Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne haragudj, de ezt nem értem. ezt kifejtenéd nekem bővebben? nem muszáj itt, ha gondolod, privátban, mert érdekel, mit gondolsz...milyen csalást vélsz felfedezni, mitől FIA a Red Bull, és hogy ha Vettel sorban nyeri a versenyeket akkor miért nem olyan mint Alo vagy Hami...gergo9 írta:Ha lett volna rá lehetőségeRonaldinho&Barca írta: Azok a ferraris évek.. lehet jobb lett volna a vörösökhöz vissza térni? Sose fogjuk megtudni..
Nem tudom taktikailag is Brawnnal együtt beleszürkültek az egészbe Schumacher körökön keresztül kapta bőven a mp-ket törött első szárnnyal elkopott hátsó gumival mire rájöttek hogy hozni kell. Vicc.
Hamilton.
Massa elleni manővere sztem nem ért büntetést, Maldonado elleni viszont igen. De hát idióták vannak ott fennt nem újdonság nem lepődtem meg.
Kifakadását túlzásnak érzem viszont megértem. Iszonyatosan bírom az agresszivitását.
Red-Bullnál akkora vetítés megy hogy öröm nézni megfogalmazódott már ez az érzés bennem régebben hogy ebben a FIA-RedBull gépben sokkal több van még annál is mint amit mutat.
Főleg időmérőn vicc gyakorlatilag Vettel annyi tizedet talál a q3-ban amennyit kell. Kicsit kinőttem már abból a korból hogy elhiggyem az ilyen meséket.
Most is 50körös lágy keverékkel Alonso igazából egyszer sem tudott igazán támadópozícióba lendülni.
Nah lényeg a lényeg nem az idei év lesz az amikor elhiszem hogy Vettel valóban felért Hamilton-Alonso szintjére.
Bob...persze felfújták, mert erre mindenki felkapja a fejét, de ha komolyan vennék, megbüntetnék, de nem kapott ezért semmit. Viszont...szerinte Massa ment neki, Maldonado ment neki, miközben ő csak versenyezni akart...esélye nem volt, főleg Massánál, de Maldonadonál se...azt mondta "Maldonado nyitva hagyhatta volna a kaput" miért hagyja nyitva???ő nem versenyez? Egyszerűen Hami agya elborult szombaton, és a versenyen úgy ment, mint egy idióta. Schumacher nem állt félre előle, már integetett neki, Massának simán nekiment, pedig köze nem volt hozzá. Maldonado mellé csak úgy férhetett be, hogy irreálisan későn fékezett...és a Williamst használta, hogy beforduljon. Majd még ő integet Maldonadonak...vicc volt, amit csinált, és még ő van felháborodva...persze, hogy amikor ilyen nyilatkozatokat tesz, felkapja az ember a fejét, amikor még a feketeségét is előhozza...Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=hD8T8_JR ... rofilepage
Nem is szeretnék vele nagyon foglalkozni, de érdemes megnézni, mert az artikulációból kiderül, s a mimikából, hogy az egy dolog mit mond valaki, meg ahogy mondja!Egyszerű poén volt Lewistól, amit természetesen felfújtak!
Button 2. kerékcseréje majd 6 másodpercig tartott, szóval a meki nála sem maradt adós a balfasságból.ozsimiki írta: Az első helyhez mi köze volt Hamiltonnak most??? Buttonnal nem rontottak el semmit, így hiába írod a McLarent teeeeee. Ha Buttonnal is elrontják a boxot,akkor meg nem kellett volna 1kiálláson lennie Vettelnek, és teljesen mind1, hogy van e piros zászló vagy nincs.
Szóval nincs itt semmilyen 2-1.
Ezért írtam,hogy csak is az a célod,hogy vitázz.
Ha lett volna rá lehetőségeRonaldinho&Barca írta: Azok a ferraris évek.. lehet jobb lett volna a vörösökhöz vissza térni? Sose fogjuk megtudni..
6 kör az újrarajt után voltak nem?Azelőtt meg voltak néhányat SC mögött,de lehet tényleg nem volt több mint 10Tocy írta:6 kör volt vissza, és már Alo gumijai is gázosak voltak.B. írta:azért ott még lett vna több mint 10 kör és ott meglehetett volna.Dehát szerencse nélkül nem lehet nyerni.Alo nem bírt vele
6 kör volt vissza, és már Alo gumijai is gázosak voltak.B. írta:azért ott még lett vna több mint 10 kör és ott meglehetett volna.Dehát szerencse nélkül nem lehet nyerni.Alo nem bírt vele
azért ott még lett vna több mint 10 kör és ott meglehetett volna.Dehát szerencse nélkül nem lehet nyerni.Alo nem bírt vele
Atya ég, ilyen szinten is ez megy? Mert ha az utca embere vissza szól ezzel a szöveggel akkor elküldöm magamba jó messzire, de Hamilton.. rettentően forrófejű, ha visszanézi a szituációkat látni fogja, ma nem gondolkodott hanem cselekedett elsőre a mai futamon. Schuminak is a nagy feketeségét mutogatott.. vicc.Game90 írta:"Ez azért már vicc, hogy hat futamon ötödször rendelnek a sportfelügyelők elé. Mindig mindenről én tehetek, vagy az a baj, hogy fekete vagyok?" – kesergett Hamilton a BBC verseny utáni interjújában. "Az ütközésünkkor Felipe jött nekem, és nem én neki, Maldonado is rám csukta a kaput a kanyarban. A csapat pedig nem készült fel a boxkiállásomra."
Jaj már, Maldonados szitut láttam csak igaz, de az kb olyan volt, mint amiket én csináltam régen mikor Rally-s játékokat toltam, hogy belerohantam az előttem haladóba a kanyarba, hogy azt 1. megelőzzem 2. nem kell lassítanom így a kanyarbevételnél elég csak a gázt nyomnom... Csak valóságba törnek is az autók te butusGame90 írta:"Ez azért már vicc, hogy hat futamon ötödször rendelnek a sportfelügyelők elé. Mindig mindenről én tehetek, vagy az a baj, hogy fekete vagyok?" – kesergett Hamilton a BBC verseny utáni interjújában. "Az ütközésünkkor Felipe jött nekem, és nem én neki, Maldonado is rám csukta a kaput a kanyarban. A csapat pedig nem készült fel a boxkiállásomra."
Igen.... Most is már rajtnál lehetett valami, direkt őt néztem, Rosberg röhögve kerülte ki... vissza fulladt vagy nem tudom... de utána a Loewsben hatalmasat előzöttozsimiki írta:Én ezt McLaren nélkül remélemMessithebest írta:Jövőre remélem Schumi és a Merci ott lesz, meg a McLaren.
Sajnos lassan kijelenthető, eddig biztos, hogy a Merci gyengébben teljesít, mint tavaly ilyenkor. Azért a tesztidőszak után ez komoly csalódás.
Most is, egyik se tudta kezelni a gumikat, és még a technika se bírta végig Schuminál.
Én ezt McLaren nélkül remélemMessithebest írta:Jövőre remélem Schumi és a Merci ott lesz, meg a McLaren.
Hoppsz, én valamit nagyon benéztem akkor.... Full abban voltam hogy Jensonnak cseszték elozsimiki írta:Látod, pont az ilyenekért kezdenek téged nagyon megunni itt.Messithebest írta:Nem, nem volt az, de a McLarennél is elcseszték a boxot, szóval még mindig 2-1. És igen ezt is leírtam az előbb, hogy lehet hogy megcsinálta volna Vettel, de azokkal a gumikkal......ozsimiki írta:
Várom arra a válaszod,hogy Vettel box kiállása szerencsés volt e? Mert tegyük fel,hogy az nagy pech, és az is. A vége meg legyen szerencse, kiegyenlítik egymást, nem?:) Olyan elvakult vagy, hogy nem veszel észre ilyen egyértelmű dolgokat. Teszem hozzá azt se lehet biztosra venni,hogy Alonso megelőzi abban a 6körben.
Az első helyhez mi köze volt Hamiltonnak most??? Buttonnal nem rontottak el semmit, így hiába írod a McLarent teeeeee. Ha Buttonnal is elrontják a boxot,akkor meg nem kellett volna 1kiálláson lennie Vettelnek, és teljesen mind1, hogy van e piros zászló vagy nincs.
Szóval nincs itt semmilyen 2-1.
Ezért írtam,hogy csak is az a célod,hogy vitázz.
Látod, pont az ilyenekért kezdenek téged nagyon megunni itt.Messithebest írta:Nem, nem volt az, de a McLarennél is elcseszték a boxot, szóval még mindig 2-1. És igen ezt is leírtam az előbb, hogy lehet hogy megcsinálta volna Vettel, de azokkal a gumikkal......ozsimiki írta:
Várom arra a válaszod,hogy Vettel box kiállása szerencsés volt e? Mert tegyük fel,hogy az nagy pech, és az is. A vége meg legyen szerencse, kiegyenlítik egymást, nem?:) Olyan elvakult vagy, hogy nem veszel észre ilyen egyértelmű dolgokat. Teszem hozzá azt se lehet biztosra venni,hogy Alonso megelőzi abban a 6körben.
Nem, nem volt az, de a McLarennél is elcseszték a boxot, szóval még mindig 2-1, de ugyan Alonál nem, szóval akkor legyen 1,5-1. És igen ezt is leírtam az előbb, hogy lehet hogy megcsinálta volna Vettel, de azokkal a gumikkal......ozsimiki írta: