Victor_Valdes írta:Danka, zenét a népnek!

Hát nekem pl az új lemezek közül egy "viszonylag" ujabb jön be a legjobban. Ez a lemez (szerintem neked is megvan) már elég rég kész volt, csak most sikerült odavetni a népnek. Ingyenesen letölthető (nekem mondjuk itt van a polcon is.

) Tényleg nagyon bejön, nagyon ajánlós!
Zéessó - Nem Imo Demo
A TheShow-ból lehet ismerős a srác, akiknek egyébként most jött ki az új klipjük egy hete
TheShow közr. Nos'Chez, Suppah - Krútól Krúig
Ez is a nemrég megjelent Uzsidoboz EP-n van rajta (ez is itt van a polcon

)
Aztán ez a debüt EP jött még ki 2-3 napja. SkillWalkertől. Nem sok extra, szöveg, flow minden átlagos, kivéve az alapokat. A kislemez nagyját Sima készítette, plusz van pár Pierci alap, szóval elég ütösek a beatek, aki ismeri őket tudja mire számíthat.
SkillWalker - Lessenek EP (hiphophu egyébként szépen elírta a srác nevét

)
Amit még kiemelnék az a Szektor lemez. Elég jó lett, közreműködik rajta Bigmek is.

A csapatot egyébként Spet és Maistro Mc alkotja. It's Rite Freestyle-on indultak már párszor, esetleg onnan ismerheted valamelyiket. Ezt a lemezt is nagyon ajánlom. Ez is ingyenesen lehúzható.
Szektor - Méretre Szabva
A végére hagytam az új BMB kislemezt, mert ezt ugyis ismered, meg mindenki, plusz 1 hónapja jelent meg, de azért beírom a biztonság kedvéért. Ez kötelező anyag. Itt a klip a kislemezhez.
BMB - Ezkell
Itt meg le lehet tölteni ingyé'
BMB - Lejárt Lemez (rá kell kattintani a képen a "Letöltés" feliratra)
Aztán persze vannak még új cuccok de én ezeket említeném meg, nekem ezek jöttek be.

Egyébként meg mingyár Killakikitt 2, de látom már azt írta valaki. Jólesz!