Közben Kenny Smith megfogalmazta, mint ha csak én mondtam volna!Reméli a csapatjáték legyőzi az egyéniségeket, s a csapatvédekezés is felülkerekedik

Ezért tipplei, hogy a Bulls nyeri a szériát!Kenny a próféta szóljon belőled

szerk: Bosh nagyon érzi
szerk2:
103-82 a vége a bikáknak!Megdöbbentő a 19 támadó pattanó, s oké Anthony elég halvány volt a megszokotthoz képest, de a boxing out nem működött a Heatnél, nem egyszer Noah úgy szerzett támadót, hogy 5-6 méterről indult a gyűrűre, s senki nem zárta ki!Bosh 30 pont 9 pattanó, vitte pontokban a Heatet, de ennél 5-6 pattanóval több kellene nekik!
A Bulls védekezés élmény volt, folyamatosan 2-3 ember volt a betörő James, s Wade előtt, s ami igazán fontos szabályosan faultok nélkül zárták le az utakat!Illetve csak 9 labdát adtak el, ami a Heat ellen fokozottan fontos!Persze még messzemenő következtetést felesleges levonni, s biztos, hogy a Heat összeszedi a palánk alatti védekezést, s akkor jóval kevesebb második esély pontja lesz a Bullsnak!Ami nekem mindig fontos stat 23 assist a Chicago, s csupán 11 a Miaminál!Az eddig száguldó Heat, „visszatért” az év eleji mederbe, rengeteg 1-1 kevés passz, védekezésben kesze-kuszaságok, rengeteg pont a festékből, s kevés védőpattanó!Rose 28 pont, ez kb az átlag, s ami kiemelkedő a pad nagyon nagy lökést jelentett főleg Gibson (mekkora zsák volt Wade-n

)De Brewer, s Asik is a legjobb pillanatokban hozott nagy játékot!Persze egy 21 pontos győzelemről beszélünk, de ennél biztos, hogy már a második meccs is jóval szorosabb lesz!Azért nem lenne túl rossz 2:0al átmenni South Beachre