámíthatatlan. Pl egy Gasoltól sokkal jobban járnátok egy megszerezhető Randolphal is... Ezt borítékolom. Kellene egy erősebb és kiszámíthatóbb PF a csapatba ( persze a cserepad is katasztrófa). Illetve, ha D12-re rá akartok feküdni, akkor legalább két játékostól meg kell szabadulni ( Gasol+Bynum), hogy működjön a dolog. Nem tudom, nem szeretnék GM-et játszani, de nálam ez a két játékos mehetne és jöhetnek érte D12+ 1 vagy két ember a cserepadra.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.09. 10:33:53

Szomorú vagyok, nagy Lakers drukker vagyok. De azt be kell látni, ez a vereség most muszáj volt, nem úgy ment ez az év, ahogy azt szerintem sokan elvárták. Bryant, Gasol és talán még Bynum, akikre lehet építeni. Ők vitték a csapatot a hátukon, leginkább Bryant és Gasol. 2 emberrel pedig sokat nem lehet csinálni, padot Brown kivételével kompletten lehet cserélni..

Remélem jövőre egy nagy vérfrissítéssel a bajnoki címig fog menetelni a csapat. Valahogy befásult az egész gárda, de leginkább ott látom a gondot, hogy 3 ponterős játékos volt az egész csapatban, nem volt aki padról beszállva feltudta volna rázni a többieket.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.05.09. 10:15:35

Hát ez a Lakers megérdemelte ezt a verést. Gusztustalan volt már amit csináltak ráadásként. Nem tudom egy csöppet sem sajnálni őket. Talán Kobet kicsit, de őt se túlzottan. Mostmár keletről szurkolok a Miami -Bulls kettősnek, illetve, hogy az OKC vagy a MEM kerüljön a fináléba.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.09. 09:06:47

Hát igen, a bajnok kieshetett volna méltóságteljesebben is....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.09. 09:03:58

Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.09. 08:22:23

Igaz a padban tévedtem, mert Chalmers és Anthony jó volt, csak nála sokszor úgy érzem, hogy kezdő, mert Ilga semmit sem tesz hozzá a játékhoz, észre sem veszem, hogy játszik. Mondjuk Bibby-t is csak azért, mert van pár rossz 3-as kísérlete....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.09. 08:12:28

Kalap1988 írta:.....
Egyet értek veled, természetesen, látod ahogy nézted nyertünk! :lol: Viszont mondjuk a Miami pad a lehetőségeikhez képest szépen teljesített, Chalmers is meg főleg Anthony, most végre James nem nyírt ki minket!Eddig azért szorosan ott voltunk a nyakukon, első meccsen nem tudtunk 5nél közelebb menni, mert akkor jött James 1-2 2+1el vagy triplával, vagy szétzúzta a gyűrűt, 2ikon meg vezettünk, s lett volna esély elmenni, de nem jött össze, mert akkor is jött LBJ!Most döntő volt, mikor sikerült 2-5 pontot összekaparni, akkor Jamesen 2 csodás csapdázás volt, 2 eladott labda, 2 könnyű kosár nekünk!+ Rondo sérülése olyan emocionális dolgokat mozgatott meg, ami tuti kihat a 4ik meccsre is!Rondo egyébként elvileg játszik, de az MRI vizsgálaton „megbukott”!West-nek fáj a válla, de ő is játszik!És valóban Green-t is ki kell emelni a szombati meccsről, akire végre nem fújkáltak annyi faultot, s ott lihegett a „királyon”!Bosh-KG között meg valóban ez (is) 1 különbség, eddig CB4 egész jó statokat hozott, de most ez egy kritikus meccs volt, s zongorázni lehetett a dinamizmust, a 2 játékos között, s a "szent őrült"(ez a megfogalmazásod nagyon találó) extázisban játszott!De ne vegyük el Boshtól, hogy az első 2 meccsen még nagyjából jót is hozott, bár KG is szépen termelt rendesen, de ha ezt tudja folytatni, akkor nagyon rendben leszünk!
És kiemelném a közönséget is!Miamiban a gazdag celebek végignézték, tapsoltak s kb ennyi, itt meg a „dokkmunkások” végig űzték hajtották a csapatot!Az első támadásnál mikor zúgott a D# felállt a szőr a hátamon!Remélem ma is „égni” fog a Garden, s abban is biztos vagyok ennél is tudunk jobban játszani, s ahogy írtad is 3-at kellene nyerni még zsínórban, a Miami 11 meccse nem nyert Bostonban, ez jó ómen a mai előtt is!
LETS GO C’S

szerk:És tegnap nyert az Atlanta is, a Mavs-t kivéve szorosak a párharcok, s a mcaiknak nagy előnye lehet, hogy Ibaka kiesett!8-ként nem kicsi szériában vannak!Idei PO klasszisokkal jobb mint t tavalyi, ahol tele voltunk söpréssel, s lefutott meccsekkel, idénre is van söprés, egyik a miénk, a másik a Lakersé :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :shock:

És az is fontos, hogy a sporik végre engedték, hoghy legyen védekezés, s nem fújkálták szét a csapatot!Végre nem volt eget rengető különbség a büntiknél sem!Hazai pálya :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.05.09. 08:23:57-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.09. 07:47:23

Grat a Dallasnak! Amondó vagyok, hogy ha nem mi nyerjük a bajnokságot, akkor nyerjék ők, az évek óta tartó szenvedésért egy-két embernek nagyon kijárna! Elég jól tolták, bár ez köszönhető annak, hogy nem volt védekezés: Peja 6/6 tripla, Terry 9/10 !!! Ez önmagában 45 pont és a mezőnyszázalék ( 100, illetve 90) mutatja, hogy semmi védekezés nem volt rajtuk. Ezt így nem lehet még a bajnoknak sem. Abban igazad van Game, hogy ihletett napot fogtak ki, de azért,ha az elejétől gyilkos védekezés van rajtuk biztos nem alakult volna úgy a lelkiállapotuk, ahogy és nem is dobtak volna így. Mindegy, a Lakerssel játszottak, ha pedig nincs. Kidd nagyon megérdemelné a bajnoki címet ( az örök kedvencem, persze a Boston ellen nem fog érdekelni), ahogy Dirk is, bár az ő játékstílusát nem kedvelem, de elismerem, illetve még Terry is ( ő meg egy féreg, így szimplán, de zseniális játékos), de említhetnék más neveket is.
A Boston-Miamiról: Az első két meccset nem néztem meg csak összefoglalóról, így nem tudom, hogy azok mennyire voltak egyértelműek, de ez a meccs, attól függetlenül, hogy állt egyszer vagy kétszer egál környékén, végig a kezünkben volt és teljesen biztos lehetett benne mindenki, hogy behúzza a Celtics. Zseniálisat védekeztünk! PP és KG pedig büntetett. Azt hiszem, hogy most lendületből hozzuk a másik a hazait is, aztán az fog dönteni a továbbjutásról, hogy elhozzuk-e az 5-ik meccset Miamiból. Ha igen, akkor a 6-ik a miénk. A 7-ik meccs nekünk nem jó, persze abból is kijöhetünk jól, de nem szeretném. Kell az erő. Az első két meccs után csalódott voltam, de látva ezt a hazait, nehezen tudom elképzelni, hogy olyan könnyen kiesnénk. Ha ki is esünk ( nem fogunk) hét meccs kínlódás lesz a minimum és a döntőben kisöprik a lépni sem bíró három királylányt :twisted: :twisted:
Egyébként ezért jobb KG, mint Bosh, még úgy is, hogy elég sok év van köztük. Bosh pedig áldhatja az Isten, hogy nem a vele egykorú KG-vel hozta össze a sors..... Még így is megeszi, mi lenne akkor? Hozzátenném, hogy azért a Miamiban most nem igazán ment a cserepadnak, de szerencsére az a ritkább, amikor megy. Nálunk a padról West és Green ( ő a védekezése miatt) dicsérhető. Big Baby-vel nem tudom mi van, remélem majd mikor igazán fontos lesz, fog robbantani. Egy-két hónapja nem volt értékelhető meccse.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.08. 23:37:24

Kezdenek elborulni az agyak, nem csodálom ez mészárlás!
Bynum nem kevset fog ezért kapni, amit most leművelt!És előtte Odom is ahogy ellökte Nowitzkit...

szerk: azért Phil papát sajnálom, ez így elég csúnyára sikeredett utolsó meccsnek!Nagy változások lesznek a Lakersnél nyáron ez biztos, igazából az első és 3ik meccsen ment el nekik, erre a 4ik-re teljesen szétesett csapat jött ki!Dallas meg :shock: Főleg a pad volt elképesztő, Peja, Terry brutálisan szétlőtte őket, Barrea meg kihasználta, hogy érthetetlen módon egész szériában nem tudott védekezni a pick&roll ellen a Lakers!
Az biztos az idei PO legnagyobb meglepetése ez a széria, mondom ezt úgy hogy ha megnyerné mondjuk a Memohis a bajnokságot, az is szenzáció lenne :lol:
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.05.08. 23:33:51

Na kezdem felfogni, hogy ki fog esni a Lakers... Eddig, még 3:0-nál is nehezen hittem el, hogy megtörténhet, de most így 10 perccel a vége előtt, úgy, hogy 27 ponttal megy a Dallas, kezdek beletörődni. :lol: :(

Most már viszont a tippem a döntőre az, hogy a Boston se jut odáig.
Mondjuk egy... Bulls - Thunder döntőt megnéznék.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
PCsabi
aka Game90

2011.05.08. 22:59:24

Phil Jackson ilyenkor mit mondhat a félidőben? Kobe kivételével megint nulla a csapat.

De ezt a Dallast ma senki sem verné meg. Csak a cserepad dobott 40 pontot. Többet, mint az egész Lakers!

Meg 17ből 11 tripla :shock:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.05.08. 22:33:45

Hú, már +20 közte. Lehet belenézek majd a végébe, LA söprést ritkán lát az ember. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.08. 21:56:20

http://www.rojadirecta.es/goto/www.eventosppv.com/
http://basketballclubhd.yolasite.com/
Nowitzkiék kezében a seprű, most már csak használni kellene :lol:

szerk: széttüzeli kintről Terry vezetésével a Mavs a Lakerst!Ma eddig 9et nyeltek be, s 50-32 és még van több mint 6 perc a félidőig!Eddig 3,5 meccsen dobott a Lakers összesen 11 triplát!Bryant küzd, de nagyon enervált ez a csapat már.....( :lol: )
félidő 63-39, kezd lefőni a kávé, megy a kapkodás, a túloldalt minden esik, ahogy ilyenkor lenni szokott 11 tripla egy félidő alatt :shock: Nagyon jól játszik a Dallas, 20 assist egy félidő alatt :shock: , túloldalt 5!
A "legszebb" a mezőnymutatók Bryant 7/13, csapattársai 7/25.....Innen már több mint csoda kell a Lakersnek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.05.08. 22:35:07-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.08. 14:05:40

Na! Na! NAAAAAA!
Ez az amiért a kedvenc csapatom Boston, és játékosom Garnett!
Végre összejött a védekezés még ha nem is tökéletesen és Garnett amit leművelt.. A meccs embere volt mert védekezésben és támadásban egyaránt a lehető legjobbat hozta ki magából.
GO CELTICS! GOOOOOO!

Még a kövit behúzni és Miamiban minimum 1-et kötelező hozni aztán a TD-ben egy hatalmas meccsen 4-3-al az elődöntőbe jutni!
Válasz küldése