Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a 4-es FF és a Chrome alatt is csináljaozsimiki írta:Nem a firefox 5 miatt van ez?barca99 írta:Már múltkor írta Slither, hogy ez a fórummotor hibája lesz, azzal kellene kezdeni valamit, hogy ez megoldódjon. Egyelőre nincs napirenden a megoldás.lehet hülyeséget kérdezek, de nekem eddig 3.16os volt,és ott okés volt minden, újratelepítés után 5öst tettem fel,és nekem is vörös lett.
szóval szerintem az 5ös és a fórummotor kombója
Nem a firefox 5 miatt van ez?barca99 írta:Már múltkor írta Slither, hogy ez a fórummotor hibája lesz, azzal kellene kezdeni valamit, hogy ez megoldódjon. Egyelőre nincs napirenden a megoldás.
Igen, én is így emlékeztem. Akkor nem vagyok egyedül... Értelmesen el lehetett vele beszélgetni még anno, nem csodálkoznék ha egy dühös testvér állna a háttérben...Fecooo írta:gyanús nekem ez a gygerike dolog... több, mint 1000 hsz-e van, nem emlékszem, h ilyen stílusban írogatott volna korábban...
ettől függetlenül elképzelhető, h kretén lett a gyerek, mindenesetre nem tartom kizártnak, h vki szórakozik az acc-jával...
annyi biztos, h megérett neki a BANán most, akár ő volt, akár nem...
Ezen én is csodálkoztam, mert régebben nem emlékszem, h lett volna vele baj...Fecooo írta:gyanús nekem ez a gygerike dolog... több, mint 1000 hsz-e van, nem emlékszem, h ilyen stílusban írogatott volna korábban...
ettől függetlenül elképzelhető, h kretén lett a gyerek, mindenesetre nem tartom kizártnak, h vki szórakozik az acc-jával...
annyi biztos, h megérett neki a BANán most, akár ő volt, akár nem...
Az ügy folyamatban. Sajnos bannolni csak admin tud.Sanama írta:Modikat megkérném,hogy kezdjenek már valamit kedves gygerike felhasználóval. Thiago topikot ajánlom szemrevételezni
köszönöm
meg múltkor vhol máshol is oltott, nem tudom már hol, de ott is hasonló stílusbanSanama írta:Modikat megkérném,hogy kezdjenek már valamit kedves gygerike felhasználóval. Thiago topikot ajánlom szemrevételezni
köszönöm
Ezt csinálja a Google Chrome is. Eddig még ha jól tudom nincs rá megoldás, szóval marad az oldal széleElBartimaeus írta:Valamilyen okos, hozzáértő embertől kérdezném, hogy nem tudja-e, hogy mitől lehet az, hogy amikor fórum olvasása közben a kurzort a firefoxon belül tartom, akkor az összes fekete betű gránátvörös lesz? Ellenben amikor kihúzom a dobozból, vagy csak a görgetősávra, vagy hogy híják, viszem, akkor már megint fekete.
Már korábban is eljátszotta nekem, akkor explorerrel, de egy újratelepítés után már ezzel is.
Ilúvatar A. Sanchez topkijába írta:mekkora baki lenne, ha mégse jönne ide Sanchezmár mindenki kész tényként kezeli, van topic, meg minden, erre mégse jön
kakasugynok007 írta:Mikor lesz újra nyitva a Barca igazolások 2010-2011 című topik?
Nem lesz, már régebben írtam, de Ozsimiki összehozta a modi-tanácsot és megszavazták, hogy a Nemzetközi labdarúgás topikba menjenek a hsz-ek.FtcSikiHun írta:Szerintem külön topikot lehetne nyitni lassan a Copa Américának.
Vagy... ha már a Rock nyert, akkor melyik a kedvenc bandád?FtcSikiHun írta:A Zenék topicban, már régóta ugyan az a szavazás megy. Azon gondolkoztam, hogy lehetne csinálni egy olyasmit amilyen legutóbb volt, csak zeneszámok, vagy előadók szerint. például összegyűjt a fórum 20-50 (ahányat lehet, vagy akartok) előadót v. zeneszámot, és azt valaki összesorsolja, és azokra lehet szavazni, és ugyan így döntőt csinálni, hogy melyik a fórum szerint a legjobb zeneszám vagy ki a legjobb előadó.
De ez csak egy felvetés
szerk.: Mondjuk lehetni olyat is, hogy csak a 2011-es számok.
sztem óvatosságból, mert ha kikapunk, tuti biztos jönne a frissen regelő trollok hada...daffy írta:barca vs real-t miért zártátok be,a real nem játszik?!