Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen igen, és utána hajnal 2től pedig Chicago-Miami 1. meccs! Sajnos nem tudom nézni(suli...), de HAJRÁ MIAMIGame90 írta:Oklahoma - Memphis 42-34 a félidőben, Barca meccs után be is kapcsolódok, remélem izgalmas lesz a vége, Memphis győzelemmel.
Mert Deng meg fogja tudni fogni ugye? Szerintem ezért LEHETNE(mert hogy én ezt írtam), de nem hiszem.Bob_Marley írta: Boozer miért lenne Jamesre állítva???
Ennek a nagy részével én nem értek egyet!Boozer miért lenne Jamesre állítva???Boozer nehezebben fordul mint egy anyahajó...Miami védekezése az tiszta Rose-n lesz Wade James-Deng,Noah-Anthony,Boozer-Bosh, Bibby-BogansMessithebest írta: Igaz hogy sokat hajtanak, de szerintem meg lehet fogni a Dallast. OKC-t speciel esélyesebbnek látom a Dallas ellen. De abban nem értek egyet, hogy Rose-t hagyni kell... szerintem Wade kőkeményen rá fog állni, már az öltözőben sem fogja szem elől téveszteni..... Jamest pedig nem tudom ki foghatná le, talán Brewer vagy Boozer, de akkor Bosh és Bibby/Chalmers fog szabad teret kapni, ha Boozer Jamesre lesz állítva, akkor ők fogják adni. Center poszton Noah nyilván jobb mint Anthony, de Noah elől el kell szedni a lepattanókat, és akkor ő vele sem lesz sok gond. Szoros párharcra számítok, de esélyesebbnek érzem magunkat. Másik oldalon szerintem az OKC sajnos legyőzi a Memphis-t és kőkemény párharcot vív majd a Dallassal, ahol szerintem egy Game 7 árán, de továbbmennek.
Tippjeim:
OKC-DAL 4-3OKC
CHI-MIA 2-4MIA
OKC-MIA 3-4MIA
Elvileg Bogans a kezdő ez lényegtelen!Mostani PO-ban Anthony az egyik legkiegyensúlyozottabb emberetek, itt nem érzem azt a nagy fölényt amit írtál!Messithebest írta: ez csak egy tipp, remélem hogy be is következik, de jó lenne ha esetleg a Memphis bemenne, akkor viszont Dallas-Miami döntő lenne szvsz, és ott is egy Game 7.
szerk: Írok azért egy kis párosítást a meccshez:
Rose-Wade: Ha van esze Sponak, akkor Wade-t nem Brewerre küldi hanem Rose-ra. A betörésekre figyelni kell mindenkinek, de főleg Wadenek. Wade azért támadással is fog foglalkozni, és az esetleges stealeknél lehet ez probléma hiszen Rose szabadon marad. Mindenesetre Wadenek figyelni kell nagyon, nem szabad szem elől téveszteni, félszeme mindig Rose-n kell hogy legyen.
Bibby-Brewer: Itt inkább szerintem Brewer fog figyelni rá, mivel védekezőbb felfogású, mint Bibby. Bibbynek szórnia kell a triplákat, Chalmersnek(ha ő van ott) pedig a középtávoliakat és akkor nem lehet gond.
James-Deng: Én úgy gondolom, James ellen Dengnek hatalmasat kell játszani, ha akar valamit. Szerintem James-t nehéz lesz befognia, ezért néha Boozer fog besegíteni....
Boozer-Bosh: ...na és itt lehet a kulcs, ilyenkor Bosh szabadon támadhat és ilyenkor neki is hozni kell a középtávoliakat, akkor nincs gond. Boozernek ugyan ez a feladata, de nehéz lesz egyszerre 2 embert fogni, ha Deng nem bír majd Jamesel.
Noah-Anthony: Na itt nagy fölénye lesz a Bullsnak, a másik 4 emberből 1nek mindig szedni kéne Noah elől a lepattanókat, Anthonynak pedig üres területeket keresni a palánktól nem messze, és akkor oda lehet passzolni. Itt szerintem csúnyán verve leszünk, de ne legyen igazam.
Padról:
Watson-Chalmers: Chalmers szerintem verni fogja Watsont, ha hozza a középtávoliakat.
Korver/Bogans-House: Korver 3asaira figyelnie kell majd mindenkinek, mert nagyon jók, illetve Bogans is eltud sülni 1x-2x. House szerintem triplákra fog koncentrálni majd, illetve a középtávoliakra. Ha ezeket hozza, akkor az jó pár +pont a csapatnak.
Butler-Jones: Jonesnak nincs más feladata, mint triplázni, és Butlerra avagy éppen Dengre figyelni. Ha ezt hozza akkor már jó.
Haslem-Gibson: Gibson szerintem jobb lehet, mivel Haslem hosszú sérülésből épült fel, szóval jobban kell figyelnie majd Haslemnek.
Ilgauskas-Asik: Ilga testi fölénye itt megmutatkozhat majd. Csak palánk alatt figyelnie kell Noahra és Asikra, akkor nem lesz gubanc.
Na ez elég hosszú lett, köszi ha végigolvastad
Igaz hogy sokat hajtanak, de szerintem meg lehet fogni a Dallast. OKC-t speciel esélyesebbnek látom a Dallas ellen. De abban nem értek egyet, hogy Rose-t hagyni kell... szerintem Wade kőkeményen rá fog állni, már az öltözőben sem fogja szem elől téveszteni..... Jamest pedig nem tudom ki foghatná le, talán Brewer vagy Boozer, de akkor Bosh és Bibby/Chalmers fog szabad teret kapni, ha Boozer Jamesre lesz állítva, akkor ők fogják adni. Center poszton Noah nyilván jobb mint Anthony, de Noah elől el kell szedni a lepattanókat, és akkor ő vele sem lesz sok gond. Szoros párharcra számítok, de esélyesebbnek érzem magunkat. Másik oldalon szerintem az OKC sajnos legyőzi a Memphis-t és kőkemény párharcot vív majd a Dallassal, ahol szerintem egy Game 7 árán, de továbbmennek.daffy írta:rengeteget dolgozik a memphis,szerintem elfáradnak a végére,ha továbbmennek. az okc-t túlságosan 1-2 emberesnek gondolom. ezért várom a dallas döntőbe jutását. a másik oldalon rose-t hagyni kell dobni,a többit levédeni és miami döntőzik.Messithebest írta: Sokan ugyan ezt mondták a Memphis-Spursre... ehhez képest?? Na ugye.... Szerintem képes lehet a Memphis arra hogy bejusson, OKC meg pláne.... Memphis-Miami döntőnek örülnék a legjobbanTi?
Tény, hogy ez az összecsapás sokkal szorosabb lesz mint a Boston elleni. Mind2 csapat védelme elképesztően jó és talán az dönthet, hogy a Bullsnál nem kell mindig húzóember mert a többiek is mernek dobni mert bemegy.Messithebest írta:Nekem is szimpi a Bulls, de nem annyira mint a Heat. Rose-t csípem ott, meg Deng-et. Remélem 1-2 Gamenél többre nem lesznek képesek, de nagyon félek hogy nem így lesz.
rengeteget dolgozik a memphis,szerintem elfáradnak a végére,ha továbbmennek. az okc-t túlságosan 1-2 emberesnek gondolom. ezért várom a dallas döntőbe jutását. a másik oldalon rose-t hagyni kell dobni,a többit levédeni és miami döntőzik.Messithebest írta: Sokan ugyan ezt mondták a Memphis-Spursre... ehhez képest?? Na ugye.... Szerintem képes lehet a Memphis arra hogy bejusson, OKC meg pláne.... Memphis-Miami döntőnek örülnék a legjobbanTi?
Sokan ugyan ezt mondták a Memphis-Spursre... ehhez képest?? Na ugye.... Szerintem képes lehet a Memphis arra hogy bejusson, OKC meg pláne.... Memphis-Miami döntőnek örülnék a legjobbandaffy írta:érzésem szerint akár melyik csapat jut tovább,a dallas szét fogja szedni őket. egyértelműen miami - dallas döntőt tippelek.(csak nem azt szeretnék)Messithebest írta:Memphiiiissssss!!!Game 7
Hú de várom már. GO MEMPHIS!! Holnap pedig elkezdődik a Chicago-Miami párharc első felvonása! Nem miénk a pályaelőny, de Chicagoból legalább 1et el kéne hozni! Szóval HAJRÁ MIAMI!
érzésem szerint akár melyik csapat jut tovább,a dallas szét fogja szedni őket. egyértelműen miami - dallas döntőt tippelek.(csak nem azt szeretnék)Messithebest írta:Memphiiiissssss!!!Game 7
Hú de várom már. GO MEMPHIS!! Holnap pedig elkezdődik a Chicago-Miami párharc első felvonása! Nem miénk a pályaelőny, de Chicagoból legalább 1et el kéne hozni! Szóval HAJRÁ MIAMI!
Nekem is szimpi a Bulls, de nem annyira mint a Heat. Rose-t csípem ott, meg Deng-et. Remélem 1-2 Gamenél többre nem lesznek képesek, de nagyon félek hogy nem így lesz.MessiFan írta:Ezek után csak a Chicago! Remélem megnyerik az elődöntőt és végül ők lesznek a bajnokok.
A Boston után a legeslegszimpatikusabb csapat számomra a Bulls. Nagyon tetszik az edző taktikája a cserékkel kapcsolatban. Azért az 5-ik meccsen milyen középtávolikat dobott már Boozer
Picinyke kiegészítés, hogy mindent eldöntő (általam élőben megtekintett) Game7 döntött a Sharks javára.Kluivertinho írta:Sajnáltam őket nagyon, még a Hull és Yzerman-féle csapatukat kedveltem meg, azóta nekik szorítok. Túl sok szimpatikus team már nincs is bent, talán a Boston (bár haragszom rájuk a Flyers söpréséért), amott meg esetleg a Vancouver.messideco írta:A Red Wigs a csodába illő egyenlítés után a negyedik mérkőzésen vereséget szenvedett, így elbúcsúzott az NHL további küzdelmeitől. Szomorúságra nincs ok, szép volt!
Én is hasonlóra adom kb, szerintem most jobbak vagyunk, a Boston volt a nagy falat, a Chicagot egyszerűbb lehet megenni, bár ott kevés lesz, hogy az utolsó percekben megnyomjuk, ők nem fáradnak el úgy...fcbarca0827 írta:messideco írta:A Chicago ellen szinte lehetetlen a továbbjutás, de hajrá!Úristen, de nagy szavakat használsz.
![]()
Jelenleg, kábé úgy 70-30 %-ot adok a Miami továbbjutására.
Sajnáltam őket nagyon, még a Hull és Yzerman-féle csapatukat kedveltem meg, azóta nekik szorítok. Túl sok szimpatikus team már nincs is bent, talán a Boston (bár haragszom rájuk a Flyers söpréséért), amott meg esetleg a Vancouver.messideco írta:A Red Wigs a csodába illő egyenlítés után a negyedik mérkőzésen vereséget szenvedett, így elbúcsúzott az NHL további küzdelmeitől. Szomorúságra nincs ok, szép volt!
Múltidézést tartasz? Ez nem a Jordan-es Chicago azért, arra rámondanám,h szinte lehetetlen ennek a Miaminak továbbjutnia ellene, de a mostani azért még nem az a szint, hogy a liga egyik top csapatának számára lehetetlen legyen...sőt.messideco írta: De viszont Mami! Óriási lehetőség előtt áll a csapat. A Chicago ellen szinte lehetetlen a továbbjutás, de hajrá!
messideco írta:A Chicago ellen szinte lehetetlen a továbbjutás, de hajrá!
Bob_Marley írta: jól látszik megtanult a két „bohóc” (vicc, nem megsértődni Messithebest)
Az utóiratból azért csak nem bírtad kihagyni őketBob_Marley írta:ui: Mindenki értékelje, letudtam írni úgy egy hsz-t, hogy egyszer sem szerepelt benne a Celtics