Carles Puyol
- ab1daL
- Director del Fútbol
Jó dolga van "Rákocskának".Lionel85 írta:Jó, ezek már privát képek.Charlie írta:Több nyaralós kép
C.Ez már paparazzi felvétel, ez már magánélet.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jó, ezek már privát képek.Charlie írta:Több nyaralós kép
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Puyí Ibizán nyaral
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/p ... l-2081923/
off: a napszemcsis csajnál a tüdő rendben!
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/p ... l-2081923/
off: a napszemcsis csajnál a tüdő rendben!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem kell elkapkodni a visszatérést, nem lehet erőltetni a gyógyulást. Ennyire azért lehetne bölcs Puyol. Persze, imád játszani, ez az élete, de az egészség mindennél fontosabb. Ez az első. Tudom, hogy milyen a tétlenség, de ha még akar játszani meccseket a jövőben, akkor egyszer alá kell vetnie magát annak a 2-3 hónapnak és kihúzni addig. Már nem fiatal, nehezebben regenerálódik a szervezet, ezért nem lehet elvárni, hogy akár 1 hónap alatt fitt lesz, mert nem lesz az. Elkapkodni lehet, de nem érdemes. Csak magának árt vele.

Igen, a Madrid ellen a Szuperkupában, és a Porto ellen mindenképp nélküle fogunk kiállni szerintem.LM10 írta:Na megoperálták Puyolt, előzetesen 2-3 hónapot kell kihagynia. Nem lepődnék meg a Piqué-Abidal belső védő duón, és ezért kell még szélre egy ember, aki José Angel lehet. Várunk vissza El Capitano!

- LM10
- Director del Fútbol
Na megoperálták Puyolt, előzetesen 2-3 hónapot kell kihagynia. Nem lepődnék meg a Piqué-Abidal belső védő duón, és ezért kell még szélre egy ember, aki José Angel lehet. Várunk vissza El Capitano!
- LM10
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ol-2079529
"Most nehéz időszak vár rám, meg kell műteni a térdemet."
És így tért vissza a Real ellen. Nincsen már rá szó! Ő az, aki még 30x éveiben is kimagaslóan játszik. Jelenleg 2013-ig van szerződése, kíváncsi vagyok meddig lesz még a csapat tagja. De amilyen formában van(fizikailag), és amilyen elszánt, még lehet neki j pár év.
"Most nehéz időszak vár rám, meg kell műteni a térdemet."
És így tért vissza a Real ellen. Nincsen már rá szó! Ő az, aki még 30x éveiben is kimagaslóan játszik. Jelenleg 2013-ig van szerződése, kíváncsi vagyok meddig lesz még a csapat tagja. De amilyen formában van(fizikailag), és amilyen elszánt, még lehet neki j pár év.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
talán azért nem írt senki ide, mert mindenki számára nyilvánvalóak ezek a dolgok, de igazad van, ide is illik bevésni még egyszer, és még százszor is akár. Megérdemli.visca el barca írta:szégyen h még senki nem irt ide....
gyerekek ekkora embert én még a világon nem láttam..
mentek fel azon a sok lépcson és mondtam havernak, h figyeld meg puyol oda fogja adni abidalnak a kupát h ő emelhesse fel...
és még a kapitányi szalagot is odatette rá... el is tört a mécses...
örök ikon, én nem tudom volt e valaha ekkora szivu jatekosa a barcelonanak...
Azért szerintem nem csak az Ő ötlete volt,hanem az egész csapaté,és már meccs előtt eldöntötték szerintem, hogy ha nyernek, meglépik ezt a gesztust.
Azért más topikokban előjött Puyol hatalmas szíve már ma is,de még is itt van a legjobb helyen

Legendás EMBER, és ezáltal Legendás játékossá is vált a csapat életében.
Remélem még elnézhetem pár szezonig azt az alázatot,és félelmet nem ismerő mentalitást, űzést, hajtást amit ő képvisel.
FORCA PUYOL!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
szégyen h még senki nem irt ide....
mentek fel azon a sok lépcson és mondtam havernak, h figyeld meg puyol oda fogja adni abidalnak a kupát h ő emelhesse fel...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Piqué mesélte az alábbit.
Carles Puyol:
Emlékszem egy meccsre amikor 5-0-ra vagy 6-0-ra nyertünk. Nem tudom már hogyan de elvesztettem a labdát, erre odakiabál nekem: "Nem koncentrálsz eléggé, veszélyt hozol ránk" Mindezt a 90. percben 5-0-nál. Erre én csak annyit tudtam mondani? "Puyol, ne már..."
forrás: http://barcanoticias.blog.hu/2011/05/28 ... ore2938807
Hát igen a Capitano az Capitano, megkönnyezem ha majd egyszer visszavonul, a Barca egyet jelent vele. Egyszerűen fantasztikus ez az ember!
Ui: már alig várom a döntőt, Forca Barca !!!
Carles Puyol:
Emlékszem egy meccsre amikor 5-0-ra vagy 6-0-ra nyertünk. Nem tudom már hogyan de elvesztettem a labdát, erre odakiabál nekem: "Nem koncentrálsz eléggé, veszélyt hozol ránk" Mindezt a 90. percben 5-0-nál. Erre én csak annyit tudtam mondani? "Puyol, ne már..."
forrás: http://barcanoticias.blog.hu/2011/05/28 ... ore2938807
Hát igen a Capitano az Capitano, megkönnyezem ha majd egyszer visszavonul, a Barca egyet jelent vele. Egyszerűen fantasztikus ez az ember!
Ui: már alig várom a döntőt, Forca Barca !!!
Hát ezért nem játszik január óta, csak ha nagyon kell...ab1daL írta:A kapitányt a BL döntő után megműtik, 1,5 hónapos lesz a rehabilitációja. forrás: SPORT
- ab1daL
- Director del Fútbol
A kapitányt a BL döntő után megműtik, 1,5 hónapos lesz a rehabilitációja. forrás: SPORT
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
Miért van a feje mellett egy Real címer? 

Nem a játéktudásra gondoltam, ahogy úgy vélem Puyolnál sem a színtiszta tudás az, ami kiemelkedővé teszi. Piqué jó formájával már most világszínvonalú bekk. De Puyolban már az első meccsein olyan küzdeni akarást lehetett látni, ami ritkaság még ilyen magas szinten is. Nem mondom, hogy akkor tudni lehetett, hogy a jövő nagy kapitánya, de az ilyen típusú emberek tudnak egy ilyen erős karizmát kifejleszteni idősebb korukra.Charlie írta:Kapitány ismét csodás hatással volt mindekire. Piqué is emelkedhet ilyen magasságokba simán, Puyol ilyen idősen mint Gerard gyengébb játékos volt.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Kapitány ismét csodás hatással volt mindekire. Piqué is emelkedhet ilyen magasságokba simán, Puyol ilyen idősen mint Gerard gyengébb játékos volt.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Hát igen egyértelműen más a mentalitásuk ez már most látszik,de még akármi lehet Piqué még csak 24 éves,talán megkomolyodik ..d írta:Nem csak ő. Amellett, hogy kifejezetten jó védő lett "öreg" korára kiemelkedő vezéregyéniség. Olyan, amilyen Piqué sajnos soha nem lesz.
Nem csak ő. Amellett, hogy kifejezetten jó védő lett "öreg" korára kiemelkedő vezéregyéniség. Olyan, amilyen Piqué sajnos soha nem lesz.
Ahogy a pályán van Puyol, Piqué egyszerűen megtáltosodik, ti nem vettétek észre? 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Bizony-bizony én is így érzek.Fecooo írta:úgy hat rám a pályán léte, mint egy lónyugtató
egyszerűen minden félelmem megszűnik, annyira zseniális a kapitányunk, mióta visszatért!
úgy hat rám a pályán léte, mint egy lónyugtató 
egyszerűen minden félelmem megszűnik, annyira zseniális a kapitányunk, mióta visszatért!