Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barca 1986 írta:jelwaz írta:.
quote]
..azok, akik fehér övet....hordanak, azok inkább ne szóljanak.
OTT A PONT!!!
....Az viszont vérciki, hogy vasalt a címer.
OTT A 2. PONT!!!!
Ha nem hímzett címer lesz, akkor nem veszek mezt, pedig gyűjtöm őket (24 db) böcsülettel.
a baloldali sötétkék (vagy fekete) az szerintem nagyon szép, simán lehetett volna azaz idegenbeli mezCapon írta:Na azért van itt jó mez is ahogy látom. Baloldalt azt a 2 feketét megnézném.shevy írta:
a bal oldali fekete jobb lenne a sima fekete helyett
Na azért van itt jó mez is ahogy látom. Baloldalt azt a 2 feketét megnézném.shevy írta:
a bal oldali fekete jobb lenne a sima fekete helyett
Volt egy libafos zöld. Nemtom lesz-e belőle másik garnitúra. A bemutatón nem nagyon láttam másikat.sneco7 írta:Nem mondom biztosra,de általában az a szokás,h az utolsó meccsen bemutatják a jövő évi mezt. Egyébként nekem tetszik összességében mindkét mez,főleg,h újra visszatért a kék nadrágab1daL írta:Jók lesznek ezek a mezek, megszokjuk őket majd idővel.Amúgy hétvégén a Malaga ellen már új mezben játszunk?
De úgyis majd a játék határozza meg,h kinek mennyire fog tetszeni jövőre és ki fogja majd megvenni,ha sikeresek leszünk benne,akkor úgyanúgy fog fogyni,mint eddig. A fekete pedig azért,mert ritkaság,h ilyen a második számú mezünk. Egyébként igazán megbolondíthatták volna valamivel,esetleg átlósan egy csík vagy valami. Mondjuk a katalán zászló színeivel. Kapus mezekre leszek még kiváncsi. Legalábbis azokat én még nem láttam sehol. Szóljatok,ha volt az is.
Nem mondom biztosra,de általában az a szokás,h az utolsó meccsen bemutatják a jövő évi mezt. Egyébként nekem tetszik összességében mindkét mez,főleg,h újra visszatért a kék nadrágab1daL írta:Jók lesznek ezek a mezek, megszokjuk őket majd idővel.Amúgy hétvégén a Malaga ellen már új mezben játszunk?