Tocy Maldonados rész szerintem is egyértelmű meg is kapta a 20 mp-t büntetést, Massa szerintem teljesen más, igen egy visszafordítóban, odatette a kocsi orrát, ahol nem lehet elférni, de tökös volt és betette, nekiment a brazilnak, majd visszaengedte, s utána Massa meg balfék volt, s rossz íven ment az alagútba!Persze biztos benne volt, hogy Lewis nekikoccolt, de ez egy sima balesetecske volt!És Massa úgy esett ki, hogy előtte volt!
Írtam már egész hétvégén fursztrált volt Lewis, mert nem ment neki, s folyamatosan melózott, s jogosan vagy nem döntse mindenki el, a bírák megbüntették Massa miatt!
De én legfőképpen azért linkeltem a videót, mert a szokásos lazasággal beszélt a dolgokról!Nem volt olyan ideges, mint ahogy pl az NSO-n megjelent,
„cause im black” kijelentés meg szimpla irónia volt, s el is röhögte magát!De összességében tényleg „idiótán” vezetett, de jön Kanada mindenki elfelejti mi történt, megy tovább a száguldó cirkusz!
szerk: elfogult vagyok az angollal szemben, s azt a játékot amit ő játszik „bármikor” lehet büntetni, de én pont ezt a tökösséget szeretem benne, kötélen táncol, most rászálltak a sporik, mert fekete
Massás esetről meg még eszembe jut, hogy Schumacher szintén betette Rosbergnek a kocsi orrát (persze csapattársak), s Hamilton is elfért volna, de Massa nem engedte (ami helyes is), de ezért butaság volt megbüntetni Lewist!