Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ajánlom a Törvénytisztelő polgárt. Az is vendetta-n alapuló film, és ráadásul Gerrard Butler karakterétől a hidegrázás kerülgetettsoadroli írta:Halálos ítélet
Ezazz! Végre valami odab*szós bosszúfilm![]()
Egy percig nem unatkoztam rajta. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen fajta filmeket. Meg annak is, aki nem
10/9
Barátök közt?ultrasur írta:Mit nézzek ma este?
Felperzselt föld,
Blue Velvet,
Apocalypto.
Nekem is tetszett, bár kicsit hülyén hangzik, de én maghatóbbra részre számítottam, azt hittem a lesz még valami... Sztem vagy legalábbis remélem Norát fogja elvenni Barney, talán azért is mert volt egy rész, amiben modnta Ted h lesz még szerepe annak a csávónak, akivel flörölt Robin, mikor még jártak Teddelpalesz77 írta:HIMYM évadzárót ki látta már? Szerintem ez most nagyon jó volt, a tavalyihoz képest meg főleg... Nagyon tetszett!!! Meg sokakkal ellentétben szerintem az egész évad is nagyon jó volt, kicsit hasonlított nekem az első kettőhöz. De ennek a vége!!!![]()
Barney előbb nősül mint Ted??? És vajon Robint veszi el, vagy Norát??? Várom már a Szeptembert, remélem hasonlóan jó évad lesz a következő is...
Én csak a 3. jelöltet láttam, de azt nyugodt szívvel tudom ajánlani...ultrasur írta:Mit nézzek ma este?
Felperzselt föld,
Blue Velvet,
Apocalypto.
Eztet ni. Kíváncsi vagyok a véleményedre, nekem nagyon tetszett.ultrasur írta:Felperzselt föld
palesz77 írta:HIMYM évadzárót ki látta már? Szerintem ez most nagyon jó volt, a tavalyihoz képest meg főleg... Nagyon tetszett!!! Meg sokakkal ellentétben szerintem az egész évad is nagyon jó volt, kicsit hasonlított nekem az első kettőhöz. De ennek a vége!!!![]()
Barney előbb nősül mint Ted??? És vajon Robint veszi el, vagy Norát??? Várom már a Szeptembert, remélem hasonlóan jó évad lesz a következő is...
Talán mert annak a remake-je, csak másmilyen labdával...Rinku írta:Belekeztem a Gépállat SC-be, de így elsőre szinte tök ugyan olyan, mint a Csontdarálók...
Na csekkoltam.Fernando írta:LM10! Azonnal nézd meg a Repo Men-t.Ha ezek a csavaros filmek bejönnek.
A vége az nekem sem jött be,de maga ahogy felépítette a bosszút az nem volt semmi.ozsimiki írta:Nagyon jó, a legvége kicsit ront rajta, de így is többször nézhetős számomra.LM10 írta:A törvénytisztelő polgárt választottam. Vélemények a filmről?
Ha a végét nem nézem,akkor 10/8.5, végével 10/7.8-8.0
Most néztem meg pont. Nem rossz, tetszett. Főleg a zenei választások z egyes jelenetekhez.Fernando írta:LM10! Azonnal nézd meg a Repo Men-t.Ha ezek a csavaros filmek bejönnek.