Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ééés tényleg az a 2 mez lesz.ab1daL írta:Mez bemutató: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/esport3
Akkora showelemek közepette mutatták be a mezeket, ami egy magyar film teljes költségvetését magába foglalja. Ezt a pénzt fordíthatták volna egy normális vendégmezre. Mert ez a fekete bizony tök fekete. Legalább egy sárga csík lehetne benne, vagy valami, amivel megbolondítják, de semmi.ab1daL írta:Mez bemutató: http://www.tv3.cat/3alacarta/#/directes/esport3
Ez kb. úgy néz ki, mint Brezsnyev zsakója ezzel a sok címerrel...Fecooo írta:![]()
Vagy csak valahol maradt pár eladatlan konténer fekete póló, eladják a hülye barcásoknak, gondolták...Fecooo írta:nem a szín a lényeg, hanem, h kb eddig tartott a nájki dolgozóknak összerakni a fekete mezt
nem a szín a lényeg, hanem, h kb eddig tartott a nájki dolgozóknak összerakni a fekete meztZozzy 5 írta: fehéééér?! te istenkáromló!
Tavaly a PES-hez én is csináltam egy mezt.Fecooo írta:már meg is terveztem a jövő évi idegenbeli mezt az én komoly paint-tudományommal:
fehéééér?! te istenkáromló!Fecooo írta:már meg is terveztem a jövő évi idegenbeli mezt az én komoly paint-tudományommal:
...
Szerintem arra gondolhatott, hogy a mostani mezük milyen mintázatú. Mi tavaly még megúsztuk, idén már nem..Gauchomester írta:Őőő, az Internek és a Juvénak sem ilyen csíkozású lesz a meze.csdewl írta:A hazai mez azon nem csodálkozom, hogy olyan amilyen, nézzétek csak meg a Juve,Inter vagy az Atlético hazai mezeit, a Nike-nak most erre futotta.
Az idegenbelin csak a nyaki rész tetszik, a többihez nem kellett nagy fantázia.
Gauchomester írta:
Őőő, az Internek és a Juvénak sem ilyen csíkozású lesz a meze.
Őőő, az Internek és a Juvénak sem ilyen csíkozású lesz a meze.csdewl írta:A hazai mez azon nem csodálkozom, hogy olyan amilyen, nézzétek csak meg a Juve,Inter vagy az Atlético hazai mezeit, a Nike-nak most erre futotta.
Az idegenbelin csak a nyaki rész tetszik, a többihez nem kellett nagy fantázia.
már csak a címert kell kicserélniFecooo írta:már meg is terveztem a jövő évi idegenbeli mezt az én komoly paint-tudományommal:
Nagyon menőFecooo írta:már meg is terveztem a jövő évi idegenbeli mezt az én komoly paint-tudományommal:
sjd írta:
szvsz amúgy kaptunk egy undorító csíkozású hazai mezt, meg egy kapusmezt idegenbelinek
megérte fél évig dolgozni ezen...sjd írta:
szvsz amúgy kaptunk egy undorító csíkozású hazai mezt, meg egy kapusmezt idegenbelinek