Victor_Valdes írta:Hát azt vágom, hogy elég kemény suli, tanulás nélkül kb 4es az átlagom most. Remélem egy jegynél többet azért nem rontanék ott se.

Főleg a társadalmi élete érdekelne...

Milyen a koli?

Úgy hallottam jó bőrök járnak oda..

Igaz ez?

Szal, tanulmányilag mennyire kemény? Milyen a koli? Milyen a "társadalmi" helyzet?

Nos minden az embereken múlik. Nekem sz*r osztályom volt, amiről nem én tehettem, egyszerűen ilyen ergya volt az "osztályösszetartás", ahányan annyi felé jóformán, de a B-sekkel én nagy baráti viszonyba voltam, ott meg volt osztályélet, szóval a társadalmi élet szerintem mindenhol relatív. Ha ilyen sulibulira gondolsz, akkor olyan már 1-2 éve nincs, meg amúgy is, ki akar az iskolájában bulizni???

Mondjuk én a technot és a houset nem hogy nem tekintem zenének, egyenesen le is nézem, mivel semmilyen tehetség nem kell az összerakásához, gitározni meg nem 2 nap alatt tanul meg az ember és tehetség is kell hozzá... A dizsiket rühellem, a zene kiakaszt, azok az intelligens arcok még jobban... No de eltértem a témától, a lényeg, hogy ilyen iskola által szervezett buliról nem tudok az utóbbi 3? évben.
Jó bőrök vannak vannak, de hát az egész magyar társadalomban elég jó kagylók járkálgatnak fel, s alá!

Szóval ezt sem tudnám se kiemelni, se alább pontozni, ezek nem sulifüggők, mindenhol vannak kívánatos jószágok, de a megnyugtatásodra, az utóbbi években eléggé megindult a B-faktor (
b*sznám) növekedése!
Én Nyírszőllősi vagyok, tehát nem kolis (alig pár km volt a háztól), de amúgy jó dolgokat hallottam róla, elég sok Krúdys meg Vasváris is ide jár a Széchenyi kolijába. Hát egyszerű, diák koli, nem lepusztult, de nem is csúcsmodern, hát koli, na, fogadjuk el neki, hogy a kölykökre sz*rik indenki nagy ívből.
Zárásként: olyan bivalyerős sulinak nem mondanám, de azért nem is egy leányálom, vannak elég jó tanárok, mert vannak totál gázak is, nekem az igazgató volt a matek tanárom, nem tudott beszélni, a négyjegyű függvénytáblázatban szereplő adatra rámondta, hogy az a képlet nem jó, rosszul van összerakva, az övé a jó...

Vezetőnek jó ember, csak amúgy szakmailag egy kumma nagy halom mosott sz*r ez így az elejétől a végéig!

Rajta kívűl szerintem az összes matektanár jó tanár, 1-2 szégyen akad még, de reál tárgyakból erős sulinak mondanám mégis.
Összességében szerintem tűrhető kis suli, nem mondanám se rossznak, se jónak, nekem nincs túl sok szép emlékem vele kapcsolatban, de kibírtam. Én azért ajánlanám, ha érted a matekot, akkor a közgáz jó lesz neked, én egy lábatlan pók vagyok belőle.

Sok sikert!
+1: én protekcióval tudtam kemény 3 napot dolgozni, ne számíts semmi jóra, annyi munkanélküli van, hogy tömegével mennek dolgozni, nincs munkahely. Ilyen betanított diákmunkásra, mint mi meg egyáltalán nincs szükség. Legalábbis kezdőkre 1-2 napokra nem. Sprite...