Daniel Alvés
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mekkora arc ez a csávó...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Llegenda del Barça
egy rossz beadására emlékszek és slussz...ezen kívül azzal, hogy megint folyamatosan felfutkorászott pedro mellett, megint teljesen elcsúszott az ellenfél védekezése. mindemellett egy jobbhátvéd teljesítményét még mindig az minősíti elsőként, hogy oldja meg hátul a dolgokat és arra most sem lehetett panasz. nem volt gyengébb a tegnapi átlagnál szerintem.
Nekem sem tűnt fel, hogy olyan nagyon rossz lett volna, főleg ahhoz képest, hogy Pique majdnem öngólt lőtt.Fecooo írta:hát nem tudom... akkor én másik meccset néztemVaratrix írta:Bármennyire is szeretjük, csak az ő játékát tudom kiemelni negatívumként a tegnapi meccsről. Legalábbis az első félidőben roppant gyengén játszott eladott labdák, pontatlan volt, kapkodott. Lesz ez még jobb is.
Örüljünk a sikernek de muszáj volt ki írnom magamból, mert csak miatta fogtam a fejem meg Rooney miattt.![]()
sztem kiválóan kevergetett ott szélen és ugyan volt egy elbénázott lövőkísérlete, szvsz jó munkát végzett, az összjátékban remekül részt vett...
(persze egy-két eladott labdát én is láttam, de végül is hozta Carrick passzolási pontosságát

hát nem tudom... akkor én másik meccset néztemVaratrix írta:Bármennyire is szeretjük, csak az ő játékát tudom kiemelni negatívumként a tegnapi meccsről. Legalábbis az első félidőben roppant gyengén játszott eladott labdák, pontatlan volt, kapkodott. Lesz ez még jobb is.
Örüljünk a sikernek de muszáj volt ki írnom magamból, mert csak miatta fogtam a fejem meg Rooney miattt.

sztem kiválóan kevergetett ott szélen és ugyan volt egy elbénázott lövőkísérlete, szvsz jó munkát végzett, az összjátékban remekül részt vett...
- Varatrix
- Director del Fútbol
Bármennyire is szeretjük, csak az ő játékát tudom kiemelni negatívumként a tegnapi meccsről. Legalábbis az első félidőben roppant gyengén játszott eladott labdák, pontatlan volt, kapkodott. Lesz ez még jobb is.
Örüljünk a sikernek de muszáj volt ki írnom magamból, mert csak miatta fogtam a fejem meg Rooney miattt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
Nagyon nagy volt ő is, megérdemli a gratulációkat! 
Volt pár emelése Danikának, amikor csak bámultam, hogy elcsórta a labdát vonal mellett..
Gólt is szerezhetett volna, de ma nem jött össze.
Örülök, hogy végül, ha nehezen is de hosszabbított.

Volt pár emelése Danikának, amikor csak bámultam, hogy elcsórta a labdát vonal mellett..
Gólt is szerezhetett volna, de ma nem jött össze.
Örülök, hogy végül, ha nehezen is de hosszabbított.

- El fanático
- Entrenador del Barça
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Már csak Piqué kell melléjük. A három mókamester. Az is hatalmas volt, amit Keitával bemutatott gólöröm gyanánt a Levante ellen. Ilúvatar, nincs véletlen arról valami gif-ed? Ezek mennyit ihatnak most ez alatt a három nap alatt...Mint egész évben összesen, de meg is érdemlik. Hatalmas formák.
Biztosra megy.Barcaman1993 írta:Most nézem Alves karját. Jézus és Buddha egymás fölött

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Most nézem Alves karját. Jézus és Buddha egymás fölött 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Utólag is boldogat neki!
Reméljük még sok sok évet tölt a Barcában. Ugyan sokszor idegesítően rosszak a beadásai, de úgy igazán panasz sosem lehet rá! Nagy értéke a csapatnak.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Isten eltessea suinmuvesz urat!
Bocsesz telomon nincs ekezet.

Bocsesz telomon nincs ekezet.
Abi & Tito
Isten éltesse Daniellát! 

Isten éltessen Alves!