2011.05.29. 22:28:55
a világ legjobbja. Én kb úgy '98 óta nézek komolyabban focit, de ilyen játékost nem láttam még a pályán. Hihetetlenül profi, 24 évesen nincs elszállva, a nagy meccseken is oda teszi magát, és brutális teljesítményt tud letenni az asztalra.
És még egy észrevétel.
A gólöröme emberfeletti volt, döbbenetesen tört ki belőle a feszültség.
De Villa góljánál egy olyan pillanat történt a pályán, ami egy kis semmiség úgymond, de nagyon sokatmondó. belőtte Villa, Messi pedig a fejét fogva térdre rogyott,és ünnepelt. Ugyan úgy,mintha ő lőtte volna azt a gólt.
Nekem ez nagyon megmaradt, erre a mozzanatra örökké emlékezni fogok, a szememben ez (is) emeli Messit mindenki fölé.
Köszönöm,hogy láthatom őt játszani, szárnyalni. Egyszer majd elmondhatom az unokáimnak,hogy volt egy kis argentin srác, aki a maga szerénységével úgy fektetett két vállra akármilyen csapatot,ahogy akart.
Köszönöm neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."