Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott sem lesz meglatod '''''Messi-Ini írta:Attól nem kell félni hogy a srácok túlzottan fel fognak pörögni így 1:1-nél,szerintem meg akarják majd nyerni a meccset a második félidőben,de nemhinném hogy mindent egy lapra feltéve nyomni fogunk végig!!!De ettől függetlenül szerintem megnyerjük a mai meccset,és győzelemmel fogunk ünnepelni,de nagy játékot idén már ne várjunk,csak a Bl döntőbe!!!
Vegyél inkább kosaras kártyát belőledaffy írta:nem,de előtte szólj,ha nézed,mert akkor felrakok néhány fizetést a mu-raBob_Marley írta:daffy![]()
Akkor a BL döntőről is száműztök![]()
Közben Messi, ej...
nem,de előtte szólj,ha nézed,mert akkor felrakok néhány fizetést a mu-raBob_Marley írta:daffy![]()
Akkor a BL döntőről is száműztök![]()
Közben Messi, ej...
biztos,hogy nem...csababarca írta:Hátha ez a bekapott gól kicsit felpörgeti a srácokat.
bob,a 85. percben kicsit menj ki pisilni,mert raktam mixen a barcára és megjöttél egyből gólt kapott a csapat,hátha akkor meg lesz a győzelemBob_Marley írta:Illulaschi köszi a linket, pont ezt találtam én is!
Csababarca benned nem csalódtam, főleg a megfgalmazásod![]()
1 pontért jöttünk a 0:0 is jó lett volna így 1:0al tökéletes
szerk na 1:1, de még ez is jó, Pique el waka wakázta...
Nm, mindig ez van amikor leülünk, Piqué ezt a lassú labdát hogy nem tudta kiszámolniBob_Marley írta:Illulaschi köszi a linket, pont ezt találtam én is!
Csababarca benned nem csalódtam, főleg a megfgalmazásod![]()
1 pontért jöttünk a 0:0 is jó lett volna így 1:0al tökéletes
szerk na 1:1, de még ez is jó, Pique el waka wakázta...
Bob_Marley írta: Csababarca benned nem csalódtam, főleg a megfgalmazásod![]()