Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagy film, bár kicsit keveslettem a hullákatIlúvatar írta:na?ozsimiki írta:már szedem is, este megnézem. Tuti be fog jönni.
nekem Cage az egyik kedvencem,de ez a filmje nem hatott nagyon meg, amúgy gondolom erre gondolsz:ultrasur írta:Mocskos zsaru -Nicolas Cage- milyen?
Ma este nézném ha nincs jobb a TV-ben.
hú, még nem is hallottam róla, köszi!Ilúvatar írta:Mr. Brooks -ot kihagytad, pedig az is atom egy film.ozsimiki írta:Kevin Costner napokat tartok:
ezek közül a Revanst még sosem láttam, többi alap.
daffydaffy írta:én regelni szoktam ftp letöltésre. 500ft 5 napra és garantáltan 500kb/s a letöltés sebessége és rengeteg minden fent van. 2-3 teljes sorozatot le lehet szedni 5 nap alatt és az 500ft elég baráti érte.visca el barca írta:tudnátok mondani olyan torrent oldalt ahova nem kell meghivo és szinkronosan tudnék sorozatokat tölteni?
filmeket nem gáz ha feliratosan nézem, de a sorozatoknál jobb szinkronos, és sajnos semmi jo oldalt nem találtam...
az bizaIlúvatar írta: Mr. Brooks -ot kihagytad, pedig az is atom egy film.
én regelni szoktam ftp letöltésre. 500ft 5 napra és garantáltan 500kb/s a letöltés sebessége és rengeteg minden fent van. 2-3 teljes sorozatot le lehet szedni 5 nap alatt és az 500ft elég baráti érte.visca el barca írta:tudnátok mondani olyan torrent oldalt ahova nem kell meghivo és szinkronosan tudnék sorozatokat tölteni?
filmeket nem gáz ha feliratosan nézem, de a sorozatoknál jobb szinkronos, és sajnos semmi jo oldalt nem találtam...
Fecooo írta:zseniális jelenet abból a részből: "a farkam kívánságokat teljesít"
szerk: megerősítve, s04e11-ben van a karácsonyi dalolás, megint szakadtam a röhögéstől
PerszeFecooo írta:
húú mindjárt rákeresek, asszem 4. évad 11. rész, de mindjárt megerősítem, csak leszedem...
emlékszel te is arra ugye?
csababarca írta:Fecooo írta: meg a karácsonyi énekei Ted húgáról ááá...)
Fecó, ez melyik évad melyik része?
Fecooo írta: meg a karácsonyi énekei Ted húgáról ááá...)
sztem sem rossz a szinkronja, ami megjelent magyarul, azt úgy néztem meg, a többit eredetibenozsimiki írta:Nekem nem volt idegen a szinkron, mivel úgy kezdtem egyből. Nem kell elkezdeni eredetin,és akkor jó lesz. Szóval elsőre, nekem rendben voltak a karakterekhez rendelt szinkronok. Azóta is magyarul nézem.lui1698 írta:El akarom kezdeni az Így jártam anyátokkal-t, és annyi a kérdésem, hogy milyen a szinkronja? Mert ha nem űbergagyi akkor nekem megfelel.
Bár hozzáteszem,hogy én nem vagyok hajlandó vígjátékot, vagy vígjáték sorozatot felirattal nézni,de szerintem nem gáz a szinkron,csak gondoltam megemlítem.
u.i.: természetesen azért, ebben sem veri a Friends-t![]()
Én óvatos voltam vele,mivel túl nagy volt körülötte a hype(mint a walking dead sorozatnál is,ami egyébként nagyon jó,és most jól is írtam a címét),desoadroli írta:Az 1. részt láttam, nekem is bejönsamy85 írta:Trónok Harcát valaki nézi? szerintem elégjó kis film lett... szeretem az ilyen feelinget, az ilyen beállítottságu moviet.. ez a sorozat megfogott...
Sztem jó a szinkron. Ami már megjelent magyarul, azt magyarul néztem meg, amihez még nincs szinkron azt meg angolul.lui1698 írta:El akarom kezdeni az Így jártam anyátokkal-t, és annyi a kérdésem, hogy milyen a szinkronja? Mert ha nem űbergagyi akkor nekem megfelel.
Én angolul ajánlom inkább, sok benne a szójáték, amit nem lehet átadni ugyan úgy magyarul, de felirattal nézve, sokkal élvezhetőbb. Am a szinkronnal magával nincs baj, csak jobban átadja pl. "awesome" mint a "király"ozsimiki írta:Nekem nem volt idegen a szinkron, mivel úgy kezdtem egyből. Nem kell elkezdeni eredetin,és akkor jó lesz. Szóval elsőre, nekem rendben voltak a karakterekhez rendelt szinkronok. Azóta is magyarul nézem.lui1698 írta:El akarom kezdeni az Így jártam anyátokkal-t, és annyi a kérdésem, hogy milyen a szinkronja? Mert ha nem űbergagyi akkor nekem megfelel.
Bár hozzáteszem,hogy én nem vagyok hajlandó vígjátékot, vagy vígjáték sorozatot felirattal nézni,de szerintem nem gáz a szinkron,csak gondoltam megemlítem.
u.i.: természetesen azért, ebben sem veri a Friends-t![]()
+kurdt írta: John Cusack:[/b]
1. John Malkovich menet - toronymagasan
2. High Fidelity
3. Az őrület határán
4. Say anything...
5. esetleg az Ítélet eladó, bár azt második nézésre már untam kicsit...
Nekem nem volt idegen a szinkron, mivel úgy kezdtem egyből. Nem kell elkezdeni eredetin,és akkor jó lesz. Szóval elsőre, nekem rendben voltak a karakterekhez rendelt szinkronok. Azóta is magyarul nézem.lui1698 írta:El akarom kezdeni az Így jártam anyátokkal-t, és annyi a kérdésem, hogy milyen a szinkronja? Mert ha nem űbergagyi akkor nekem megfelel.