Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem azt mondani, hogy henry-val befürödtünk elég nagy túlzás. inkább nagyobb volt a füstje mint a lángja fogalmazzunk így, de az várható is volt, hogy nem lesz már ennyi idősen, ennyi sztár között akkora király mint londonban. ehhez képest szerintem az uccsó 2 szezonjára kihozta magából a maximumot és megmutatta, hogy miért vettük.LG írta:Fabregas esetében dejavu érzésem van. Sztem befürdenénk vele, mint Henry-val.Idén nem sok mindent csinált az Arsenalban, igazából jobb nélküle a csapat. Befásult nagyon. Lehet mondani, h itt megújulna, de én nem hiszem.
Thiagot mondtam már én is, hogy nagyon kevés még 1 Fabregashoz képest. Afellay tipikus csereember, 60-70. perc körül bejön, hozza a lendületét, gyorsaságát, és széfutja az ellent. Ő hasznos lehet. Jeffrenről meg sosem derül ki, hogy mit tud, mert mindig megsérül, és alig kap néhány percet. Ha Bojannál lehet mondani fél évig, hogy meccshiány stb, akkor nála...? Hátul egyetértek, talán Fontásra még azt lehet mondani, hogy oké, egynek jó lesz, ha van mellette egy Alves-Piqué/Puyol-Abidal védelem, meg előtte Busquets-Xavi és letámadunk ahogy kell, nem sok dolga van. Sergi Robertot én nem tartom rossznak, ő is még csak 19, és most játssza első pillanatait, és hát valamiért mégiscsak ő kezd Dos Santos helyett...Zozzy 5 írta:hát így lassan másfél meccs után nekem az a véleményem, hogy a fiataljaink nagyon súlytalanok még. egyedül thiago-ban látok többet.
hátul ha nagyon akarom akkor fontas-ra ráhúzom h jövőre jöhet az első keretbe, de őszintén szólva jobban örülnék egy minőségi belső védő érkezésének. bartra-t el kő felejteni.
középre kell egy minőségi ember nálam ez nem kérdés. JDS gyenge, thiago szerintem még visszaesést jelent iniestához vagy xavihoz képest. keita az meg keita, nincs vele problémám, sőt, de na. nagyon simán el fog férni fabregas.
elől afellay is súlytalan, bojan szintúgy, jeffren meg az a tipikus középcsapatos player. jöjjön rossi!
sajnos ki kell mondani, hogy a megszokott játék után fáj nézni ezt a mostanit.
de akkor miért a fenerben játszik 28 évesen?socio66 írta:Messi-Ini írta: ..Andre Santos viszont tényleg zseniális trükköket csinál,1 az 1-be nagyon jó,fantasztuksak a lövése,mert nem erőböl lő,hanem helyezi a lövéseit,de valami zseniálisan!..
de akkor miért a fenerben játszik 28 évesen?Messi-Ini írta: ..Andre Santos viszont tényleg zseniális trükköket csinál,1 az 1-be nagyon jó,fantasztuksak a lövése,mert nem erőböl lő,hanem helyezi a lövéseit,de valami zseniálisan!..
Az, hogy ballábas, szerintem sokat elmond. Nem hinném, hogy a bal oldalra ballábas játékos jönne. Lehet, hogy Pedro helyén/cseréjeként számol vele Pep? Afellaynak talán jobban ízlik Villa helye, akkor a másik oldalon jó lehet Rossi. Meg amúgy is, nekünk Pedro cseréje kell, mert nincs ballábas támadónk, Afellay se jó ott, Bojan se, Villa se az igazi ott, kell egy olyan aki onnan befelé húzva támad, és odaér lyukakba. Pedro abszolút kétlábas, de kell mögé valaki. Meg hát Rossi ugye tud gólt rúgni, míg mondjuk Afellay meg Jeffren inkább szélsők, nem nagyon fejeznek be akciót. Hát majd meglátjukS.Agüero írta:http://www.youtube.com/watch?v=a_EcXRq3qR0
a videót látva Rossi bal lábas.
André Santosnak viszont örülnék, mert ő bevethető elöl is, univerzális játékos.
Cselezni jól tud...
én is sajnálnám ha Bojan elmenneMessidona10 írta:Várjuk ki ennek a végét, én nem hiszem el, hogy Bojan elmenne. Azt már jobban, hogy Rossi jön, és ezt nem is sajnálnám, ahogy írták alattam, Villa miatt. De Bojant szerintem nem engedik el. És remélem is, hogy így lesz. Akármennyire is gyengén megy néha, egy csupaszív játékos, akit azért a szíve mélyén az is kedvel, aki néha -többnyire jogosan- bosszankodik miatta.
A szezon elején se tud beadni, nem azon múlik.Sanama írta:Az egy dolog,hogy futni bír,de mikor idény 2/3ánál 15beadásból egy sem megy pontosan,az már fáradtságra utal.
Ráadásul 2 éve Maxvellt 5 milláért hoztuk, ugyanennyi idősen...Bob_Marley írta:16 millió szerintem irreális érte!De hál istennek ezek még csak pletykák!
Az egy dolog,hogy futni bír,de mikor idény 2/3ánál 15beadásból egy sem megy pontosan,az már fáradtságra utal.MichaaBee írta:Tessék?visca el barca írta:adrianot egyértelmuen atfogja tenni a jobb oldalra, mert szegeny alves nem bir ki egy idényben 60 meccset. igy mar csak maxwell marad a balra...Alvésnek 27 tüdeje van, ő az, aki úgy végigbírna 365 napot, hogy minden nap 2×90 percet letol föl-alá rohangászva. Hihetetlen az a pali, ő az, akit nem kell és nem is engedi, hogy pihentetve legyen. Elég jól látszik ez abból is, hogy még a tétnélküli Málaga elleni utolsó meccsen, ahol a komplett B csapat fog jóformán pályára lépni, még ott is kezdő és letolja szeirntem mind a 90 percet. Alvésnek egyszerűen nem kell pihenés, neki az kell a jó formához és az elégedettséghez, hogy minden meccsen lenyomja a maximumot. Kell egy Adriano a csapatba, aki cserebalhátvédként jut szóhoz és egy szezonban 3 meccsen játszik Dani helyén, amikor épp nem ér vissza a válogatottól, vagy meghúzódik másfél hétre...
Tessék?visca el barca írta:adrianot egyértelmuen atfogja tenni a jobb oldalra, mert szegeny alves nem bir ki egy idényben 60 meccset. igy mar csak maxwell marad a balra...
Rendben, én nem sokat láttam őt játszani!Rúgótechnikája jó, gyors, de ilyenekből rengeteg van!Nekem anno Maxwellel is az volt a bajom, hogy rendben sarkazgat elől, ezzel nincsen baj, de cseszett visszaérni, állandóan elkolbászolt!Alves 90 percig le fel rohangál!Mondom én André Santos-t nem sokszor láttam játszani, 16 millió szerintem irreális érte!De hál istennek ezek még csak pletykák!bence-barca írta:
Nem youtube viedók miatt! Ilyeneket Maxvellről is lehetne csinálni. Egyszerűen csak kedvelem azt a játékost, nem tudom miért.
Nem youtube viedók miatt! Ilyeneket Maxvellről is lehetne csinálni. Egyszerűen csak kedvelem azt a játékost, nem tudom miért.Bob_Marley írta:2-3 Youtube videó miatt???bence-barca írta:Kövezzetek meg, de akár én 8m + Maxvellt odaadnám André Santosért. Szeretem Maxvellt, de én szívesebben látnám itt Santost![]()
Felőlem jöhet (igaz nem csípem az ilyen flikk flakkos emberkéket, főleg hátvédban), de 16 millió, az sok érte!
Ennek a felállásnak örülnék a legjobban.Messithebest írta:lehet is hogy visszaállnánk az eredeti dolgokra azaz hogy: Villa/Pedro bal, Villa/Rossi közép és Messi jobb oldal.