Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább szomorú, mint vicces. Tény, h Európa legerősebb csapatai a BL-ben vannak. De mégis sokkal látványosabb meccsek vannak az EL-ben. Nincs akkora taktikázás, több az őszinte foci.ozsimiki írta:Jó,h írtadbence-barca írta:Mivel ne nagyon reklámozza a média a mai EL döntőt és van aki megnézné, csak nem tudja hol és mikor adják, azoknak mondom, h ma 20.45ös kezdéssel a Story TV-n lesz látható a mai Porto-Braga EL döntő!
Én a Porto miatt megnézem a mai meccset, kíváncsi vagyok, h h játszanakazért ez vicces,h ennyire nem reklámozták, le is maradtam volna róla szépen.
GO PORTO!
Barcaman14 írta:Én is megnézem!Remélem látunk egy izgalmas döntőt, mindegy milyen sikerrel a végén. Kétségkívül nagy meglepetés lenne ha nem a Porto nyerne, de bármi előfordulhat.
Én is megnézem a Szuperkupa ellenfelünket.bence-barca írta:Mivel ne nagyon reklámozza a média a mai EL döntőt és van aki megnézné, csak nem tudja hol és mikor adják, azoknak mondom, h ma 20.45ös kezdéssel a Story TV-n lesz látható a mai Porto-Braga EL döntő!
Én a Porto miatt megnézem a mai meccset, kíváncsi vagyok, h h játszanak
Remélem a szokásos Story Tv kommentátor lesz. Nem tudom mi a pontos neve, de hatalmas respect neki. Egyetlen másodperc üres járata sincsen.ozsimiki írta:Jó,h írtadbence-barca írta:Mivel ne nagyon reklámozza a média a mai EL döntőt és van aki megnézné, csak nem tudja hol és mikor adják, azoknak mondom, h ma 20.45ös kezdéssel a Story TV-n lesz látható a mai Porto-Braga EL döntő!
Én a Porto miatt megnézem a mai meccset, kíváncsi vagyok, h h játszanakazért ez vicces,h ennyire nem reklámozták, le is maradtam volna róla szépen.
GO PORTO!
Jó,h írtadbence-barca írta:Mivel ne nagyon reklámozza a média a mai EL döntőt és van aki megnézné, csak nem tudja hol és mikor adják, azoknak mondom, h ma 20.45ös kezdéssel a Story TV-n lesz látható a mai Porto-Braga EL döntő!
Én a Porto miatt megnézem a mai meccset, kíváncsi vagyok, h h játszanak
Igazad van mégis csak egy EL döntő, lehet hogy a meccs napján már én is úgy fogok gondolkodni hogy csak megnézem.Bob_Marley írta:Azért egy portugál igazi derbire nem mondanám, hogy érdektelen, értem, hogy neked igen, de azért egy Uefa (EL)döntőt meg kell nézni
És ez a BL-döntő valahol egy picit az angol és a spanyol liga "párharcának" is tekinthető, hiszen a legjobb spanyol tolja a legjobb angollal, aki ebben a BL-ben is bizonyították ezt, kiejtve a honi riválist.LG írta:A BL döntőben a világ két legjobb csapata találkozik, ez nem kétséges. És nemcsak az idei szezon, hanem az elmúlt kb. 5-6 év alapján is megállja a helyét ez.
MU-4 év alatt 3. döntője lesz
Barca-2. döntő, + két elődöntő
Az Európa Ligában a Porto-Villarreal lett volna az álomdöntő, de mivel ez már az elődöntőben bekövetkezett(ami egyébként egy fantasztikus párharc volt), igy szurkoltam egy Benfica-Porto rangadóért, de Braga lett belőle. Mind1, csak győzzön a Porto, nagyon megérdemlik!
Ha mi nyerjük a BL-t, a Porto pedig az EL-t, akkor elmondhatjuk ez az év a támadó futballé volt, és láthatunk egy nagyon jó Szuper Kupa mérkőzést a szezon elején.
Az egyik leglátványosabb párharc volt, amit az elmúlt években láttam, le a kalappal mindkét csapat előtt. A Villarrealnak az volt a pechje, h a Portoval találkozott, a másik két portugál csapatot szerintem simán ejtette volna ki.Game90 írta:Braga - Benfica 1-0
Villarreal - Porto 3-2
A másik párharc nagyon jó volt, kár, hogy egyre kevesebb gólgazdag meccset láthatunk.
Úgy látom jó kis Portugál házi döntő leszGame90 írta:Braga - Benfica 1-0
Villarreal - Porto 3-2
2:0-t akartál írni? ha érted mire célzokbence-barca írta: Pep - SAF 2
Senki.Leomessi14 írta:Valaki van eltiltas veszelyben?