FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.21. 21:05:38

LG írta:Fabregas esetében dejavu érzésem van. Sztem befürdenénk vele, mint Henry-val. :roll: Idén nem sok mindent csinált az Arsenalban, igazából jobb nélküle a csapat. Befásult nagyon. Lehet mondani, h itt megújulna, de én nem hiszem.
szerintem azt mondani, hogy henry-val befürödtünk elég nagy túlzás. inkább nagyobb volt a füstje mint a lángja fogalmazzunk így, de az várható is volt, hogy nem lesz már ennyi idősen, ennyi sztár között akkora király mint londonban. ehhez képest szerintem az uccsó 2 szezonjára kihozta magából a maximumot és megmutatta, hogy miért vettük.

fabregas. igazából én inkább azon lepődtem volna meg, hogyha a tavaly nyári herce-hurca után, aminek keretében konkrétan kimondta, hogy el akar menni az arsenalból jó szezonja lett vna. befásulni 32 évesen szoktak, fabregas- korban hullámvölgyek vannak. ezek után nyilvánvaló, hogy szerintem itt jól játszana. bár az én nagy álmom modric igazából, de hát ő még a Sun oldalain se jött szóba :/ de ez nem változtat azon, hogy KP-ra kell vki.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.21. 20:34:51

Fabregas esetében dejavu érzésem van. Sztem befürdenénk vele, mint Henry-val. :roll: Idén nem sok mindent csinált az Arsenalban, igazából jobb nélküle a csapat. Befásult nagyon. Lehet mondani, h itt megújulna, de én nem hiszem.
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.21. 18:53:05

Zozzy 5 írta:hát így lassan másfél meccs után nekem az a véleményem, hogy a fiataljaink nagyon súlytalanok még. egyedül thiago-ban látok többet.

hátul ha nagyon akarom akkor fontas-ra ráhúzom h jövőre jöhet az első keretbe, de őszintén szólva jobban örülnék egy minőségi belső védő érkezésének. bartra-t el kő felejteni.

középre kell egy minőségi ember nálam ez nem kérdés. JDS gyenge, thiago szerintem még visszaesést jelent iniestához vagy xavihoz képest. keita az meg keita, nincs vele problémám, sőt, de na. nagyon simán el fog férni fabregas.

elől afellay is súlytalan, bojan szintúgy, jeffren meg az a tipikus középcsapatos player. jöjjön rossi!

sajnos ki kell mondani, hogy a megszokott játék után fáj nézni ezt a mostanit.
Thiagot mondtam már én is, hogy nagyon kevés még 1 Fabregashoz képest. Afellay tipikus csereember, 60-70. perc körül bejön, hozza a lendületét, gyorsaságát, és széfutja az ellent. Ő hasznos lehet. Jeffrenről meg sosem derül ki, hogy mit tud, mert mindig megsérül, és alig kap néhány percet. Ha Bojannál lehet mondani fél évig, hogy meccshiány stb, akkor nála...? Hátul egyetértek, talán Fontásra még azt lehet mondani, hogy oké, egynek jó lesz, ha van mellette egy Alves-Piqué/Puyol-Abidal védelem, meg előtte Busquets-Xavi és letámadunk ahogy kell, nem sok dolga van. Sergi Robertot én nem tartom rossznak, ő is még csak 19, és most játssza első pillanatait, és hát valamiért mégiscsak ő kezd Dos Santos helyett...
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.21. 18:45:13

Messi-Ini írta:bojaaaaaan :D

meg rossz topik xDDDDD :D :D :D :D
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.21. 18:44:24

bojaaaaaan :D
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.05.21. 18:39:36

hát így lassan másfél meccs után nekem az a véleményem, hogy a fiataljaink nagyon súlytalanok még. egyedül thiago-ban látok többet.

hátul ha nagyon akarom akkor fontas-ra ráhúzom h jövőre jöhet az első keretbe, de őszintén szólva jobban örülnék egy minőségi belső védő érkezésének. bartra-t el kő felejteni.

középre kell egy minőségi ember nálam ez nem kérdés. JDS gyenge, thiago szerintem még visszaesést jelent iniestához vagy xavihoz képest. keita az meg keita, nincs vele problémám, sőt, de na. nagyon simán el fog férni fabregas.

elől afellay is súlytalan, bojan szintúgy, jeffren meg az a tipikus középcsapatos player. jöjjön rossi!

sajnos ki kell mondani, hogy a megszokott játék után fáj nézni ezt a mostanit.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.21. 18:31:12

socio66 írta:
Messi-Ini írta: ..Andre Santos viszont tényleg zseniális trükköket csinál,1 az 1-be nagyon jó,fantasztuksak a lövése,mert nem erőböl lő,hanem helyezi a lövéseit,de valami zseniálisan!..
de akkor miért a fenerben játszik 28 évesen?
mikor amúgy is baromi nagy hiány van a jó balhátvédekből,akkor ő hogy sínylődhet egy török csapatban?
nekem csak ennyi a bajom vele,amúgy nem nagyon láttam még játszani.

ezt nem tudom,de nem véletlenül brazil válogatott,és nem véletlenül szorítja ki akezdőböl aMarcelot,aki azért nem olyan rossz!!
Kép
socio66

2011.05.21. 18:26:32

Messi-Ini írta: ..Andre Santos viszont tényleg zseniális trükköket csinál,1 az 1-be nagyon jó,fantasztuksak a lövése,mert nem erőböl lő,hanem helyezi a lövéseit,de valami zseniálisan!..
de akkor miért a fenerben játszik 28 évesen?
mikor amúgy is baromi nagy hiány van a jó balhátvédekből,akkor ő hogy sínylődhet egy török csapatban?
nekem csak ennyi a bajom vele,amúgy nem nagyon láttam még játszani.
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.21. 18:23:54

Ez az Andre Santos durva tag lehet ha még elől is bevethető.
Itt nézem az adatait és eredetileg jobb hátvéd.

Szerk: amúgy most csak itt felmerült a neve a fórumon vagy tényleg vannak pletykák?
Capon
Llegenda del Barça

2011.05.21. 17:51:33

Szerintem ez a Rossis hír a Bojannal történő cserével elég reálisnak tűnik. Kérdés Bojan mennyire szívesen menne a Villarrealba játszani.
Egyébként szerintem Bojannak is tökéletesen megfelelne a Villarreal. Akár alap kezdő is lehet és jelenleg ez a legfontosabb az ő helyzetében.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.05.21. 17:49:16

Na látom mindenkit elkapott ez az igazolási láz,akkor már énis leirom a véleményem,nehogy kimaradjak a jóból :D

Rossi:Nagyon jó kis játékos,technikás,gyors,jól lő stb....de ezt sok mindenkiről el lehet mondani,az a kérdés,hogy nálunk mit mutat meg ezekből a képességekből,és hát az,hogy mi lesz vele a szélen,mert szerintem legtöbbször ott fog játszani!

Andre Santos:Én már jópárszor láttam játszani,mind a Fenerben,mind a válogatottban!Nagyon techinkás,igazi brazil zsogás gyerek,aki nagyon sokoldalú!!!Adrianoról is mindenki azt mondta hogy szinte bárhol bevethjető meg stb...Adriano nagyon jó,de igazából csak balbekknek az,más poszton azért jóval gyengébb a teljesítménye!
Andre Santos viszont tényleg zseniális trükköket csinál,1 az 1-be nagyon jó,fantasztuksak a lövése,mert nem erőböl lő,hanem helyezi a lövéseit,de valami zseniálisan!A bal oldalon szinte bárhol bevethető,és én azt gondolom,hogy ha ő érkezik,akkor inkáb jön balszélre Villa mellé,mint balhátvédnek!!Alapból szerintem ő elöl fog játszani,de ha kell hátul is bevethető lesz!!Nem riad vissza a kapu elött az akciók befejezésétől sem,nekem amolyan Maicon féle,csak én pt egy kicsit technikásabbnak látom!
Én örülnék ha jönne,főleg ha tényleg Villa mellé jönne,mert egy ilyen csatársor nem lenne rossz az én véleményem szerint:
Villa-(Andre Santos)-Messi-(Rossi)-Pedro-(Afellay)
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.21. 17:47:22

S.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=a_EcXRq3qR0
a videót látva Rossi bal lábas.
André Santosnak viszont örülnék, mert ő bevethető elöl is, univerzális játékos.
Cselezni jól tud... :P
Az, hogy ballábas, szerintem sokat elmond. Nem hinném, hogy a bal oldalra ballábas játékos jönne. Lehet, hogy Pedro helyén/cseréjeként számol vele Pep? Afellaynak talán jobban ízlik Villa helye, akkor a másik oldalon jó lehet Rossi. Meg amúgy is, nekünk Pedro cseréje kell, mert nincs ballábas támadónk, Afellay se jó ott, Bojan se, Villa se az igazi ott, kell egy olyan aki onnan befelé húzva támad, és odaér lyukakba. Pedro abszolút kétlábas, de kell mögé valaki. Meg hát Rossi ugye tud gólt rúgni, míg mondjuk Afellay meg Jeffren inkább szélsők, nem nagyon fejeznek be akciót. Hát majd meglátjuk :)
TT
Capitá del Barça

2011.05.21. 17:44:46

Amíg itt van Pep, itt lesz Bojan is.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.05.21. 17:40:25

Messidona10 írta:Várjuk ki ennek a végét, én nem hiszem el, hogy Bojan elmenne. Azt már jobban, hogy Rossi jön, és ezt nem is sajnálnám, ahogy írták alattam, Villa miatt. De Bojant szerintem nem engedik el. És remélem is, hogy így lesz. Akármennyire is gyengén megy néha, egy csupaszív játékos, akit azért a szíve mélyén az is kedvel, aki néha -többnyire jogosan- bosszankodik miatta.
én is sajnálnám ha Bojan elmenne :( Remélem Rossi jön és Bojan marad.
Lenne 3 jó csere játékosunk és ha úgy van még Jeffren. Ennyit a támadószekciónkról. A középpályán kezdő Xavi,Busquets,Iniesta, cseréik Thiago,Jonathan Dos Santos,Mascerano és kipróbálnám Affelayt középpályán is. A védelemben én egyértelműen középső védőt vennék, de ha tényleg jön André Santos, akkor feljöhet Fontas és Caserest megtartanám(ha jól írom), és ők lehetnének középső védők + Abidal aki balhátvéd is, Adriano jobb oldalon, Maxwellt bevonnám az André Santos vételügybe tehát (8millió+Maxwell), és költöttünk 38milliót és teljes a keret is.
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.05.21. 17:06:08

Várjuk ki ennek a végét, én nem hiszem el, hogy Bojan elmenne. Azt már jobban, hogy Rossi jön, és ezt nem is sajnálnám, ahogy írták alattam, Villa miatt. De Bojant szerintem nem engedik el. És remélem is, hogy így lesz. Akármennyire is gyengén megy néha, egy csupaszív játékos, akit azért a szíve mélyén az is kedvel, aki néha -többnyire jogosan- bosszankodik miatta.
shawn
Jugador del Barça

2011.05.21. 16:44:39

Stalkyard
Director del Fútbol

2011.05.21. 16:18:55

Ha igaz a hír, hogy Rossi hozzánk igazol, annak nagyon örülnék. Rendkívül gyors, alacsonyan van a súlypontja, jól cselez, és a lövőtechnikája is kivételes. Egyszóval tökéletes lenne előre, ráadásul Villának sem ártana már egy vetélytárs, hátha kicsit felébredne. Egyedül csak az árát sokallom kicsit, főként, hogy ha csak padra jön. Ez esetben a 30 milla kicsit borsos.

André Santost meg mondom őszintén, még nem láttam játszani, de ahogy hallom olyan Alves forma a gyerek. Ennek a transzfernek nem örülnék annyira, mivel az árából ítélve a kezdőbe jönne. Ez viszont azt jelentené, hogy vagy Abidal szorul a cserepadra, vagy Puyol... Megmondom őszintén, egyiknek sem örülnék. Egyrészt a kapitány hiánya a védelem közepén szerintem óriási gond lenne, idén is láthattuk, mennyire feljavult a hátsó alakzat, amint visszatért. Abidal pedig egyértelműen élete legjobb időszakát futja, kár lenne ha a padot koptatná. Van még egy harmadik eshetőség is André Santos leigazolását illetően: Abidal betegsége. Nem tudom, hogy a rákkal való küzdelem mennyit vett ki belőle, lehet hogy Pep érzi, ő már nem lesz ugyanolyan, mint volt. Ezt egyébként a visszatérése utáni játéka nem támasztja alá, de hát mi nem látunk bele a csapat belső ügyeibe, könnyen lehet, hogy az előbb felvázolt eset áll fenn.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.05.21. 16:08:41

Sanama írta:Az egy dolog,hogy futni bír,de mikor idény 2/3ánál 15beadásból egy sem megy pontosan,az már fáradtságra utal.
A szezon elején se tud beadni, nem azon múlik. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.21. 15:11:21

Bob_Marley írta:16 millió szerintem irreális érte!De hál istennek ezek még csak pletykák!
Ráadásul 2 éve Maxvellt 5 milláért hoztuk, ugyanennyi idősen... :roll: Tehát eléggé túlfizetnénk...
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.21. 15:06:08

MichaaBee írta:
visca el barca írta:adrianot egyértelmuen atfogja tenni a jobb oldalra, mert szegeny alves nem bir ki egy idényben 60 meccset. igy mar csak maxwell marad a balra...
Tessék? :D Alvésnek 27 tüdeje van, ő az, aki úgy végigbírna 365 napot, hogy minden nap 2×90 percet letol föl-alá rohangászva. Hihetetlen az a pali, ő az, akit nem kell és nem is engedi, hogy pihentetve legyen. Elég jól látszik ez abból is, hogy még a tétnélküli Málaga elleni utolsó meccsen, ahol a komplett B csapat fog jóformán pályára lépni, még ott is kezdő és letolja szeirntem mind a 90 percet. Alvésnek egyszerűen nem kell pihenés, neki az kell a jó formához és az elégedettséghez, hogy minden meccsen lenyomja a maximumot. Kell egy Adriano a csapatba, aki cserebalhátvédként jut szóhoz és egy szezonban 3 meccsen játszik Dani helyén, amikor épp nem ér vissza a válogatottól, vagy meghúzódik másfél hétre...
Az egy dolog,hogy futni bír,de mikor idény 2/3ánál 15beadásból egy sem megy pontosan,az már fáradtságra utal.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.05.21. 15:01:39

visca el barca írta:adrianot egyértelmuen atfogja tenni a jobb oldalra, mert szegeny alves nem bir ki egy idényben 60 meccset. igy mar csak maxwell marad a balra...
Tessék? :D Alvésnek 27 tüdeje van, ő az, aki úgy végigbírna 365 napot, hogy minden nap 2×90 percet letol föl-alá rohangászva. Hihetetlen az a pali, ő az, akit nem kell és nem is engedi, hogy pihentetve legyen. Elég jól látszik ez abból is, hogy még a tétnélküli Málaga elleni utolsó meccsen, ahol a komplett B csapat fog jóformán pályára lépni, még ott is kezdő és letolja szeirntem mind a 90 percet. Alvésnek egyszerűen nem kell pihenés, neki az kell a jó formához és az elégedettséghez, hogy minden meccsen lenyomja a maximumot. Kell egy Adriano a csapatba, aki cserebalhátvédként jut szóhoz és egy szezonban 3 meccsen játszik Dani helyén, amikor épp nem ér vissza a válogatottól, vagy meghúzódik másfél hétre...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.21. 14:49:37

bence-barca írta:
Nem youtube viedók miatt! Ilyeneket Maxvellről is lehetne csinálni. Egyszerűen csak kedvelem azt a játékost, nem tudom miért.
Rendben, én nem sokat láttam őt játszani!Rúgótechnikája jó, gyors, de ilyenekből rengeteg van!Nekem anno Maxwellel is az volt a bajom, hogy rendben sarkazgat elől, ezzel nincsen baj, de cseszett visszaérni, állandóan elkolbászolt!Alves 90 percig le fel rohangál!Mondom én André Santos-t nem sokszor láttam játszani, 16 millió szerintem irreális érte!De hál istennek ezek még csak pletykák!
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2011.05.21. 14:37:44

André Santos jó játékos, illene ide, de eddig azért mivel Alves, sokat segíti a támadásokat, nem volt rossz, hogy a másik oldalon a védő, leginkább Abidal, stabil védekezést mutatott be.
Maxwellel nincs baj szerintem, én szeretem a játékát, Adrianoval meg az a gondom, hogy a baloldalon jobb ő is, nem a jobbon. Ezért talán inkább egy védekezésben erős cserejobbhátvédet kéne szerezni (akár Cáceres) baloldalra meg Adriano, Maxwell és az egyre többet középen játszó Abidal elég lenne.
De ha valaki távozik innen, akkor nem bánnám, ha érkezne Santos, fellendíteni a baloldali támadójátékot, de lehet hogy én inkább Bastost hoznám akkor a Lyonból...mert ennyiért majdnem őt is lehetne, és jobb mint André Santos.
Rossi viszont jó lenne. A Pedro Villa Messi 3-ason kívül nincs igazán tökös, veszélyes támadónk. Idén sajnos megint kiderült hogy Bojan nem elég.
Én örülnék ha az MVP 3-on kívül még Rossi és Afellay is bevethető lenne.
mégha Bojan válna ennek áldozatává is. 6. támadónak meg maradhatna Jeffren.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.05.21. 14:34:09

Bob_Marley írta:
bence-barca írta:Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost :)
2-3 Youtube videó miatt??? :shock:
Felőlem jöhet (igaz nem csípem az ilyen flikk flakkos emberkéket, főleg hátvédban), de 16 millió, az sok érte!
Nem youtube viedók miatt! Ilyeneket Maxvellről is lehetne csinálni. Egyszerűen csak kedvelem azt a játékost, nem tudom miért.
PCsabi
aka Game90

2011.05.21. 14:11:55

Messithebest írta:lehet is hogy visszaállnánk az eredeti dolgokra azaz hogy: Villa/Pedro bal, Villa/Rossi közép és Messi jobb oldal.
Ennek a felállásnak örülnék a legjobban.

Rossi leigazolása okés, jó korban van, gólerős, összjátékban is jó, sőt, még fejlődhet is. De Bojan így már csak az 5-6. számú támadó lenne, örülni fog, ha havonta játszik 1 meccset. André Santosnak nem örülök... :roll:

De ha igazak a hírek, akkor elég gyorsan elköltöttünk 46 milliót, szerintem le is rendeztük ezt az átigazolási szezont :) Fabregas leigazolásával meg úgy állunk, mint az Arsenal a kupákkal: majd jövőre, vagy utána, vagy azután...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt