Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neis. nekem még éjjelre ott a miami. ha jön,akkor 7k haszon az utóbbi 2 napban.Fernando írta:Mára: Partizan Belgrád, Ljubjana (jött), Jeonbuk (jött), Írország, Osnabrück bent marad. Ezt dobtam. tegnap összehoztuk daffyval.eddig jön, de nem akarom elkiabálni.
Sikerült eltalálnom mind a 14 mérkőzést bár a Nadal - Isner teniszmeccsen lerágtam a körmöm. 90 HUF nyereség a zsebben!varnagykrisztian írta:Szasztok.Vasárnapi 14-esemet vitte az 1,06-os odds-u Cilic - Ramirez Hidalgo teniszmérkőzés, ma raktam egy újabb 14-est, kemény 1,45264-es oddsért.A legnagyobb szorzójú esemény 1,05, a 14-ből 11 tenisz.Vettem egy "ÁLLATVILÁG"-os sorsjegyet is és nyertem vele 2000 HUF-ot, így a hetet 1800 HUF nyereséggel kezdtem
1.7-ért az oriasi ajandék... biztos vagyok benne hogy kapunk egy golt, lőni meg ugyis fogunk...daffy írta:a koreai jött is 3-0.
hétvégére agyalok,hogy mit tegyek a bl döntőre. barca nyeri a kupát 1.5ért vagy mind2 csapat szerez gólt 1.7ért... hajlok a másodikra. ti?
akkor hozzákefélem 1,1ért a ljubljanát és 1.42ért a miamit és kész is vagyunk holnapraFernando írta:Az írek simán ütik az íreket. Sokkal jobbak, erősebb a keretük, Long, Gibson, Duff stb. Kötelező szerintem. Az osztrákoknál utsó forduló. 3-al van lemaradva az Altach és csak első juthat föl, az Admira egy kicsit izmosabb csapattal játszik vendégbe. Ha kikap az Admira ott a sansz.
A koreai-kínai párharcot egy órán át néztem, mik voltak ezelőtt, mi meg, hogy. Szerintem jönnie kell annak is, a német 2 meccs, pedig idegenben lett 1-1, szerintem otthon nyer az Osnabrück, de ha nem, akkor is bent fog maradni.
Szerk: egyébként ez nem egy életbiztosítási szelvény, még lehet variálom. Csak így elsőre ez jött. Az ázsiai bl tuti marad és az írek is.
ott is van,gratula!fcbarca0827 írta:Ó, hogy de tudom utálni néha a kosárlabdát.Nem tudom, hány perccel (vagy másodperccel) a vége előtt 63:64 az Avellinonak...
Nem kicsit izzadok itt a másodpercenkénti frissítéssel.
no,csak bejött végül. leizzadtam rendesen.socio66 írta:jah,azt.
most leutaltam szinte minden pénzt a bwinről,nyáron pihentetni akarom a fogadást,mert az ilyen ázsiai,meg ki tudja milyen bajnokságokkal csak bukó fogadásaim lennének. a vízilabda vb-re,meg talán a copa americára majd teszek vissza valamennyit.
az eredeti 4 meccseset?socio66 írta:daffy,megtettem a tippjeidet,eddig jól állunk.
olyat nem mondok. én is félek tőle,csak hallottam a dologról. plitt niOrdog írta:Üdv daffy!daffy írta:mára:
Szávay Á. - O. Govortsova V 1.74 szávay fáradásos gerinctöréssel nem fogja
Ez a Szávay meccs überbrutálul Vendég, azt mondod??? 100%?? Ha télleg sérült lenne olyannyira h nem tud végignyomni egy meccset, akkor minek indult el a tornán???
Üdv daffy!daffy írta:mára:
Szávay Á. - O. Govortsova V 1.74 szávay fáradásos gerinctöréssel nem fogja
Vágod, hogy kivettél 26 különböző meccset egy napra?FtcSikiHun írta:Vélemények?