Sziasztok!
Szerintem Henry a világ legjobb csatára, és nyáron nem 51, hanem 29 éves lesz, tehát 2-3 fantasztikus, és még további 1-2 jó év tuti benne van. Ő HENRY! Emberek, mi van veletek..??! Képzeljétek már el : ...Ronaldinho - Eto'o, Henry...ISZONYAT, és akkor még ott van Messi, akiből szédületes játékos lesz, de most még nem lehet tőle elvárni, hogy mondjuk Eto'o helyett lövöldözze a gólokat. Meg Ti is tudjátok, hogy ha Eto'o kikapcsolják, akkor meleg a pite. Na, olyan csapat viszont nincs a világon, amelyik megfogná a földkerekség történetének tán legerősebb csatársorát. És bizony a Brazil, a Kameruni, és a Francia ezt alkotnák...
Torrest felejtsük már el, össze sem lehet hasonlítani Henry-val. Nem rossz játékos, sőt, de a világ 10 legjobb csatára közt tuti nincs, és az is ezer %, hogy ha tré van ő a Barcát nem tudná a hátára venni. Sokszor még az Atletico-t sem tudja...meg eleve, nem tudom hányan szoktátok figyelni az Arsenal meccseit, vagy figyelitek évek óta, de Thierry nem egyszerű gólokat szokott lőni. Arról nem is beszélve, hogy nálunk tuti aranylabdát kapna.
Tehát, ha valaki tökéletes lenne, az Ő!
Más: néztem ezt a Sagnol gyereket a Juve ellen, és lehet, hogy ez egy különösen jó meccse volt, de TÖKÉLETESEN játszott. Ha ingyen el lehet hozni, akkor tuti kell. Meg Daniel Alves is, Damia-t meg kölcsön kéne adni a Mallorca-nak, vagy valami kisebb 1.osztályú csapatnak, hogy erősödjön...Belletti-t szerintem a nagy átlagnál én jobban csippantom, de így nem férne be. A másik oldalról Sylvinho tuti mehet, eddig összesen 1x játszott jól - a Betis elleni 4-1 alkalmával - helyette meg jöhet Fabio Aurelio megint csak ingyen, de nem csak ezért, hanem, mert jó hátvéd, aki mellesleg iszonyatosan támad, nagyon jól cselez és legalább olyan jó, mint Gio, tehát csak a csapat előnyére válhatna, arról nem is beszélve, hogy egy riválist gyengítenénk azzal, ha elhoznánk. Középen Edmilson - eddig - nem vált be, Oleguer-t meg csak a szíve tartja itt, meg Rijkaard...Ha a Fradiban együtt játszott volna a Gyepessel, akkor ők lettek volna a legjobb "magyar" védőpáros, de Barca nem a Fradi...(Mégha én pont ezért a két csapatért rajongom is...)
Helyette/Helyettük kell Gallas, Milito, Chivu vagy Kompany, esetleg az egyik és Pique, akit a Man.Utd. vitt el tőlünk, és aki már ült párszor az angolok padján. Na, én még nem láttam játszani, de sokszoros korsoztályos válogatott, Barca nevelés, a MU-nál számítanak rá...Oleguernél csak jobb lehet...
Megint más: nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én Valdes-t nem nagyon szeretem. És nem arról van szó, hogy emberileg nem szimpatikus - amúgy nem túlságosan az - hanem egyszerűen arról, hogy nemcsak hogy nem világklasszis, de még az országon belül is sok jobb van nála...Casillas, Canizares, esetleg Reina, de leginkább Jorquera, aki szerintem még most is óriási kapus lehetne, ha mindig ő védene. De, ha meg nem, akkor hozzuk el Abbiati-t a Milánból/Juvéból, mert jövőre úgyis csak 2.számú kapus lesz ott, de ő fantasztikus. Mégha a Bayern ellen hibázott is...
Na, egyelőre enni, ez sem kevés....
Abbiati(Jorquera) - Sagnol(D.Alves), Puyol(Marquez), Milito vagy Gallas vagy Chivu(Kompany vagy Pique), F.Aurelio(Gio) - Van Bommel(Gabri), Xavi(Motta), Deco(Iniesta) - Ronaldinho(Messi) - Eto'o(Ezguerro), Henry(Maxi)...
Szerintem tökéletes csapat lenne. Szerintem.