Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor beszédet mondtak, az buszos körút után volt, pénteken. Vasárnap szimplán csak megkapták a bajnoki serleget.Lionel85 írta:Vasárnap volt ez a Camp Nou-s ünneplés nem? Amikor beszédet mondtak a játékosok. Mert akkor bizony ott volt Messi és nem látszott korántsem rajta, hogy olyan rossz lenne a kedve...
Csak a szokásos...elkezdődött a vérszívás, a pszichológiai terror az angol sajtó által....ennyi.. nem kell komolyan venni!!Ezt figyelem 6 éve innen Dublinból..mindíg ez megy!zsoltman írta:Jó találtam látom ott volt de akkor miért irkálnak ilyet az angolok?
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -coach-pep
Mert vajon egy angol újságírónak mi lenne a dolga az angol Manchester United és a katalán Barcelona Bajnokok Ligája döntője előtt, ha nem az, hogy ilyesfajta, rombolni szándékozó cikkeket találjon ki!?zsoltman írta:Jó találtam látom ott volt de akkor miért irkálnak ilyet az angolok?
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... -coach-pep
Ez után én is így csináltam kb... Az egész meccsen kb ez meg Xavi gólpassz-Keita fejes kombó volt egyedül értékelhető... De ha ez bemegy!!!Ilúvatar írta:...
Ahh :SBob_Marley írta:Aranycipőbe csaka a bajnoki gólok számítanak!
Ohh, nem aranylasztit akartam írni, az tuti Messi-ébence-barca írta:Szerintem most nagyjából X, de egy BL ill. Copa America győzelemmel vaéószínű Messi nyernéEnjoy írta:Jelenleg hogy áll Messi-CR Aranylasztit illetően?
Marca féle spanyol pichichi már sajna roncié
Talán kicsit most is Messi felé dől a mérce, hisz ő bajnokságot nyert, CR meg kupát. Meg ugye Messi egész szezonban több gólt meg gólpasszt is adott.
aranylabda 70-30% messi.Enjoy írta:Jelenleg hogy áll Messi-CR Aranylasztit illetően?
Szerintem most nagyjából X, de egy BL ill. Copa America győzelemmel vaéószínű Messi nyernéEnjoy írta:Jelenleg hogy áll Messi-CR Aranylasztit illetően?
Imádom ezeket a gifeketIlúvatar