Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Neveket úgyse lehet írni, főleg azért sem mert ez nem az a Topic, de Militonak menni kéne. Helyette Fontás+egy érkező. Kp az jó, csak akkor kell ha megy vki. Előre is kell egy megbízható ember és Jeffrennek sztem mennie kéne, mert ennyi játékkal semmit sem fog fejlődni.LM10 írta:Guardiola jól látja, kell az erősítés, mert kell a bő keret ahhoz, hogy egész szezonban kiegyensúlyozottak legyünk, mint a triplázás évében.
Am nem esedékes már kinyitni a nyári átigazolási topicot? Már május közepe van, szerintem mindenki leírhatná békés körülmények között az álláspontját(hiányposzt,távozók,stb)
Védelemmel egyetértek. De a kp-ra én mindenképp elhoznám Fabregast, ha 40ért odaadják. Idén is és tavaly is láthattuk, hogy Iniesta vagy Xavi nélkül már egy másik csapat játszik, kell oda egy ember, aki nem Keita. Thiago lehetne a másik rotálható ember, Xavit minél többet pihentetni, így ő is játszhatna. Elöl meg én nem is tudom ki kéne. Egyszerűen itt becsődöl mindenki. Forlán lehetne talán olyan mint anno Larsson, de most nincs a csapatban az a poszt, ahol ő igazán jó. Rossi fiatal és tehetséges, de megint csak center...bár lendületből talán tudna valamelyik oldalról is indulni. Sancheznek legalább él a posztja nálunk, de neki is nagyot kéne durrantania, hogy megérje, mert sokat kérnek érte...Neymar jó lenne Villa cseréjének, ha a spanyol gyenge, akkor kezdőnek, de szintén nagyon drága. Nagy kérdések...OvaMind írta:Szerintem idén ér csúcsra a csapat a jelenlegi húzóemberekkel. A liga megvan, és a BL-t is nyerni kellene. A nyáron viszont sok változtatásra lesz szükség, mivel a jelenlegi keret vékonyka, és sokan nem nyújtanak jó teljesítményt.
Kapusposzt: Megoldott, szerintem Valdez és Pinto is jó, nem feltétlenül kell váltani.
Védelem: Csoda, hogy Abidal ennyire nagy formát futott az évben, de Puyol is egyre többet sérült, és a sebessége sem a régi. Egy védőt mindenképpen hoznék (mondjuk nem balbekket), és még emellett beépíteném Fontásékat is a gárdába.
Kp.: Itt Thiago lehet jó megoldás, de olcsón egy pengés irányítót is elnéznék gránátvörös-kékben. Fabregast mindenképpen hanyagolnám, nem ér 40-50 milliót.
Támadósor: Villa szerintem nem lett az a gólzsák, akit Eto'o utódjaként el lehetett volna képzelni, Pedro pedig egy megbízható, kiváló játékos, de extraklasszis sosem lesz. Rossinak vagy Alexis Sancheznek is örülnék, + Bojan kapna még egy utolsó esélyt az idei évre.
Összességében így látnék egy sikeres jövőt.
Mindenhol a változás, meg újítás.Erre 1 dolgot tudok csak mondani.Sir Alex Ferguson.Az az ember több mint 20 éve azt hiszem a MU padján és 70 évesen is évről évre megújul....noname írta:Pep már aligha marad 2 évnél tovább. Ha valóban azt tervezi h továbbáll(amit meg is tudok érteni, hiszen a változás valóban kell időről időre a csaatnak is meg az edzőnek is), akkor könnyen lehet h Cocu elfogadná az ajánlatot, 2 évig "tanulna" a B csapat kispadján, majd jönne a nagyokhoz. Ez csak egy elképzelés persze. Legjobb lenne ha jönne Cocu és Pep maradna jópár évig.d írta:Nem visszalépés szakmailag a PSV és válogatott másodedzőjeként egy másodosztályú csapat irányítása?
Pep már aligha marad 2 évnél tovább. Ha valóban azt tervezi h továbbáll(amit meg is tudok érteni, hiszen a változás valóban kell időről időre a csaatnak is meg az edzőnek is), akkor könnyen lehet h Cocu elfogadná az ajánlatot, 2 évig "tanulna" a B csapat kispadján, majd jönne a nagyokhoz. Ez csak egy elképzelés persze. Legjobb lenne ha jönne Cocu és Pep maradna jópár évig.d írta:Nem visszalépés szakmailag a PSV és válogatott másodedzőjeként egy másodosztályú csapat irányítása?