Én nem tudom mit várjak a döntőtől

Utóbbi években azért hozzávoltam szokva, hogy vagy ott vagyunk

vagy szimpatikus csapat jutott be!Miaminál továbbra is a brutális atletikusságra számítok, s kemény védekezésre, túloldalt meg a könnyed sok passzos kosárlabdára!Eddig is néha „savaztuk” Bosh-t, most úgy érzem ez a nagy feladat lehet megtöri, s akár nagy betli is lehet tőle!Dallasnál nagyon fontos lesz Chandler szerepe, illetve mondanom sem kell kulcs, hogy mennyire fogják meg a német tankot!
Miami eddig veretlen otthon, a Mavs viszont jó idegenben, talán tudnak meccset csípni, ha nem, és 2:0-al mennek át Texasba, akkor ott „eldőlt”!
Most az első meccsen van a legnagyobb esély, hogy meccset húzzon a Mavs, de reálisan nézve ez a sorozat 4:2, vagy 4:1 a Miaminak!De Carlise nagyon szépen összerakta a csapatát, s mindig elmondtuk jó-jó a Dallas, de valami hiányzik, s elcsúsznak egy banánhéjon!
Az idei PO egyértelmű 2 legjobb csapata csap össze, s ha van csapat amelyik megfoghatja a Miami-t az pont a Dallas!Sokat várok a padtól, Barrea, Marion, Brewer??? (Jamesen jó lesz nézni ahogy püföli a királyt

)!Nagyon jósolni így az elején nem lehet, abban biztos vagyok a Dallas 3at nem fog otthon hozni, úgyhogy ma GO MAVS!
szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=dGZXw6PqRfI
Messifan pöpec a póló, ebben szoktak bratyizni a cserepadon, meg bemelegítésnél!