Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jó dolga van "Rákocskának".Lionel85 írta:Jó, ezek már privát képek.Charlie írta:Több nyaralós kép
C.Ez már paparazzi felvétel, ez már magánélet.
Jó, ezek már privát képek.Charlie írta:Több nyaralós kép
C.
Igen, a Madrid ellen a Szuperkupában, és a Porto ellen mindenképp nélküle fogunk kiállni szerintem.LM10 írta:Na megoperálták Puyolt, előzetesen 2-3 hónapot kell kihagynia. Nem lepődnék meg a Piqué-Abidal belső védő duón, és ezért kell még szélre egy ember, aki José Angel lehet. Várunk vissza El Capitano!
talán azért nem írt senki ide, mert mindenki számára nyilvánvalóak ezek a dolgok, de igazad van, ide is illik bevésni még egyszer, és még százszor is akár. Megérdemli.visca el barca írta:szégyen h még senki nem irt ide....
gyerekek ekkora embert én még a világon nem láttam..
mentek fel azon a sok lépcson és mondtam havernak, h figyeld meg puyol oda fogja adni abidalnak a kupát h ő emelhesse fel...
és még a kapitányi szalagot is odatette rá... el is tört a mécses...
örök ikon, én nem tudom volt e valaha ekkora szivu jatekosa a barcelonanak...
Hát ezért nem játszik január óta, csak ha nagyon kell...ab1daL írta:A kapitányt a BL döntő után megműtik, 1,5 hónapos lesz a rehabilitációja. forrás: SPORT
Nem a játéktudásra gondoltam, ahogy úgy vélem Puyolnál sem a színtiszta tudás az, ami kiemelkedővé teszi. Piqué jó formájával már most világszínvonalú bekk. De Puyolban már az első meccsein olyan küzdeni akarást lehetett látni, ami ritkaság még ilyen magas szinten is. Nem mondom, hogy akkor tudni lehetett, hogy a jövő nagy kapitánya, de az ilyen típusú emberek tudnak egy ilyen erős karizmát kifejleszteni idősebb korukra.Charlie írta:Kapitány ismét csodás hatással volt mindekire. Piqué is emelkedhet ilyen magasságokba simán, Puyol ilyen idősen mint Gerard gyengébb játékos volt.
C.
Hát igen egyértelműen más a mentalitásuk ez már most látszik,de még akármi lehet Piqué még csak 24 éves,talán megkomolyodik ..d írta:Nem csak ő. Amellett, hogy kifejezetten jó védő lett "öreg" korára kiemelkedő vezéregyéniség. Olyan, amilyen Piqué sajnos soha nem lesz.
Bizony-bizony én is így érzek.Fecooo írta:úgy hat rám a pályán léte, mint egy lónyugtató
egyszerűen minden félelmem megszűnik, annyira zseniális a kapitányunk, mióta visszatért!