Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem sem tűnt fel, hogy olyan nagyon rossz lett volna, főleg ahhoz képest, hogy Pique majdnem öngólt lőtt.Fecooo írta:hát nem tudom... akkor én másik meccset néztemVaratrix írta:Bármennyire is szeretjük, csak az ő játékát tudom kiemelni negatívumként a tegnapi meccsről. Legalábbis az első félidőben roppant gyengén játszott eladott labdák, pontatlan volt, kapkodott. Lesz ez még jobb is.
Örüljünk a sikernek de muszáj volt ki írnom magamból, mert csak miatta fogtam a fejem meg Rooney miattt.![]()
sztem kiválóan kevergetett ott szélen és ugyan volt egy elbénázott lövőkísérlete, szvsz jó munkát végzett, az összjátékban remekül részt vett...
hát nem tudom... akkor én másik meccset néztemVaratrix írta:Bármennyire is szeretjük, csak az ő játékát tudom kiemelni negatívumként a tegnapi meccsről. Legalábbis az első félidőben roppant gyengén játszott eladott labdák, pontatlan volt, kapkodott. Lesz ez még jobb is.
Örüljünk a sikernek de muszáj volt ki írnom magamból, mert csak miatta fogtam a fejem meg Rooney miattt.
Már csak Piqué kell melléjük. A három mókamester. Az is hatalmas volt, amit Keitával bemutatott gólöröm gyanánt a Levante ellen. Ilúvatar, nincs véletlen arról valami gif-ed? Ezek mennyit ihatnak most ez alatt a három nap alatt...Mint egész évben összesen, de meg is érdemlik. Hatalmas formák.
Biztosra megy.Barcaman1993 írta:Most nézem Alves karját. Jézus és Buddha egymás fölött