Videoton 3-1 Kaposvár, ezzel a Vidi már biztosan bajnok. Picit haragszom a csapatra, már 2 héttel ezelőtt is lezárhattuk volna, mégis az elmúlt 4 meccsen több pontot szórtunk el, mint az egész szezonban összesen, főként a könnyelműsködésnek köszönhetően.
A klub 70 éves fennállása óta ugye először bajnok. Helyszínről szurkoltam végig én is a meccset, mintegy 8000 nézővel. Fantasztikus hangulat volt, élőben ilyet még nem tapasztaltam. Meccs után Fehérváron óriási fieszta-hangulat volt, sajnos le is maradtam a Barca 'bajnokavatójáról'...
Csak másnap fogtam fel, hogy mindkét imádott csapatom bajnok.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most a Vidi sorsa, ugye ezzel BL selejtezőket játszik majd a csapat. Idén mindenki azt mondta, azért sikerült viszonylag simán a bajnokság megnyerése, mert a tavalyi brigád egyben maradt, nem igen voltak távozók, s összeérett a gárda.
Namost a hírek szerint Mezeyvel nem hosszabbítanak, Bölöniről cikkeznek egyre erősebben, meg valami portugálról, Paulo Sousaról, (angol másodosztályban volt menedzser, de sehol nem ért el sikereket) aztán Lázár Pali valószínűleg Hollandiában fog kikötni, állítólag az AZ érdeklődik iránta, Lipták megy vissza Angliába, de Elek és Alves távozását is szinte biztosra lehet venni. A brazilt még a Sporting is vitte volna télen...
Őszintén remélem, hogy sikerül megerősíteni a csapatot, helytállunk a nemzetközi porondon, és nem a klasszikus 'magyar bajnok forgatókönyv' fog lejátszódni Fehérváron.