ez az ismétlés volt

Vicces de a meccsen télleg azt tortent amit leirtal^^Los Banditos írta:Pesszimista vagy.Ez leszMental_Theo írta:Alig várom az esti meccset.
Nou Camp:
a Barca próbál játszani,de Eto'o a 6. kísérletét sem tudja gólra váltani.Maxi szomorúan látja az első félidő végén hogy 0:0 az eredmény.
a Malaga próbál rombolni,felrugnak mindenkit,de sikerül gól szereznie a Barcelonának,és megnyerik a meccset
Riazor:
Nyert a Depor.
A Reál óv.
Övék a 3 pont.
Nou Camp:A Malaga kitámad és ezzel beleszalad egy nagy vereségbe
Riazor:
A real szerencsésen megússza egy döntetlennel
Pesszimista vagy.Ez leszMental_Theo írta:Alig várom az esti meccset.
Nou Camp:
a Barca próbál játszani,de Eto'o a 6. kísérletét sem tudja gólra váltani.Maxi szomorúan látja az első félidő végén hogy 0:0 az eredmény.
a Malaga próbál rombolni,felrugnak mindenkit,de sikerül gól szereznie a Barcelonának,és megnyerik a meccset
Riazor:
Nyert a Depor.
A Reál óv.
Övék a 3 pont.
Szerintem inkjább 10-15 perc volt az,de nagyon gólveszélyesen játszott,felpörgette a játékot és adott 2 "gólpasszt",míg henkénél valóban nem látni azt hogy érezné a kaput,szal valóban nem olyan gólveszélyes mint régebben...Bár én larssont is nagyon szeretem,de maxi a jövő larsson pedig lassan a múlt...Boixos írta:csak a hozzáállását próbáltam meg érzékeltetni. egyszerűen több esélyt látok a maxinál a gólszerzésre, mint jelen pillanatban a henkénél. sztem maxi azon a meccsen ahol játszott kb. 30 percet, több veszélyt okozott, mint henke az egész eddigi szezonban. én örülnék a legjobban, ha rámcáfolna larsson.
Ha valaki felszántja a pályát, az nem jelenti automatikusan, hogy jobb futballista, mint a másik. Ha csak ennyiből állna, akkor Németország és Anglia lenne a futball trónján.Boixos írta:ez igaz, a meccseken viszont látjuk. az egyik - pillanatnyilag - semmi extra, a másik meg felszántja a pályát. már ha szóhoz jut egyáltalán.
A "40 éves" Henkét. Tudom, hogy tudod, hogy csak 34 évesBoixos írta:bakker, ez hihetetlen... mikor akarja játszatni a gyereket? ha hazamegy etoo a fekákhoz kupázni, akkor kit fog betenni? a 40 éves henkét, vagy a fantasztikus meccsrutinnal rendelkező maxit a lelátóról?
Fennt van a hír...Maxi már megint a padon sincs...Szakacs írta:valaki tudja-e a malaga elleni keretet