Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Apropó BL döntő; ha holnap tényleg bemutatják az új garnitúrát, akkor simán el tudom képzelni, hogy a Manchester ellen már abban lépünk pályára...Gauchomester írta:aztán úgyis csak az dönt egy mez megítéléséről, hogy otthon 5-0-ra ütjük a madridot, ezzel máris felejthetetlen, aztán hogy behúzzuk-e a bl-t, stb.
Biztos, hogy nem hivatalos. Nem igaz, hogy nem látjátok, hogy photoshoppal van rátéve a felirat.Night írta:nagyon bejövős:) szponzor nélkül meg lehidalnék tőle:DLM10 írta:A SPORT szerint a hivatalos:
Kedden lesz ez bemutatva.
nagyon bejövős:) szponzor nélkül meg lehidalnék tőle:DLM10 írta:A SPORT szerint a hivatalos:
pontosan ezért rühelem ezt az új mezt.... elcseszett a csíkozása.socio66 írta:nekem nem tetszik ez a hülye csíkozás,de még megvárom hogy fog állni a játékosokon.
BejövősLM10 írta:A SPORT szerint a hivatalos:
Na ez mar egy fokkal jobb,sot tetszik is.LM10 írta:A SPORT szerint a hivatalos:
Tavaly azért nem mutatták már be az utolsó bajnokikon, mert végig kiélezett volt a harc a bajnoki címért. Viszont a triplázó szezonban az utolsó hazai, illetve utolsó vendég meccset már a 2009/10-es szerelésben játszott a csapat.Messi-Ini írta:Még mindig nincs semmi hír az új mezekről?Én úgy tudom hogy az utlsó bajnokikon a csapat a jövő évi mezében szokott játszani,vagy rosszul tudom?Olaszországban és Németországban ez így volt,nálunk nem így szokott?nem emlékszem tavaly h volt,de remélem hogy most már lassan kiderül milyen lesz az új mez,nagyon kiváncsi vagyok!
Ez fake.. Nincsen rajta az Unicefbence-barca írta:http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... Barcelona/
Itt van egy újabb felvázolás a mezről. Elég sötét színű ez a kék, de szerintem jobb, mint a másik, bár ez sem vmi 'húdejó'.
Hát szerintem amiben Villa feszít a képen az nagyon jól néz ki,azt akár első számú meznek el is fogadnám!Az a bizonyos "furcsa" csíkozású mez egyszerüen okádék,már bocs a kifejezésért,de még így is finoman fogalmaztam!A fekete mez viszont nekem is tetszik,3. számú meznek szerintem tökéletes lenne!Második számú mez lehetne például narancssárga,az úgy is rég volt!TrogAir írta:
A fekete Barcásat elfogadnám, meg az Arsenalét. A többi szerintem nem üti meg a mércét.