2011.05.21. 15:31:35
először is:
grt Webbernek, nagyon érzi ezt a pályát, bár azon mosolyogtam,h Vettel Kers nélkül 0,200-re volt tőle. Működhetne már mindkettőben egyszerre jól, és huzamosan.
Azért alakíthatnának olyan szabályokat is,hogy ne legyen full érdektelen az időmérő, mert sok izgalom abban nincs,hogy egyetlen egy kört mennek a q3ban is, és utána bármi is legyen, meg sem próbálnak küzdeni az egyel jobb helyért (pl Button most),mert spórolni kell a gumikkal. Ha nem lenne így, akkor még kijött volna mindenki, igaz Vettel Kers nélkül így sem lett volna szntem első, de érdekes lett volna a Hami-Alo-Button 3as sorrend hogy alakul a 2. gyors körnél...ezeket elvették tőlünk a hülye kímélésekkel, ami a hülye szabályok következménye. Szóval az időmérőket sikerült rosszabbá tenniük a fejeseknek.
Versenyről:
Azért Vettel helyében én aggódnék, főleg ha a KERS holnap se lesz jó, mert a rajtnál nagyon fog kelleni, ugyanis a leghosszabb egyenes következik az első kanyarig, márpedig ha nincs KERS, szerintem 2-3an is megelőzik a németet, főleg, hogy a porosabb oldalról rajtol.
Még ha van,akkor is necces lesz tartani a 2.helyet.
Ha pedig elé kerültek, hiába van 4-5 tized előnye a kanyargós részeknél, ott nem igen lehet előzni, az egyenesekben pedig lesz DRS-e,viszont az ellenfélnek meg KERSE.
Ezt a szakértők se igen említették, nem tudom mit néznek.
Akik szerint meg Webber egy tragacsot kapott eddig,és azért kapott ki, láthatják, ahogy tavaly is, hogy az ausztrál kummára pályafüggő, ezt a pályát tavaly is, most is nagyon érzi, és esélye is van győzni. Az meg már ne legyen Vettel,és a RedBull sara,hogy a pályák 70-80%át meg a német vágja jobban:D
Szóval holnapra HA LESZ VETTEL KERS, akkor egy izgalmas csatára számítok az első helyért, HA NEM LESZ,akkor nagyon nehéz lesz a 2.helyet is tartania.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.