Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt jól látod. De az az igazság, hogy a MU játékában nincs szükség erős támadó középpályára. Igyekeznek minél hamarabb átjátszani ezt a területet előreívelésekkel. A középpályások szerepe náluk a védekezésből áll elsősorban, és a távoli lövések kivitelezéséből. Teljesen más rendszerük van ilyen szempontból, mint mondjuk nekünk - (vagy ha angol példával akarunk élni: mint az Arsenalnak). Ezért tűnhetnek szürkének vagy észrevehetetlennek ezek a középpályások.visca el barca írta: én oszinten megmondom fingom nincs amugy a mencseszter mitol olyan eros... ha csak a keretet nézzük nem olyan brutalis. jó középen van két atom védojuk, elol meg egy rooney és kész. ...
de nani, aderson, park, de főleg carrick, fletcher nekem olyan semmilyenek
Szerintem nem kell kapus, Szczesny majd megoldja. Én bírom a srácotmessideco írta: Jah, és KAPUS...![]()
Kb. 1,5 hónapig játszott jól, utána abban versenyeztek Bendtnerrel, hogy melyikük hagy ki nagyobb helyzeteket.visca el barca írta:chamakh meg nemtom mé nem jatszik

cahill meg a belga ugyanaz a szint mint mint most djourou vagy koscielny... csatár viszont kell mert fanpörszi nagyon kevés egymagában (mint nálunk villa), bendtner nem az a szint, chamakh meg nemtom mé nem jatszikGame90 írta:Gary Cahill, Vertonghen, gólerős csatár) és a hulladékot eladni.

Pedig de, jövőre nyerünk valamit. Vagy utána. Vagy azután.Barcaman14 írta: Úgy tűnik minden az ágyúsok ellen van, arra pedig nem lehet alapozni hogy majd jövőre fordul a kocka.
Én igazából 3 részre bontanám a PL nagycsapatokat:visca el barca írta:...
Meg is válaszoltad!visca el barca írta:én oszinten megmondom fingom nincs amugy a mencseszter mitol olyan eros...
a mu SAF-tól erős, messze a világ legjobb edzője,

Szerintem is jó cikk!LM10 írta:http://baggioblogja.blog.hu/2011/05/10/ ... okcsapat_1
Írtam egy cikket az Arsenal 2004-es felemelkedésétől, a mai "szerencsétlen" arsenalig. Game90 is közreműködött, elég hosszú lett, de érdemes elolvasni szvsz. Véleményt kérek majd a cikkről.

Remek iras! Az az Arsenal ha sonloan szeretheto csapat volt,mint a mostani Barca,hihetetlenul jok voltakLM10 írta:http://baggioblogja.blog.hu/2011/05/10/ ... okcsapat_1
Írtam egy cikket az Arsenal 2004-es felemelkedésétől, a mai "szerencsétlen" arsenalig. Game90 is közreműködött, elég hosszú lett, de érdemes elolvasni szvsz. Véleményt kérek majd a cikkről.

Jaja, írjátok a véleményeket srácok!LM10 írta:http://baggioblogja.blog.hu/2011/05/10/ ... okcsapat_1

Értem, köszi a válaszokat. Mivel mióta regisztráltam, nem sokszor jártam erre, ezért kérdeztem meg.ozsimiki írta:Szerintem aláírásba kellene beleírnunk, mert két havonta megkérdezi valaki, hogy most melyiket bírjuk inkábbmiihii írta:Sztem nem változott egyikünknél sem a fontossági sorrend,uh egyértelműen/egyöntetűen a BARCÁnakMessithebest írta:
szerk.: Akik itt United drukkerek, azoktól kérdezném, kinek fognak szurkolni a BL döntőn?De túl rosszul semmiképp sem járhatunk mi már
Részemről a FŐ KEDVENC, a BARCA, és Angliában a kedvenc a M.U., +ha nem a Barca ellen játszik akkor nekik szurkolok a Bl meccseken is. Ha a BARCA ellen, akkor pedig egyértelműen a katalánoknak. Egyszerű ez.

Szerintem aláírásba kellene beleírnunk, mert két havonta megkérdezi valaki, hogy most melyiket bírjuk inkábbmiihii írta:Sztem nem változott egyikünknél sem a fontossági sorrend,uh egyértelműen/egyöntetűen a BARCÁnakMessithebest írta:
szerk.: Akik itt United drukkerek, azoktól kérdezném, kinek fognak szurkolni a BL döntőn?De túl rosszul semmiképp sem járhatunk mi már

Sztem nem változott egyikünknél sem a fontossági sorrend,uh egyértelműen/egyöntetűen a BARCÁnakMessithebest írta:
szerk.: Akik itt United drukkerek, azoktól kérdezném, kinek fognak szurkolni a BL döntőn?
támadni mint állat, aztán kapni egy gólt?ozsimiki írta:Chelsea 2-0 után rájött, hogy bajnoki döntőt játszik, bár a M.U. is rendesen visszavett most már, ráérnénk ezzel a 70.perc környékén.
Valencia,Rooney, Javier, Giggs nagyot melózik eddig.
azokhoz akik most kezdtek el tartani a M.U.-tól:
szinte minden meccsüket láttam, veszélyesek lesznek, viszont a 2évvel ezelőtti első 10-15percnél ők sem lesznek veszélyesebbek, az biztos. Ha akkor azt megúsztuk, most is meg kell, illetve nem ártana nekünk úgy kezdeni a meccset,mint akkor a M.U.