Hatalmas video! Nem semmi ez a ket ember.

Ez benne tényleg a legnagyobb dolog! Óriási lelke van, és a FAIR-PLAY megtestesítője. Foci tudása sem utolsó azért!Fecooo írta:Raúl tudásával talán nem ér fel a történelem legnagyobb focistáihoz, viszont mint EMBER a foci világában egyértelműen magasan a numero uno
egy más stílusú boxer talán megoldhatja a problémádatés a faxom is kivan.
Idény első felében azért annyira nem villogott Benzema, persze nyilván azért mert csereként játszott csak... aztán Higu sérülése nyitotta meg előtte az utat...daffy írta:benzema a szezon jó részében bizonyított,ellenetek nem is játszott. a bl-ben lőtt asszem 5-6 gólt. sose dícsértem higut,semminek tartom.
Én is sajnáltam hogy elment Raúl mivel az egyik példaképem.-sportból pedig már az egyetlen,talán Puskás...-fanbarca írta:
Mindenesetre Raúlt igen tiszteltem, s a Real csak úgy "kidobja", azért ez övön aluli volt. Ez a hibájuk, túl sokat foglalkoznak a pénzzel, és elfelejtik az igazi értékeket. A jelenlegi Realból kevés játékosnak lehet tiszta lelkiismerete. (Casillas, Kaká, Dudek)
Remélem visszanyerik alázatosságukat, Mourinhóval nehéz lesz.
benzema a szezon jó részében bizonyított,ellenetek nem is játszott. a bl-ben lőtt asszem 5-6 gólt. sose dícsértem higut,semminek tartom.bence-barca írta:Azért elég fura, h mikor Higuain vt az elsőszámű csatár sérülése előtt ő volt a nagy ász és Karimot küldtétek volna el. Most Karimnak elég jól ment, h volt játékideje és hallottam már azt, h Higut küldenék el v csak száműznék a padra, pedig a gólokat jól rugdosta. Pedig szerintem hasonló mind a 2 játékos, nagy meccsen ugyanannyit mutatnakSEMMIT!
így igaz. a legfontosabb igazolás az benzema lenne,mint első számú csatár. aztán dm padoztatása és onnan a 60. perc körüli bejövetele. e kettővel már nagy lépést tennénk előre. ha állandósulna esetleg a 4-3-3,az meg maga lenne a csúcs. ha jól számolom ez így nem is kerülne sokbasjd írta: (amúgy értem mire gondolsz, de szerintem még játékoskeretben is van hová fejlődnie a Madridnak)
Nem ugyanott azért teljesen. Főleg a Madrid szempontjából: BL-ben hosszú szezonok után jutottak ilyen messzire, leesett a kupa is. A bajnokságban nem kerültek közelebb ez tény, de az tavaszi El Clasico-kon már közel sem volt akkora különbség, mint ősszel. A csapatuknak szvsz hozzú idő után lett egy olyan gerince, amire lehet építeni. Vannak posztok, ahová meg kell találni a hiányzó láncszemeket. JM sem akármilyen edző. Az Interrel sem az első szezonjában vitt mindent, hanem a másodikban.S.Agüero írta:Az a baj, h 2 éve is ezt mondtuk év végén és ugyanott járunk.övőre még nagyobb csata lesz, még jobb Madriddal!![]()
ezért nem lesznek jobbak jövőredaffy írta:viszont most nyáron nem lesz nagy változás a realnál
Madrid mindig jövőre lesz jó, csak az a baj, hogy idén meg sose megy...övőre még nagyobb csata lesz, még jobb Madriddal!
viszont most nyáron nem lesz nagy változás a realnálS.Agüero írta:Az a baj, h 2 éve is ezt mondtuk év végén és ugyanott járunk.övőre még nagyobb csata lesz, még jobb Madriddal!![]()
Hát azért elég szépen elfejelte a hosszúba...Mr. Master írta: Azért a kupadöntőn se csinált sok mindent, belefejelt egy labdádba úgy, hogy üresen volt a 16oson belül, persze, ott kell lenni, meg el kell találni, de ezt ifi II-ben is 10-ből nyolcszor beverik. Az a gól a védelem hibája volt, nem ronaldo nagysága.
Azért a kupadöntőn se csinált sok mindent, belefejelt egy labdádba úgy, hogy üresen volt a 16oson belül, persze, ott kell lenni, meg el kell találni, de ezt ifi II-ben is 10-ből nyolcszor beverik. Az a gól a védelem hibája volt, nem ronaldo nagysága.Rivaldo11 írta:Azt mondanám inkább, h. a kupadöntő kivételével a komolyabb meccsekhez nem tudott hozzászagolni sem. De a 41 gól, az így is elképesztő adat. Kár, h. nem megy semmire ezzel a madrid...noname írta:Engem hidegen hagy, amit Ronaldo most csinál. Épp ez neki a nagy problémája. Amikor nem számít, jól játszik, amikor számít, leszedik a pályáról.
A ligát meg -nem gondoltam volna-de végül könnyedén nyertük, ha nagyon kellett volna, maradt volna a 8 pont difi a végére.
Ilyen különbségre szerintem nem számított senki. Tavaly szorosabb volt...
Azt mondanám inkább, h. a kupadöntő kivételével a komolyabb meccsekhez nem tudott hozzászagolni sem. De a 41 gól, az így is elképesztő adat. Kár, h. nem megy semmire ezzel a madrid...noname írta:Engem hidegen hagy, amit Ronaldo most csinál. Épp ez neki a nagy problémája. Amikor nem számít, jól játszik, amikor számít, leszedik a pályáról.
Aki az egész idényt látta, az is tudja, h szó sincs antifociról. A Barca elleni BL elődöntő volt, ahol valóban nagyon defenzíven álltak fel(sztem alapvető hiba volt tőlük, és öngyilkos taktika), de a többi meccsre ez korántsem igaz, és a meccseik nagy részén játékban is abszolút domináltak.torrentkiller írta:Szép-szép tényleg, de... Ez az utóbbi pár meccs kb arra volt jó, hogy aki a statisztikákat látja, ne mondja hogy antifoci. De aki az egész idényt figyelemmel kísérte, az láthatta, hogy amikor kellett volna támadni, a 16osukat nem akarták elhagyni.
És most lehet majd hivatkozni arra, hogy mennyi gólt rúgtak. De kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömük
Így van. Abszolút jó példa erre, mikor C. cirkuszolt a társaival, mert segítettek neki a letámadásban. Roandlo is a támadójátékban tud igazán érvényesülni, de bármilyen taktikát választ az edző, próbál alkalmazkodni, és megoldani a feladatát. Ez becsülendő benne. Ha csak a játékát nézzünk, sztem nem igazán lehet belekötni.samy85 írta:Szerintem Cé-n múlott a legkevésbé, hogy a látványos latinos Játszó futballt láthassunk mi szurkolók... de nem az ő akarata számított hanem a mourinho-é...szerintem ő is inkább focizni akart!Night írta:... mellesleg ha madrid a classicokon is ilyen nagy fiú lett volna mint az almeria ellen akkor érdekes meccsek lehttek volna
Szerintem Cé-n múlott a legkevésbé, hogy a látványos latinos Játszó futballt láthassunk mi szurkolók... de nem az ő akarata számított hanem a mourinho-é...szerintem ő is inkább focizni akart!Night írta:... mellesleg ha madrid a classicokon is ilyen nagy fiú lett volna mint az almeria ellen akkor érdekes meccsek lehttek volna
Bajnokságban 40/8, Bl-ben még 1t. Viszont most nézem, azon meglepődtem, h "csak" 4 szabadot lőtt a bajnokságban és csak 1 t a BL-ben. Többet béznék ki belőle...soadroli írta:Amúgy hány 11-est rúgott